separatysci_limanowscy 04.05.02, 19:59 Skoro na stronę główną powędrowały fora miejskie o największej liczbie postów, to czemu nie znalazła się tam Limanowa? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikolaj7 Re: Do administratora forum. 04.05.02, 23:04 separatysci_limanowscy napisał(a): > Skoro na stronę główną powędrowały fora miejskie o największej liczbie postów, > to czemu nie znalazła się tam Limanowa? chocby dlatego, ze nikt tego nie chce. dajcie kod, to wtedy moge ja i caly Krakow zmienic zdanie i nie protestowac przeciwko wrzuceniu forum limanowy na strone glowna. btw. ten post dowodzi, ze jednak czytaliscie mojego maila. teraz odpowiedzcie. a poki nie bedzie kodu dopilnuje, zeby to forum nie znalazlo sie na stronie glownej. Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Do administratora forum. 05.05.02, 19:05 Hahahaha! Jesteś żałosny. Link Zgłoś
Gość: Wiking Dziwne zasady IP: 193.0.117.* 06.05.02, 11:16 Czy ktoś mógłby mi objaśnić, na jakich zasadach fora miejskie są umieszczane na stronie głównej? Chyba nie ze względu na liczbę postów, bo kilka ma ich więcej, niż np. Łomża, a są "ukryte". Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dziwne zasady 06.05.02, 20:29 Gość portalu: Wiking napisał(a): > Czy ktoś mógłby mi objaśnić, na jakich zasadach fora miejskie są umieszczane na > > stronie głównej? Chyba nie ze względu na liczbę postów, bo kilka ma ich więcej, > > niż np. Łomża, a są "ukryte". w niektorych przypadkach dobrze, ze sa ukryte - vide limanowa. Link Zgłoś