Dodaj do ulubionych

Administracjo najdroższa

11.12.18, 15:50
czemu traktujecie userów jak idiotów, którzy nie wiedzą, co chcą?

Jeśli jestem na forum, to znaczy, że chcę być na forum, prawda? Jeśli będę chciała przejść na gazeta.pl, to sobie przejdę i nie potrzebuję do tego wielkiej belki zawalającej miejsce na ekranie, którego w telefonie i tak nie jest za dużo. Prawda?
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 20:41
      Jesteśmy ciągle częścią serwisu Gazeta.pl i pewne wspólne elementy są wprowadzane globalnie - niezależnie od forum.
      • yoma Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 20:50
        Czyli na gazeta.pl jest belka Przejdź na gazeta.pl? :D

No to ja wam bardzo dziękuję za dbałość o komfort i wygodę użytkownika, uniżenie. Nie startujecie czasem w jakimś konkursie na najbardziej przyjazny serwis?
        • wariant_b Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 21:45
          > No to ja wam bardzo dziękuję za dbałość o komfort i wygodę użytkownika, uniżenie.

Pogadaj z AdBlockiem - jest bardziej wyrozumiały dla użytkowników niż Administracja.
          Jeśli potrafisz go przekonać, spełni Twoją prośbę i żadnej belki nie będzie.
          • yoma Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 21:50
            Jak masz adblocka na androida, chętnie przytulę. Oddali ci nicka? :)
            • snajper55 Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 22:00
              yoma napisała:

> Jak masz adblocka na androida, chętnie przytulę. Oddali ci nicka? :)

adblock-plus.softonic.pl/android

Przytulaj.

S.
              • yoma Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 23:00
                O. Dzięki piękne.
            • awariant Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 22:31
              yoma napisała:
              > Jak masz adblocka na androida, chętnie przytulę.

Działają w Firefoxie. Na komunikaty RODO i tym podobne badziewie.
              Ale z adblockiem idzie się dogadać, z programistami gazety raczej nie.
              Choć pewności nie mam, bo nie wiem, jak obejść zbędnych pośredników.

> Oddali ci nicka? :)

A skądże!
              Jaśnie Administracja lubi jak się ją prosi, ale ja tego nie lubię.

Zablokowali mi wrażliwe chyba właśnie za kryptoreklamę tegóż freeware'u.
              Chyba - bo to oczywiście ja muszę zgadnąć, co nie spodobało się moderatorowi.
              Administracja niczego nie musi.

A jest to mocno wkurzające, bo muszę pamiętać, żeby się przelogowywać.
              I zdarza mi się zapominać. Przez kilkanaście lat człowiek przywykł do nicka.
              • yoma Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 23:02
                W firefoksie to wiem...

Współczuję. Ostatnio miałam taki myk, że napisałam 1 zdanie, krótkie i emocjonalnie neutralne, i dostałam bana na 6 godzin. To chyba z rozdzielnika idzie.
                • awariant Re: Administracjo najdroższa 11.12.18, 23:48
                  > Współczuję. Ostatnio miałam taki myk, że napisałam 1 zdanie, krótkie i emocjonalnie neutralne,
                  > i dostałam bana na 6 godzin. To chyba z rozdzielnika idzie.

Kiedyś lubiłem czeskie komedie. Więc bycie na forum jest w pewnym sensie zabawne.
                  Sprawdź, czy możesz pisać na Nauce albo Religii.
        • marrant Re: Administracjo najdroższa 12.12.18, 09:52
          Na artykułach poszczególnych serwisów jak najbardziej ta belka też występuje. Forum będzie wyglądem stopniowo dostosowywało się do Gazety tak aby tzw identyfikacja wizualna była spójna. Przykładem jest nowy wygląd strony głównej forum.
          • yoma Re: Administracjo najdroższa 12.12.18, 11:19
            Ale dlaczego robicie z userów idiotów?

To raz. Dwa, mam sobie ekran telefonika. 5/10 reklama, 2/10 belka z ustawieniami, 1/10 belka Przejdź na gazeta. Ile zostaje na forum właściwe? A potem płacz, że userzy odchodzą, a nowych nie przybywa.

Trzy, wy jesteście zaimpregnowani na jakąkolwiek krytykę. A w końcu kto wie, co robić, żeby było dobrze i wygodnie? Nie wy. Userzy.
            • awariant Re: Administracjo najdroższa 12.12.18, 12:17
              yoma napisała:
              > Ale dlaczego robicie z userów idiotów?

Bo user - twój wróg. To oni psują forum i przeszkadzają w pracy Administracji.
              Nikt ich tu nie chce. Bez użytkowników forum byłoby idealne niczym całka z e do x.
              • inocom Re: Administracjo najdroższa 12.12.18, 23:24
                awariant napisał:

> yoma napisała:
                > > Ale dlaczego robicie z userów idiotów?
                >
                > Bo user - twój wróg. To oni psują forum i przeszkadzają w pracy Administracji.
                > Nikt ich tu nie chce. Bez użytkowników forum byłoby idealne niczym całka z e do
                > x.

po dex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka