emily-rose 10.01.20, 02:13 Czy jest możliwość zmiany adresu email przypisanego do mojego konta na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: Zmiana adresu email 10.01.20, 11:47 Adres alternatywny - można zmienić w ustawieniach konta pod adresem konto.gazeta.pl w zakładce bezpieczeństwo. Na adresy stary i nowy zostaną wysłane wiadomości, proszę się zapoznać z ich treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
emily-rose Re: Zmiana adresu email 12.01.20, 01:57 Chodzi o to, że nie mam dostępu do pierwotnego maila, prawdopodobnie zapomniałam hasło i dlatego chciałabym go zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Zmiana adresu email 13.01.20, 10:27 Jeżeli masz kod bezpieczeństwa napisz na adres naszej pomocy pomoc@agora.pl lub zadzwoń 42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych, w dni robocze, pon.-pt. w godz. 9:00-17:00) i podaj kod bezpieczeństwa, w przeciwnym wypadku bez dostępu do konta nie można zmienić adresu alternatywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
emily-rose Re: Zmiana adresu email 13.01.20, 20:42 Tak, mam kod bezpieczeństwa, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś