stefan4 21.04.24, 12:42 Nowy spam: Forum: O języku Wątek: De Kracht van ChatGPT Nederlands ... - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: nowy spam 21.04.24, 21:34 Swoją drogą jestem ciekawa, czemu gazeta: - nie usuwa forów, na których od dawna nic się nie nie dzieje; - do eksperckich zalicza fora, na których ekspert ODPOWIADAŁ. A co mnie obchodzi, że odpowiadał 10 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: nowy spam 21.04.24, 21:34 Ad. forów na których nic się nie dzieje - niezależnie od tematyki Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: czemu nie usuwają forów 03.06.25, 03:22 Przede wszystkim powinni zrobić elementarny porządek w tym bałaganie i np. wyraźnie oddzielić (i odróżnić wizualnie) fora 'gazetowe' od prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: nowy spam 21.04.24, 21:35 Mogliby ci za ten okołospamowy wolontariat dawać chociaż bilety do kin... byle nie własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: nowy spam 21.04.24, 21:43 Fora: Języki Forum: Forum francuskie, forum hiszpańskie Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: nowy spam 22.04.24, 22:01 taki-sobie-nick napisała: > Fora: Języki > > Forum: Forum francuskie, forum hiszpańskie Dla niedomyślnych adminów: Spam tam jest. Wątek jest o spamie, więc dorzuciłam zaspamowane fora. Odpowiedz Link Zgłoś