devil1981 06.10.04, 21:00 Widzieliście tą akcję????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pluszak Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.10.04, 21:03 Nie. I chyba się zaraz pójdę pochlastać, bo tego nie wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicka Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 06.10.04, 21:05 No wlasnie mialam to napisac! Coz za wartka akcja w wykonaniu lovelasa! Jak go tu zwiecie Tulipan ? hehe I co teraz? Jaki bedzie kolejny watek sensacyjny? Sztefen przez niespelniana milosc zacznie napadac na babki w Grabinie? Blizniaki zaloza gang "CHochola" zajmujacy sie wybijaniem okien? co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:08 A czy ktoś z was kuma jakim cudem ona weszła do mieszkania ? Czy ta przygłupia sędzina, która stosuje najwyższe środki bezpieczeństwa i troszczący się o nią Rafał nie zamnknęli dzwi na zasuwę ? Czy Radomska jakiś wytrych zastosowała? Odpowiedz Link Zgłoś
maroon Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:12 Sędzina czuje się tak bezpiecznie przy swoim bodyguardzie, że nawet drzwi nie zamyka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:59 chciałam napomknąć że jakiś czas temu Łukasz zgubił klucze od mieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka BRAWO!!! 06.10.04, 22:02 czemu nikt na to nie wpadł wczesniej? mariola go śledziła, klucze znalazła i przyszła tera oddać a Tulipan ja od razu gwałtem, a to taka dobra kobita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicka Re: BRAWO!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 06.10.04, 22:03 a klucze sie nie znalazly w kuchni przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: BRAWO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:11 łukasz zgubił klucze,ale znalazły się pod szafką czy coś w tym stylu, więc radomska mu ich nie zabrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: BRAWO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:13 no właśnie wydaje mi się że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka cicho! 06.10.04, 23:05 wy sie nie znata, Mariola buchnęła klucze młodemu, dorobiła komplecik, potem wlazła zostawic oryginalne a tera przyszlą ich rachunkiem obciążyć za dorobienie Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Tulipan jej dal 07.10.04, 10:55 A ten kwik Radomskiej taki niezbyt naturalny, jak ja Tulip w obroty wzial. Cholera- myslalam, ze Majerowa zaatakowala Grzywiata, ale jednak nie. Juz nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:13 droga wiesławo! forumowicze przypuszczają, że tulipan współpracuje z radomską. wyraznie było słuchać jak otwiera drzwi kluczem. we wczorajszym odcinku papuga dała cały komplet tulipanowi.wnioski są oczywiste. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maroon Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:15 Ale skoro Tulipan współpracuje z Radomską, to po co ona tam weszła, a on ją złapał??? Teraz Mariola pójdzie siedzieć i co im z takiej współpracy? Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_tv Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:17 To tylko tak, żeby nas zmylić i oczywiście Martę też! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.10.04, 21:18 O kurna! Tulipan meldunkowym? Nie wierzę. Ale tak mi pachnie. BO wydedukujmy! Kto mógł za przewód robić? W każdym razie ja wiem kto ma podkładkę, ale za wcześnie o tym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:18 zaatakował ją dla zmyły. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:18 W sumie on jakiś podejrzany, wiec cholera go wie. Nigdzie nie pracuje, tylko się szwenda po korytarzach sądu za Martusią, albo czeka na nią na parkingu- na miejscu sędziny to bym sie dobrze zastanowiła nad znajomością z nim. a ta głupia już wpadła jak śliwka w kompot, dzieciaka odesłała do ojca, na święta chce go wyekspediować do Grabiny , biedny łukaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bursztyn Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.04, 22:27 Przecież przygłupia papuga dopiero niedawno się dowiedziała, że można kupić samochód na kredyt! Natomiast nie przyswoiła jeszce, że torebki nie kładzie się na fotelu pasażera, drzwi się zamyka, zarówno w domu, jak i w samochodzie. I do tego jeszcze otwiera całe okno od swojej strony, pozwaląc się zaskoczyć, na szczęście tylko roznosicielowi ulotek. Tak się zachowuje cały czas, mimo że była ofiarą napadu i czuje się zagrożona. Więc Radomska nie musiała się wysilać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: możecie powiedziec o co chodzi? IP: *.chello.pl 06.10.04, 21:20 E, stary jakiś jesteś nieteges. Radomska, bracie kurna, rzekomo Mariloe wpakowała. Ale wszystko na niebie i ziemi wskazuje, że... A zresztą - ie będę zdradzał, bo dowodów nie mam. No to na razie, ciao, bo może Adrian spod 7 nagrał, to się przyjrzę uważnie! Lece, Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
devil1981 Po obejrzeniu tego odcinka MjM 3 razy sprawdziłam 06.10.04, 21:27 czy zamki w drzwiach mam zamknięte i boje się byc sama w domu. Odpowiedz Link Zgłoś