Dodaj do ulubionych

problemy z logowaniem

IP: 195.158.247.* 17.11.14, 08:27
od kilku dni nie mogę się zalogować na forum, rzekomo z powodu naruszenia regulaminu, przynajmniej taki komunikat mi się wyświetla przy próbie zalogowania

wysłałem kilka próśb o odblokowanie, bo pal licho forum, ale najgorsze, że nie mogę wejść na swoją pocztę, zero odzewu ze strony admina

co ciekawe, przy próbie zarejestrowania nowego konta, było ono od razu automatycznie blokowane, a od weekendu przekierowuje mnie automatycznie na stronę wyborcza.pl
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: problemy z logowaniem 18.11.14, 16:45
      Jeśli chodzi o problem z przekierowywaniem na stronę wyborczej.pl - mieliśmy awarię. Wszystko powinno już działać poprawnie.

Jeżeli chodzi o komunikat blokady - z jakiego adresu wysłałeś maila? Sprawdzimy to.
      • Gość: des4 Re: problemy z logowaniem IP: 213.151.215.* 19.11.14, 11:03
        Z adresu flipi74@Iinteria.pl.

Login w gazecie.pl to des4

Co ciekawe, przy próbie założenia nowego konta, np. des04, jest ono od razu blokowane, jeśli robie to z sieci domowej, czyżby wprowadzono też bana na sieć?
        • Gość: des4 Re: problemy z logowaniem IP: 213.151.215.* 19.11.14, 11:04
          flipi74@interia.pl
          • Gość: des4 Re: problemy z logowaniem IP: 195.158.247.* 21.11.14, 13:52
            przed południem mogłem logować się na pocztę i na forum, teraz już nie, każą pisać na adres abuse@gazeta.pl, chociaż nie było żadnych wpisów naruszających regulamin

co się dzieje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka