ilquad 18.09.04, 12:52 Moje forum jest najczesciej odwiedzanym i najbardziej czytanym forum wsrod prywatnych na Zdrowiu, a nawet gwiazdki nie mamy, mimo,ze dwarazy dystansujemy nastepne w kolejnosci forum pod wzgledem liczby wypowiedzi:(((((( Link Zgłoś Obserwuj wątek
niech Re: Jak dostac gwiazdke? 18.09.04, 13:09 Musisz (a raczej ty i twoje forum) spelnic trzy warunki. Forum musi byc licznie nawiedzane (rozumiem ze ten warunek jest spelniony). Musi byc ono luzno (najlepiej w ogole) zwiazane z tematyka dzialu (nie mnie o tym sadzic, administracja cie osadzi). Musisz byc aesem (a to jest dosc proste - jesli nie jestes wystarczy ze sie zglosisz. Biora kazdego). PS. A wiec gwiazdka jest juz tuz, tuz. Za jakies trzy miesiace. Link Zgłoś
tebe Re: Jak dostac gwiazdke? 20.09.04, 09:13 Witaj Twoje forum ma się całkiem nieźle i bez polecania. Staramy się raczej rekomendować fora skupione na jednym temacie, to ma zbyt duży udział towarzyskości :-) Pozdrawiam Link Zgłoś
chiara76 Re: Jak dostac gwiazdke? 21.09.04, 21:19 tebe napisał: > Witaj > Twoje forum ma się całkiem nieźle i bez polecania. > Staramy się raczej rekomendować fora skupione na jednym temacie, to ma zbyt duż > y > udział towarzyskości :-) > Pozdrawiam Przepraszam, że się wtrącę, a czy jest jakaś określona ilość postów, jaka kwalifikuje forum do zdobycia gwiazdki? Link Zgłoś
tebe Re: Jak dostac gwiazdke? 22.09.04, 10:42 Jeśli są jakieś fora, które waszym zdaniem powinny mieć gwiazdkę a nie mają, piszcie na Forum dla adminów. Pozdrawiam Link Zgłoś
basia Re: Jak dostac gwiazdke? 22.09.04, 11:04 tebe napisał: > Jeśli są jakieś fora, które waszym zdaniem powinny mieć gwiazdkę a nie mają, > piszcie na Forum dla adminów. myślałam że odpowiesz - ja jestem. Ps. a co z takimi, które naszym zdaniem nie powinny jej mieć? Link Zgłoś
tebe Re: Jak dostac gwiazdke? 22.09.04, 11:20 Jeśli znałaś odpowiedź, trzeba było sobie ją wyobrazić. Jeśli jakieś nie powinny mieć, to też proszę. Każdy może napisać. Jak przyznamy rację, zmienimy ogwiazdkowanie (o ile będzie to zgodne z tymi tematycznymi założeniami :-) pzdr Link Zgłoś
basia Re: Jak dostac gwiazdke? 22.09.04, 11:47 spróbuję sobie wyobrazić co zostnie z wielu ogwiazdkowanych forów, bez postów z "udziałem towarzyskości" w treści. Dość abstrakcyjne założenia tematyczne macie i nic dziwnego, że ich nie przestrzegacie. Ps. piszę, bo trudno mi sobie to wyobraxić. Link Zgłoś
niech Re: Jak dostac gwiazdke? 21.09.04, 21:26 "Staramy się raczej rekomendować fora skupione na jednym temacie, to ma zbyt duży udział towarzyskości :-)" Tebe, ja nie mam laskotek. Wiec sie skrzywilem. Link Zgłoś
basia Re: Jak dostac gwiazdke? 21.09.04, 22:40 tebe napisał: , to ma zbyt duż > y > udział towarzyskości :-) nie doceniałam Twojego poczucia humoru, Tebe. Link Zgłoś
ilquad Re: Jak dostac gwiazdke? 22.09.04, 19:31 Towarzyskosc jest wada? A nie bierzesz uwage tego,jak wielu ludziom z mojego forum poprawilo sie dzieki niemu zycie? Ilu z nich uratowalo sie dzieki temu? Skladam oficjalny wniosek o gwiazdke. Link Zgłoś
tamsin Re: Jak dostac gwiazdke? 21.09.04, 22:29 jak czesto rozpatrujecie przyznawanie "gwiazdek"? kiedy ostatnie "nadawnaie sie odbylo? Link Zgłoś
pan_pndzelek Do Ilquad 22.09.04, 10:01 Zrób tak: stań, pochyl głowę, weź rozpęd, przywal w ścianę... gwiazdek będziesz miał/a tyle co niemiara... Link Zgłoś
niech Re: Re 22.09.04, 20:45 Ale on ma racje. Lepiej odnalzezc oswiecenie (i gwiazdki) walac lbem w mur niz zdobyc gwiazdki na forum (nie laczy sie to ani z oswieceniem ani z murem ani z odnajdywaniem). PS. Tak, tak, znowu bede musial zwalac wina ma maasowa. Ze to niby ona daje gwiazdki forom 100%OT tylko dlatego ze prowadzone sa przez swirow. Ale drogi Tebe - walnij maasowa klawiatura w leb a zanim ona dojdzie do siebie wykasuj te dowody waszego blazenstwa. A potem powiedz jej ze winne jest techno. Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Re do ilquad 23.09.04, 11:50 ilquad napisał: > Jestes madry jak dwudziestu glupich. No cóż... jak każdy geniusz za życia jestem nierozumiany... Link Zgłoś
miltonia Re: Re do ilquad 23.09.04, 18:21 Nie kazdy. Najwyzej poeci i malarze byli niezrozumiali. Ty nie wyprzedziles epoki, ty jestes swiadectwej jej marnosci. Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Mielona - tytan intelektu... 24.09.04, 18:39 Polecam dogłębne studia na temat: "Różnica pomiędzy byciem NIEROZUMIANYM a byciem NIEZROZUMIAŁYM"... Może wtedy coś wyprzedzisz, niekoniecznie naszą epokę ale chociaż Henia ze szkoły specjalnej... I jeszcze jedno, opieprz tego handlarza co ci na Różycu maturę sprzedał... bo ona jakaś mocno niekompletna i NIEZROZUMIAŁA chyba była... albo ty prosząc o ten dokument NIE zostałaś przez onego handlarza ZROZUMIANA... Link Zgłoś
miltonia Re: Mielona - tytan intelektu... 24.09.04, 21:13 yyyych, ales mnie przylapal i zdemaskowal. Tylko nie upij sie za bardzo z tej radosci. A tak na marginesie, czy ja sie gdzies chwalilam matura? Link Zgłoś
jan.kran Re: Tralalla:-)))) 25.09.04, 22:51 Moje ulubione forum ma gwiazdke :-))) A i bez gwiazdki idzie jak bura...dochodzimy do szescdziesiatki :-pppp A inne fora bezgwiazdkowe odwiedzam na rozum a nie na gwiazdke ...jazz...rozne jezyki... polonijne... Kazdy orze jak moze :-))) Gwiazdke mam w gwiazdce :-)))) K. Link Zgłoś