Dodaj do ulubionych

POCZTA GAZETY

14.03.13, 08:40
mam problem, bo zalogowałem się na forum, jednak próbując wejść na pocztę, wyskakuje mi okienko googla z informacją, żebym się zalogował na inne konto. Jest to kolejny problem z Waszą pocztą, a wszystkie się zaczęły w momencie jak przechodziliście na gmail. Najpierw mi zgubiliście wszystkie maile ze starej poczty, cały czas mam jakieś zduplikowane konta, nigdzie się normalnie nie mogę zalogować, a teraz to. Po prostu ch... mnie strzela, jak oglądam jakimi nieudacznikami jesteście, wasza praca jest po prostu gównem, cały czas jakieś problemy, za które nikt nawet nie przeprosi. Zrobicie coś z tym, czy po prostu mam zapomnieć o tym koncie i w końcu się przenieść gdzie indziej, bo wy po prostu nadajecie się chyba do ukladania pasjansa na tych kompach tylko
Obserwuj wątek
    • giwi Re: poczta Gazety 14.03.13, 11:26
      Zapoznaj się z zasadą działania poczty. Konto masz na serwerze google i tam kieruj pretensje. Możesz napisac na adres pomoc@agora.pl a oni to prześla dalej.
      • sfornarina Re: poczta Gazety 14.03.13, 14:59
        > Zapoznaj się z zasadą działania poczty. Konto masz na serwerze google i tam ki
        > eruj pretensje. Możesz napisac na adres pomoc@agora.pl a oni to prześla dalej.

Bzdury fanzolisz, to gazeta nawala.

Od lat mam konto google, nie gazeta-google, tylko GOOGLE i nie ma żadnych problemów. Ani spamu.
        • giwi Re: poczta Gazety 14.03.13, 15:09
          Nie rozmiesz czegos? Poczta gazetowa ma tylko gazetowa domenę. Obsługuje ją google, podobnie jak gmaila. Ja tez mam gmaila, spam bywa a sama poczta czasami pada. Na krótko ale pada. Zdarza się, że nie ma dostępu do konta, tez rzadko, ale się zdarza. A o problemach ludzi, którzy maja poczte w gmailu poczytaj sobie na ich forum.
          • sfornarina Re: poczta Gazety 14.03.13, 16:28
            > Ja tez mam gmaila, spam bywa

Bywa dzięki gazetowej domenie. Tylko i wyłącznie.

> A o problemach ludzi, którzy maja poczte w gmailu poczytaj sobie n
            > a ich forum.

Nie muszę, moja poczta od lat działa nieprzerwanie.
            Z może dwiema małymi wpadkami, które są niczym w porównaniu do wpadek poczty gazetowej, czy raczej gmailgazetowej;)
            • Gość: = Re: poczta Gazety IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 07:18
              Potwierdzam słowa sfornariny w całej rozciągłości.
              Gazetowego szajsu praktycznie nie używam.
    • bartoszcze przenieś się 14.03.13, 22:24
      Ch.. będzie zdrowszy, i przestaniesz nudzić.
      • Gość: = Re: przenieś się IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 07:19
        Sugerujesz, że też będziesz zdrowszy i co ważniejsze mniej znudzony ?
        • bartoszcze Re: przenieś się 15.03.13, 13:40
          Wybacz, ale nie pomogę Ci w dzisiejszych ćwiczeniach czytania ze zrozumieniem, poziom 1.
    • Gość: = Re: IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 07:16
      Przenieś pocztę do stabilniejszego dostawcy, czyli bezpośrednio na google. Problem z głowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka