Dodaj do ulubionych

dziwne działanie

11.12.12, 20:52
kasi.aa:
> Ten wątek został zamknięty i nie można dodawać postów.
> Sprawdź, czy dyskusja trwa w innych wątkach.
> Znajdź podobne wątki Załóż nowy wątek
>
> Wyjaśnialiśmy już. Prosimy nie powielać wątków.

Ja nie rozumiem tej administracyjnej logiki. No przecież jak zamykasz stary wątek, pozostawiając w nim zachętę do założenia nowego wątku, to Twoja prośba o niepowielanie wątków jest żałosna i bezzębna.

Nikt nie twierdzi, że nie wyjaśnialiście. Problem tylko w tym, że wśród tych wyjaśnień nie było ani jednego mającego jakiś sens. Chyba, żeby do Waszych wyjaśnień wliczyć wypowiedź Bartoszczego że robicie tak, bo straty forumowiczów macie w głębokim poważaniu
Obserwuj wątek
    • masqara Re: dziwne działanie 11.12.12, 21:29
      tak tu jest
    • bartoszcze Re: dziwne działanie 11.12.12, 21:31
      stefan4 napisał:

> kasi.aa:
      > > Ten wątek został zamknięty i nie można dodawać postów.
      > > Sprawdź, czy dyskusja trwa w innych wątkach.
      > > Znajdź podobne wątki Załóż nowy wątek
      > >
      > > Wyjaśnialiśmy już. Prosimy nie powielać wątków.
      >
      > Ja nie rozumiem tej administracyjnej logiki. No przecież jak zamykasz stary wą
      > tek, pozostawiając w nim zachętę do założenia nowego wątku, to Twoja prośba o n
      > iepowielanie wątków jest żałosna i bezzębna.

To jest prośba oparta o założenie minimum inteligencji użytkownika.

> wypowiedź Bartoszczego, że robicie tak, bo straty forumowiczów macie w głębokim poważaniu

Każdy logicznie myślący ma w głębokim poważaniu straty o wartości zerowej.
    • marrant Re: dziwne działanie 12.12.12, 14:16
      Działania te wykonuje się w podanej kolejności. Jest wątek przeznaczony na tę dyskusję. Osoba, która poszuka na pewno go znajdzie.
      Cieszę się, że mogę służyć jako nauczycielka trudnej sztuki czytania ze zrozumieniem.
      • a_chacun_son_paradis Re: dziwne działanie 12.12.12, 15:28
        > Cieszę się, że mogę służyć jako nauczycielka trudnej sztuki czytania ze zrozumi
        > eniem

marrant, czy Ty aby deczko się nie zapędziłas ?
        Pomijając to, że głównie kojarzy się to z buraczanymi przytykami, to administracji chyba zwyczajnie nie przystoi, prawda ?

Ostatnio widać, że na forum coraz mocniejsze teksty padają. Kiedys czytałem cele Agory i zdaje się, że nieco odbiegają od zastanej tutaj rzeczywistosci.
      • stefan4 Re: dziwne działanie 12.12.12, 18:46
        marrant:
        > Jest wątek przeznaczony na tę dyskusję. Osoba, która poszuka na pewno go
        > znajdzie.

Ale ta osoba nie zechce się w nim wypowiedzieć, ponieważ taka wypowiedź do mało kogo trafi. Ludzie czytają to, co jest na wierzchu.

Ten, kto postanowił, że wątki są domyślnie sortowane wg daty założenia a nie wg daty ostatniego wpisu, na pewno przewidział, że w wyniku tego kroku dyskutanci będą zakładać coraz to nowe wątki, i na pewno godził sie z tym. Muszę w to wierzyć, bo inaczej musiałbym przyjąć, że podjął decyzję, nie wiedząc, co czyni.

- Stefan
        Zwalczaj biurokrację!
        • trollik.morski Re: dziwne działanie 23.12.12, 16:59
          stefan4 napisał:
          > ... dyskutanci będą zakładać coraz to nowe wątki ...
          I o to chodzi, i o to chodzi ...
          Wskaźniki statystyczne rosną ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka