taki-sobie-nick 23.11.23, 21:53 "homoseksualizm" jest nieaktywne od 4 (słownie czterech) miesięcy. Już nawet nie udajecie, że tam się coś dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Stwierdzam, że forum 26.11.23, 10:43 taki-sobie-nick napisała: > "homoseksualizm" jest nieaktywne od 4 (słownie czterech) miesięcy. > > Już nawet nie udajecie, że tam się coś dzieje. A dlaczego ktoś miałby to udawać? Kto? S. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Stwierdzam, że forum 27.11.23, 17:04 Nie prowadzimy sztucznej animacji forów, ale jeśli martwi Cię ten temat, to jak najbardziej możesz się tam w każdej chwili dopisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 29.11.23, 22:59 Chciałam tylko zapytać, czy nadal istnieje zasada "forum, na którym nie ma ruchu przez 2 miesiące, może zostać zlikwidowane". Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Stwierdzam, że forum 03.12.23, 00:07 alfabet plus jest szeroko propagowany w portalu i osobne forum jest zbyteczne temat wałkowany bezustannie i do znudzenia co innego ematka czy moto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 06.12.23, 11:59 taki-sobie-nick napisała: > Chciałam tylko zapytać, czy nadal istnieje zasada "forum, na którym nie ma ruch > u przez 2 miesiące, może zostać zlikwidowane". Może, nie musi. Składasz propozycję likwidacji? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 06.12.23, 23:15 Tak, tak, odróżniam czasowniki modalne. A jak składam, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 06.12.23, 23:17 Czy może wspomniane forum jest jakoś inaczej traktowane? Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 06.12.23, 23:33 taki-sobie-nick napisała: > A jak składam, to co? A składasz? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 07.12.23, 00:09 A co tak piłujesz? Admin jesteś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 07.12.23, 13:06 Nie rozumiem twojej potrzeby informowania, że jakieś forum jest nieaktywne. Chcę zrozumieć, bo lubię rozumieć. Takich nieaktywnych forów są dziesiątki. Przeszkadza ci, że to akurat jest nieaktywne? Dlaczego? Chcesz by było aktywne, to pisz tam i zaproś gości. Chcesz, by akurat to forum zamknąć, wnieś jasno sformułowaną prośbę o to z uzasadnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 07.12.23, 23:03 > Chcesz by było aktywne W życiu! > Chcesz, by akurat to forum zamknąć, wnieś jasno sformułowaną prośbę o to z uza > sadnieniem. Wiesz... Ja już raz na gazecie miałam trzymiesięcznego bana, a podane powody zdumiały nie tylko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 08.12.23, 00:01 Dopiero nie rozumiem :) Obawiasz się, ze za twój ewentualnie wniesiony wniosek o zamknięcie jakiegoś nieczynnego forum złapiesz bana? A dlaczego niby? I dalej nie wiadomo, dlaczego forum przez ciebie wskazane tak cię uwiera. I właściwie o co tobie chodzi? Komunikuj się jasno. Coś cię gryzie, tylko nie wiadomo co. Administracja ma zgadywać? Eeeeeeetam. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 08.12.23, 00:29 noitak napisała: > Dopiero nie rozumiem :) > > Obawiasz się, ze za twój ewentualnie wniesiony wniosek o zamknięcie jakiegoś ni > eczynnego forum złapiesz bana? Nie jakiegoś, tylko tego konkretnie. > A dlaczego niby? "Mowa nienawiści". > > I dalej nie wiadomo, dlaczego forum przez ciebie wskazane tak cię uwiera. Bo gazeta trzyma je na siłę. Kiedyś postulowałam usunięcie, to się doczekałam jedynie argumentów ad personam. Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 09.12.23, 13:09 Co to znaczy „ trzymanie forum na siłę”. To, że administracja nie zamyka tego forum na zawinięte w bibułki sugestie jednej osoby nie jest żadnym dowodem trzymania czegokolwiek „ na siłę”. Jest to nieaktywne forum jak dziesiątki innych i tyle. Sformułuj otwartym, jasnym tekstem o co ci chodzi, bo to, że forum jest obecnie martwe argumentem za jego zamknięciem nie jest. Treści tam opublikowane, jeśli nie naruszają prawa, a tylko ew. są niezgodne z twoim światopoglądem także. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 09.12.23, 23:37 > zawinięte w bibułki sugestie Przemyśl stylistykę swojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 10.12.23, 14:39 taki-sobie-nick napisała: > Przemyśl stylistykę swojej wypowiedzi. A w temacie? Potrafisz napisać jasno z czym przyszłaś czyli O CO CI CHODZI? Jeśli o to, by zawiadomić administrację, że jedno z wielu nieczynnych forów jest nieczynne, to zadanie wykonane. Spocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 10.12.23, 22:02 noitak napisała: > taki-sobie-nick napisała: > > > Przemyśl stylistykę swojej wypowiedzi. > > A w temacie? Potrafisz napisać jasno "W temacie", czyli w kwestii, to napisałam już powyżej. I nie rzucaj się, bo "zawinięte w bibułkę sugestie" brzmi śmiesznie. Nie napisałabym tego, ale skoro ty do mnie piszesz "zadanie wykonane, spocznij", to też będę niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 10.12.23, 22:46 Znasz zwrot „ przez bibułkę” i jego znaczenie? Zdaje się, że nie, ale mniejsza. Ludzi śmieszą różne rzeczy i jest to pochodną wielu złożonych czynników. Niemniej cokolwiek śmiesznego bym wg ciebie napisała nie zmienia to faktu, że nadal nie wyjawiłaś w jakim celu napisałaś tutaj swój post założycielski. Nie masz odwagi lub umiejętności (?) umotywowania celu. Do znudzenia: jeśli chciałaś zawiadomić administrację, że istnieje takie to a takie forum nieaktywne/nieczynne/martwe to zrobiłaś to w pierwszym poście i wystarczy. Administracja do wiadomości przyjęła. Nie ma obowiązku zamykania takiego forum. To także już wiesz, że może nie znaczy musi :) Tobie zależy na czymś więcej. Wyduś to wreszcie z siebie prostymi, nieśmiesznymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 10.12.23, 23:09 noitak napisała: > Znasz zwrot „ przez bibułkę” i jego znaczenie? Znam. Bułkę przez bibułkę. Znaczenie znam również, za to ty nie wyczuwasz niuansów językowych. Nie można "owijać sugestii w bibułkę", to komiczne, nie tylko według mnie, niestety. A poza tym przyczepiłaś się do mnie jak pijak do płotu. Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Stwierdzam, że forum 11.12.23, 13:15 taki-sobie-nick napisała: > A poza tym przyczepiłaś się do mnie jak pijak do płotu. Dokładnie tak! Ciekawa jestem jaki jest CEL twojego postu startowego? Kluczysz, więc dopytuję. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick [...] 10.12.23, 23:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 10.12.23, 23:10 Nie ma > sz odwagi lub umiejętności (?) umotywowania celu. Zatrudniałam cię na terapeutkę? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stwierdzam, że forum 01.12.23, 01:22 Bynajmniej mnie nie martwi ta kwestia (nie "temat"). Wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś