Dodaj do ulubionych

Mariola wpadła!!!!!!!

06.10.04, 21:00
Widzieliście tą akcję?????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Pluszak Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.10.04, 21:03
      Nie. I chyba się zaraz pójdę pochlastać, bo tego nie wytrzymam!
      • Gość: kicka Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 06.10.04, 21:05
        No wlasnie mialam to napisac!
        Coz za wartka akcja w wykonaniu lovelasa!
        Jak go tu zwiecie Tulipan ? hehe

I co teraz? Jaki bedzie kolejny watek sensacyjny?
        Sztefen przez niespelniana milosc zacznie napadac na babki w Grabinie?
        Blizniaki zaloza gang "CHochola" zajmujacy sie wybijaniem okien?
        co jeszcze?
        • wieslawa-siemiankowska Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:08
          A czy ktoś z was kuma jakim cudem ona weszła do mieszkania ? Czy ta przygłupia
          sędzina, która stosuje najwyższe środki bezpieczeństwa i troszczący się o nią
          Rafał nie zamnknęli dzwi na zasuwę ? Czy Radomska jakiś wytrych zastosowała?
          • maroon Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:12
            Sędzina czuje się tak bezpiecznie przy swoim bodyguardzie, że nawet drzwi nie
            zamyka:-)
            • Gość: olka Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:59
              chciałam napomknąć że jakiś czas temu Łukasz zgubił klucze od mieszkania...
              • pawel-strzalka BRAWO!!! 06.10.04, 22:02
                czemu nikt na to nie wpadł wczesniej? mariola go śledziła, klucze znalazła i
                przyszła tera oddać a Tulipan ja od razu gwałtem, a to taka dobra kobita!
                • Gość: kicka Re: BRAWO!!! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 06.10.04, 22:03
                  a klucze sie nie znalazly w kuchni przypadkiem?
                  • Gość: beta Re: BRAWO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:11
                    łukasz zgubił klucze,ale znalazły się pod szafką czy coś w tym stylu, więc
                    radomska mu ich nie zabrała.
                  • Gość: olka Re: BRAWO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:13
                    no właśnie wydaje mi się że nie.
                    • pawel-strzalka cicho! 06.10.04, 23:05
                      wy sie nie znata, Mariola buchnęła klucze młodemu, dorobiła komplecik, potem
                      wlazła zostawic oryginalne a tera przyszlą ich rachunkiem obciążyć za dorobienie
                      • kraxa Tulipan jej dal 07.10.04, 10:55
                        A ten kwik Radomskiej taki niezbyt naturalny, jak ja Tulip w obroty wzial.
                        Cholera- myslalam, ze Majerowa zaatakowala Grzywiata, ale jednak nie. Juz nic
                        nie wiem
          • Gość: beta Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:13
            droga wiesławo! forumowicze przypuszczają, że tulipan współpracuje z radomską.
            wyraznie było słuchać jak otwiera drzwi kluczem. we wczorajszym odcinku papuga
            dała cały komplet tulipanowi.wnioski są oczywiste. pozdrawiam.
            • maroon Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:15
              Ale skoro Tulipan współpracuje z Radomską, to po co ona tam weszła, a on ją
              złapał??? Teraz Mariola pójdzie siedzieć i co im z takiej współpracy?
              • ewik_tv Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:17
                To tylko tak, żeby nas zmylić i oczywiście Martę też! hehehe
              • Gość: Pluszak Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.10.04, 21:18
                O kurna! Tulipan meldunkowym? Nie wierzę. Ale tak mi pachnie. BO wydedukujmy!
                Kto mógł za przewód robić? W każdym razie ja wiem kto ma podkładkę, ale za
                wcześnie o tym mówić.
              • Gość: beta Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:18
                zaatakował ją dla zmyły.
            • wieslawa-siemiankowska Re: Mariola wpadła!!!!!!! 06.10.04, 21:18
              W sumie on jakiś podejrzany, wiec cholera go wie. Nigdzie nie pracuje, tylko
              się szwenda po korytarzach sądu za Martusią, albo czeka na nią na parkingu- na
              miejscu sędziny to bym sie dobrze zastanowiła nad znajomością z nim. a ta
              głupia już wpadła jak śliwka w kompot, dzieciaka odesłała do ojca, na święta
              chce go wyekspediować do Grabiny , biedny łukaszek.
          • Gość: bursztyn Re: Mariola wpadła!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.04, 22:27
            Przecież przygłupia papuga dopiero niedawno się dowiedziała, że można kupić
            samochód na kredyt! Natomiast nie przyswoiła jeszce, że torebki nie kładzie się
            na fotelu pasażera, drzwi się zamyka, zarówno w domu, jak i w samochodzie. I do
            tego jeszcze otwiera całe okno od swojej strony, pozwaląc się zaskoczyć, na
            szczęście tylko roznosicielowi ulotek. Tak się zachowuje cały czas, mimo że
            była ofiarą napadu i czuje się zagrożona. Więc Radomska nie musiała się wysilać!
    • Gość: corgan możecie powiedziec o co chodzi? IP: 217.11.142.* 06.10.04, 21:15
      • Gość: Pluszak Re: możecie powiedziec o co chodzi? IP: *.chello.pl 06.10.04, 21:20
        E, stary jakiś jesteś nieteges. Radomska, bracie kurna, rzekomo Mariloe
        wpakowała. Ale wszystko na niebie i ziemi wskazuje, że...
        A zresztą - ie będę zdradzał, bo dowodów nie mam. No to na razie, ciao, bo może
        Adrian spod 7 nagrał, to się przyjrzę uważnie! Lece, Buziaki!
    • devil1981 Po obejrzeniu tego odcinka MjM 3 razy sprawdziłam 06.10.04, 21:27
      czy zamki w drzwiach mam zamknięte i boje się byc sama w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka