Gość: ktos IP: *.arkonskie.v.pl 03.01.05, 21:37 nie mozna weyszukiwac postow z 2005 roku...czy ktos z tego waszego burdelu zrobi z tym porzadek? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jabbur Re: wyszukiwarka nie dziala 04.01.05, 12:35 Tak, przepraszamy. BUG roku 2005 zadziałał. Staramy się to naprawić j/a Link Zgłoś
stary.prochazka Re: wyszukiwarka nie dziala 04.01.05, 14:47 problem jest poważny, ja tez mam duże zastrzeżenia co do działania wyszukiwarki gazetowej. Może wartałoby jakiś inny algorytm czy licencję jakąś kupić? Link Zgłoś
tebe Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 16:58 Witam Trochę poprawiliśmy to co jest w wyszukiwarce. Gdybyście byli tak mili i napisali co teraz wam nie działa, to postaramy się i to poprawić. Pozdrawiam Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 17:38 często się zdarza tak że szukam czegoś co znam, ot tylko żeby zlokalizować gdzie napisałem takiego posta albo gdzie był taki wątek i podać komuś linka i w wyszukiwarce gazetowej jest "0 wyników". Dlatego częściej w takich sytuacjach korzystam z Current Site w pasku Google, jest bardziej skuteczny Link Zgłoś
basia Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 22:36 Niestety nie moge być miła. Mi działa teraz. Link Zgłoś
cover_wielki Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 23:33 ja czasami pisze po przeczytaniu jakiegoś artykułu i potem wrzucam w wyszukiwarke żeby znaleźć gdzież ten post i na jakie forum trafił i właśnie teraz nie działa, pokazuje jako ostatnie posty z data grudniową reszty nie ma , wczoraj były Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów IP: *.ss.shawcable.net 07.01.05, 02:41 Gdzies tak w 80% przypadkow poszukiwanie trwa strasznie dlugo a potem pojawia sie wiadomosc, ze czas przekroczony i znaleziono 0. To wy niby o tym nie wiecie? Link Zgłoś
dziuunia Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 12:25 Jakie są teraz kryteria kolejności wyszukanych postów?Kiedyś było od najnowszego do nastarszego a teraz wygląda na to że kryteria są żadne,wszystko jest w rozsypce czyli pewnie znowu się popsuło i nie działa. Link Zgłoś
tebe Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 15:32 A możesz podać czego i jak szukasz. Bo zmieniliśmy właśnie oprogramowanie obsługujące wyszukiwarkę i nie potrafię na podstawie tego co napisałaś ustalić co dokładnie jest nie tak. Ogólnie: nie chodzi mi o to, jak to z wyszukiwarką bywało, tylko co jest teraz nie tak i co mogłoby być lepsze. Pozdrawiam Link Zgłoś
dziuunia Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 17:14 To chyba moja skucha ;) Nie zauważyłam na dole opcji sortowania,to chyba nowość,bo wcześniej wątki były posortowane od najnowszego do najstarszego. Także wszystko juz ok :) Link Zgłoś
tebe Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 18:02 Opcja była - w skali tej wyszukiwarki - od "zawsze". Pytanie, czy z domyślnym sortowaniem nie jest coś nie tak. Bo czego szukałaś i czego się spodziewałaś... Link Zgłoś
dziuunia Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 21:00 No jeżeli była od zawsze to ja juz ślepa jestem zupełnie chyba ;) A szukałam swoich postów wpisując swój nick i jak zawsze kiedyś ukazywały się od najnowszego do najstarszego to teraz pokazały się w zupełnej dla mnie rozsypce ale wg kryterium 'trafności' jak później zauważyłam(bo to chyba jest domyslnie ustawiona opcja).Nie wiem w takim razie czy coś było nie tak,wychodzi na to chyba że było ok.Sorry za zawracanie głowy ;) Link Zgłoś
kocibrzuch Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 19:15 po renowacji działa zadziwiająco płynnie odpukać w niemalowane... Link Zgłoś