i-rena 16.12.15, 14:20 mam pytanie -dlaczego nie działa foto-forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: foto-forum 16.12.15, 16:07 Czym konkretnie się objawia jego niedziałanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wave32 Re: foto-forum 16.12.15, 16:13 marrant napisała: > Czym konkretnie się objawia jego niedziałanie? U mnie tym, że nie można się dostać na Forum o Fotoforum. Wejście do swojej galerii zdjęć jest niemożliwe, podobnie jak na jakiekolwiek fotoforum. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: foto-forum 16.12.15, 16:22 Pojawia się jakiś komunikat błędu? Nie działa na wszystkich przeglądarkach? Odpowiedz Link Zgłoś
wave32 Re: foto-forum 16.12.15, 16:48 marrant napisała: > Pojawia się jakiś komunikat błędu? Nie działa na wszystkich przeglądarkach? Nie ma żadnego komunikatu. Na innych przeglądarkach nie sprawdzałem. Najdłuższa próba wejścia trwała 3 minuty i dałem za wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w2 Re: foto-forum IP: *.cable.smsnet.pl 19.12.15, 17:29 Foto-forum znów nie działa. Pojawia się komunikat: Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /71,1,860.html. Reason: Error reading from remote server Odpowiedz Link Zgłoś