Gość: Ben IP: 210.21.235.* 15.10.04, 02:41 Czy mozecie przestac ladowac te reklamy na pierwszej stronie? Te reklamy sa chamskie, nie wiadomo jak je zamknac. A mi powoli odechciewa sie zagladac na strone gazety. Link Zgłoś Obserwuj wątek
pshamack Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 06:49 Zapisz sobie w ulubionych link do jakiegoś konkretnego forum. Wtedy będziesz mogła omijać stronę główną. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: te REKLAMY denerwuja! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.10.04, 08:06 Firefox + Adblock i nie wiesz co to reklama. Link Zgłoś
tebe Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 08:59 Reklamy będą, bo dzięki nim to wszystko działa i jest bezpłatne. Każda z nich ma taką cechę, że pokazuje się tylko raz. Wystarczy reload, innych rad udzielać nie będę :-) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: pollak Re: te REKLAMY denerwuja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:11 A nie boicie się takiej możliwości, że przy tej nachalności, niedługo większość zacznie je blokować? Nie mam nic przeciwko banerom, jasne że portal z czegoś się musi utrzymać, ale w pewnym momencie następuje "przegięcie". Pamiętam swojego czasu (nie wiem jak teraz, bo wszystko mam blokowane), na onecie nie dało się przeczytać wiadomości. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: te REKLAMY denerwuja! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.10.04, 09:29 No właśnie. Ja rozumiem, że portal się utrzymuje z reklam i jestem w stanie to zaakceptować, ale jak mi naokoło miga wszystko i lata, zasłania tekst itp. to już jest lekka przesada... Link Zgłoś
basia Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 09:42 a czy gazeta nie chciałaby zrobić eksperymentu i wszystkie reklamy, banery umieścić na osobnej stronie pt. Reklamy-obejrzyj? coś na kształt mango w tv. Link Zgłoś
warka_strong Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 09:41 tebe napisał: > innych > rad udzielać nie będę :-) > Pozdrawiam === O ile się nie mylę, to i tak "za dużo" powiedziałeś ;) Link Zgłoś
fdj Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 09:53 Nie no, jasne TeBe. Tylko ważny jest sposób przedstawiania tych reklam. Na mnie np. taka nachalność dziala dokładnie odwrotnie od zamierzonego skutku: celowo nie kupię produktu/nie skorzystam z usługi, który/a jest reklamowany/a w tak beznadziejny sposób. Na złość Wam i temu reklamodawcy. To się przekłada na skuteczność reklamy i na decyzję reklamodawcy, czy potem dać u Was kolejną reklamę, czy też nie warto. Polecam przemyślenie tego zjawiska. Wiem, że nie tylko mnie dotyczy takie podejście. Link Zgłoś
tebe Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 10:40 Rozumiem pogląd, że coś nachalnego może mieć odwrotny efekt. Ale z reklamami natrętnymi to jest trochę tak. :-) Pozdrawiam Link Zgłoś
fdj Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 11:37 Pewnie i tak jest. Ale ja pozostanę na "anty". Niech mnie nachalni cmokną ;-) A jestem atrakcyjnym targetem, więc conieco stracą ;-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: te REKLAMY denerwuja! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.10.04, 12:14 Oho! Już widzę te sygnaturki: „Jestem atrakcyjnym targetem”. © fdj Link Zgłoś
fdj Re: te REKLAMY denerwuja! 15.10.04, 16:42 :-) I nawet się domyślam, kogo masz na myśli, że sobie taką zrobi ;-) Link Zgłoś
Gość: Ben Re: te REKLAMY denerwuja! IP: 210.21.235.* 15.10.04, 13:51 Tebe - dzieki za odpowiedz. Nie mam nic przeciwko reklamie, ale sposob w jaki je gazeta zamieszcza jest po prostu odpychajaca. Po pierwsze zaslaniacie biezace wiadomosci, ktore dla mnie i zapewne wiekszosci sa wazniejsze niz reklama. Po drugie specjalnie utrudniacie jej zamkniecie - jest ono nie widoczne. Czy tradycyjna papierowa gazeta tez bedzie miec niedlugo nalepki reklam na informacjach i ktore trzeba bedzie zdzierac? Najprawdopodobniej zrobie sobie skrot do forum - ale czy o to GW chodzi? Link Zgłoś