Dodaj do ulubionych

wyszukiwarka nie dziala

IP: *.arkonskie.v.pl 03.01.05, 21:37
nie mozna weyszukiwac postow z 2005 roku...czy ktos z tego waszego burdelu
zrobi z tym porzadek?
Obserwuj wątek
    • jabbur Re: wyszukiwarka nie dziala 04.01.05, 12:35
      Tak, przepraszamy.
      BUG roku 2005 zadziałał. Staramy się to naprawić
      j/a
      • stary.prochazka Re: wyszukiwarka nie dziala 04.01.05, 14:47
        problem jest poważny, ja tez mam duże zastrzeżenia co do działania wyszukiwarki
        gazetowej. Może wartałoby jakiś inny algorytm czy licencję jakąś kupić?
        • tebe Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 16:58
          Witam
          Trochę poprawiliśmy to co jest w wyszukiwarce. Gdybyście byli tak mili i
          napisali co teraz wam nie działa, to postaramy się i to poprawić.

Pozdrawiam
          • stary.prochazka Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 17:38
            często się zdarza tak że szukam czegoś co znam, ot tylko żeby zlokalizować gdzie
            napisałem takiego posta albo gdzie był taki wątek i podać komuś linka i w
            wyszukiwarce gazetowej jest "0 wyników". Dlatego częściej w takich sytuacjach
            korzystam z Current Site w pasku Google, jest bardziej skuteczny
          • basia Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 22:36
            Niestety nie moge być miła. Mi działa teraz.
            • cover_wielki Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów 06.01.05, 23:33
              ja czasami pisze po przeczytaniu jakiegoś artykułu i potem wrzucam w
              wyszukiwarke żeby znaleźć gdzież ten post i na jakie forum trafił i właśnie
              teraz nie działa, pokazuje jako ostatnie posty z data grudniową reszty nie ma ,
              wczoraj były
            • Gość: Artur Re: Wyszukiwarka - zapraszam do testów IP: *.ss.shawcable.net 07.01.05, 02:41
              Gdzies tak w 80% przypadkow poszukiwanie trwa strasznie dlugo a potem pojawia sie wiadomosc, ze czas przekroczony i znaleziono 0.
              To wy niby o tym nie wiecie?
    • dziuunia Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 12:25
      Jakie są teraz kryteria kolejności wyszukanych postów?Kiedyś było od
      najnowszego do nastarszego a teraz wygląda na to że kryteria są żadne,wszystko
      jest w rozsypce czyli pewnie znowu się popsuło i nie działa.
      • tebe Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 15:32
        A możesz podać czego i jak szukasz. Bo zmieniliśmy właśnie oprogramowanie
        obsługujące wyszukiwarkę i nie potrafię na podstawie tego co napisałaś ustalić
        co dokładnie jest nie tak.

Ogólnie: nie chodzi mi o to, jak to z wyszukiwarką bywało, tylko co jest teraz
        nie tak i co mogłoby być lepsze.

Pozdrawiam
        • dziuunia Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 17:14
          To chyba moja skucha ;) Nie zauważyłam na dole opcji sortowania,to chyba
          nowość,bo wcześniej wątki były posortowane od najnowszego do najstarszego.
          Także wszystko juz ok :)
          • tebe Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 18:02
            Opcja była - w skali tej wyszukiwarki - od "zawsze". Pytanie, czy z domyślnym
            sortowaniem nie jest coś nie tak. Bo czego szukałaś i czego się spodziewałaś...
            • dziuunia Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 21:00
              No jeżeli była od zawsze to ja juz ślepa jestem zupełnie chyba ;)
              A szukałam swoich postów wpisując swój nick i jak zawsze kiedyś ukazywały się
              od najnowszego do najstarszego to teraz pokazały się w zupełnej dla mnie
              rozsypce ale wg kryterium 'trafności' jak później zauważyłam(bo to chyba jest
              domyslnie ustawiona opcja).Nie wiem w takim razie czy coś było nie tak,wychodzi
              na to chyba że było ok.Sorry za zawracanie głowy ;)
    • kocibrzuch Re: wyszukiwarka nie dziala 07.01.05, 19:15
      po renowacji działa zadziwiająco płynnie
      odpukać w niemalowane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka