Dodaj do ulubionych

Na Androida

28.06.16, 09:41
nie ma adblocka.

Kiedyś mieliście na tyle przyzwoitości, że reklamy na całą stronę dawaliście po północy i to był rozsądny kompromis. Ale jeśli przy każdym kliknięciu, przy każdym poście, przy każdym wątku wyłazi użytkownikowi Rainbow Kuba, to użytkownik się wku, zamyka forum i nie ogląda ani forum, ani reklamy, a chyba nie o to wam chodzi.

Naprawdę rozumiem, że każdy musi z czegoś żyć. Ale z umiarem, proszę.
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Na Androida 28.06.16, 16:19
      Na całą stronę? W którym miejscu forum?
      • yoma Re: Na Androida 28.06.16, 16:30
        W tej chwili jest spokój, trwało tak do godz. 14. Już się ucieszyłam, że coś zrobiliście :)

Wersja mobilna, KAŻDE miejsce forum. Wchodzę na forum - reklama na całą stronę: Kuba z Rainbow Dreamlinerem! albo jakoś tak. Zgrzytam zębami, zamykam. Wchodzę na stronę ulubionych forów. Kuba z Rainbow Dreamlinerem. Wybieram forum. Kuba z Rainbow Dreamlinerem. Otwieram jakiś wątek. Na całą stronę Kuba z Rainbow Dreamlinerem. Piszę post: Kuba z Rainbow Dreamlinerem! Po napisaniu postu powinien się pokazać wątek z moim postem, ale nie, mam Kubę z Rainbow Dreamlinerem...

No dobra, miałam, do tej 14 :) Normalnie takie rzeczy robią się po północy i tego się nawet nie czepiam, ale też nigdy w takim natężeniu.
        • marrant Re: Na Androida 28.06.16, 16:54
          Jeżeli to się powtórzy, to prosiłabym standardowo o screen. Kampania się pewnie wypaliła - dlatego zniknęła.
          • yoma Re: Na Androida 28.06.16, 17:09
            OK, dzięki :)
            • inocom Re: Na Androida 29.06.16, 01:11
              yoma napisała:

> OK, dzięki :)

Reklamodawcy zabrakło pieniędzy :)
    • roseanne Re: Na Androida 29.06.16, 00:52
      od niedzieli nie moge korzystac z forum na tablecie, cos zmienilo sie w reklamach
      nawet ich calych nie wczytuje, pojawia sie wielki prostokat, najczescie zielony i wywala calego firefox'a - 2/3 wielkosci ekranu, powyzej kolejna wszytujaca sie reklama

kazda probowana strona z "moje forum"
      • marrant Re: Na Androida 29.06.16, 00:54
        Prześlij proszę screen na forum@agora.pl i optymalnie system i rodzaj tabletu.
        • roseanne Re: Na Androida 29.06.16, 23:00
          nie nadazam sieknac zdjecia ekranu wczytujacego
          jedynie komunikat, ze sie wysypalo, poszlo
    • yoma Re: Na Androida 29.06.16, 08:58
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/xa/ui/jmah/Z66awZLNuKd68x5lCB.png

Proszę bardzo, znowu jest. Przy każdym kliknięciu, cholery ciężkiej można dostać.

Przy okazji - moglibyście zrobić, żeby po kliknięciu "odpowiedz" nie trzeba było okna odpowiedzi szukać po całym ekranie?
      • marrant Re: Na Androida 29.06.16, 09:31
        Którego "Odpowiedz"? Tego na belce na dole?
        • yoma Re: Na Androida 29.06.16, 09:40
          Tego pod postem, na który odpowiadam. Nie wiem, czy wiecie, ale w 99% przypadków człowiek się włącza do dyskusji gdzieś w środku. Po "odpowiedz" przerzuca człowieka na koniec strony.

Czy możecie coś zrobić z tą cholerną Kubą? Screen zrobiłam w nocy na zaś, ale problem jest aktualny TERAZ. Powiedzcie reklamodawcy, że z całą pewnością mnie jako klienta już stracili na zawsze.
          • marrant Re: Na Androida 29.06.16, 11:05
            Czy widziałaś tą reklamę od czasu tego screena?

(Tak, większość z nas wie gdzie się częściej odpowiada)
            • yoma Re: Na Androida 29.06.16, 11:14
              Tak, widzę ją cały czas, po wejściu na FoF, po kliknięciu w ten wątek, po kliknięciu Odpowiedz i po wysłaniu posta. Na innych forach oczywiście też. Jeden klik = jedna Kuba.
            • d.o.s.i.a Re: Na Androida 29.06.16, 17:47
              >> (Tak, większość z nas wie gdzie się częściej odpowiada)

To dlaczego nie wywalicie tego przycisku w cholere??
              • yoma Re: Na Androida 29.06.16, 18:00
                Bo on świadczy o tym, że forum uległo modernizacji, z naciskiem na uległo...
              • marrant Re: Na Androida 29.06.16, 19:53
                To niestety nie ode mnie zależy. Ja mogę jedynie zebrać i przekazać opinie użytkowników, własne, pozostałych adminów i ewentualnie zasugerować dokładne zmierzenie przydatności jakiejś funkcji.
                Wszystko powyższe zostało zrobione.
                • yoma Re: Na Androida 29.06.16, 20:03
                  A co z Kubą?

Ooo! Okno odpowiedzi mam na środku ekranu, jak miło! Dziękuję [dyg]
                  • marrant Re: Na Androida 29.06.16, 20:04
                    Kuba się naprawia. To jest większy błąd niestety. Bardzo dziękuję, że go zgłosiłaś:)
                    • yoma Re: Na Androida 29.06.16, 20:13
                      Proszę, aczkolwiek niestety nie mogę powiedzieć, że cała przyjemność po mojej stronie ;) Będę wdzięczna...
          • stefan4 Re: Na Androida 29.06.16, 11:27
            yoma:
            > Powiedzcie reklamodawcy, że z całą pewnością mnie jako klienta
            > już stracili na zawsze.

Oni nie mają jak tego powiedzieć reklamodawcy. To nie reklamodawca umieszcza reklamy na stronie.

Musieliby powiedzieć coś w stylu:
            ,,spieprzyliśmy umieszczenie Waszej reklamy w taki sposób, że nasz serwis stał się częściowo nieużywalny i w wyniku tego straciliście klientów, którym odtąd nasza nieudolność zawsze będzie kojarzyć się z Wami; należy Wam się od nas zwrot pieniędzy''.
            Szczególnie drugiej części tego zdania (po średniku) żaden biznes-zarząd nie może wypowiedzieć, bo by go biznes-rada obdarła ze skóry. Muszą iść w zaparte, że to nie ich wina, i że w ogóle nic się nie stało, i zaprezentować statystykę, z której wyniknie, że większość kobiet w wieku zakupowym czuje motylki w brzuchu na widok Kuby, a Ty jesteś pojedynczym przypadkiem.

- Stefan
            • yoma Re: Na Androida 29.06.16, 11:36
              Wiem, kurde. Tekst retoryczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka