Dodaj do ulubionych

do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty

24.05.02, 13:10
Swietnie, ze wreszcie posty z oslej ławki nie będa wliczane do ogólnej liczby
postów. Odjęto wszystkim, którzy mieli ławeczki obciążone. Ale np. we Wrocławiu
ławka w ogóle nie jest zapełniana. Wszystkie puste posty sa ulokowane w
podforum z Pomarańcową Alternatywą. Jest ich ponad 16 tysięcy. Sama ilosc
postów wrocławskich jest mi zupełnie opojętna, ale jak już sprzątac to wszędzie.
Obserwuj wątek
    • eela Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 24.05.02, 15:53
      JA jeszcze raz - Maas, czy ty naprawde uważasz, ze forumowicze warszawscy
      powinni mówic redakcji wrocławskiej co ma robic? :-). Tak by wynikało z postu
      Twojego na naszym forum :-)

Pozdrawiam
      • maas Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 24.05.02, 16:19
        Fora lokalne sa autonomicznie zarzadzane przez redakcje lokalne, dlatego i ja,
        i Stolek mozemy dac Wroclawiowi znac o Waszych uwagach, ale ostateczna decyzja
        nalezy do Wroclawia :-)
        • eela Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 24.05.02, 22:05
          maas napisał(a):

> Fora lokalne sa autonomicznie zarzadzane przez redakcje lokalne, dlatego i ja,
          > i Stolek mozemy dac Wroclawiowi znac o Waszych uwagach, ale ostateczna decyzja
          > nalezy do Wroclawia :-)

To dajcie znać :-). Ale tak w ogóle to dziwne to trochę (to różne liczenie oslich
          postów przez poszczególne fora lokalne) i w takim układzie istnienie liczników
          nie ma żadnego sensu. To jeszcze jeden argument za likwidacją liczników :-)
          • mikolaj7 Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 25.05.02, 17:11
            eela napisał(a):

> maas napisał(a):
            >
            > > Fora lokalne sa autonomicznie zarzadzane przez redakcje lokalne, dlatego i
            > ja,
            > > i Stolek mozemy dac Wroclawiowi znac o Waszych uwagach, ale ostateczna dec
            > yzja
            > > nalezy do Wroclawia :-)
            >
            > To dajcie znać :-). Ale tak w ogóle to dziwne to trochę (to różne liczenie osli
            > ch
            > postów przez poszczególne fora lokalne) i w takim układzie istnienie liczników
            > nie ma żadnego sensu. To jeszcze jeden argument za likwidacją liczników :-)

nie wywoluj licznika z lasu. maja zostac.

problemy wroclawsko-warszawskie zalatwcie sobie sami
            bez wplywu na inne fora.
            • eela Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 26.05.02, 20:25
              mikolaj7 napisał(a):

nie wywoluj licznika z lasu. maja zostac.
              >
              > problemy wroclawsko-warszawskie zalatwcie sobie sami
              > bez wplywu na inne fora.

Ależ, Mikołaju7, zapomniałes, że juz nie jesteś na krakowskim forum. Przeciez
              zostałes adminem. Musisz w związku z tym podejmowac decyzje obiektywnie :-). Nie
              możesz wyróżniać zadnego forum :-P. A co to w ogóle za powiedzenie "problemy
              wroclawsko-warszawskie zalatwcie sobie sami"? Co z ciebie za admin?! To Ty masz
              załatwic rozwiązanie problemu. Jak tak dalej bedzie to nie przebrniesz przez
              dwutygodniowy okres próbny :-))
              • mikolaj7 Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 26.05.02, 21:17
                eela napisał(a):

> mikolaj7 napisał(a):
                >
                > nie wywoluj licznika z lasu. maja zostac.
                > >
                > > problemy wroclawsko-warszawskie zalatwcie sobie sami
                > > bez wplywu na inne fora.
                >
                > Ależ, Mikołaju7, zapomniałes, że juz nie jesteś na krakowskim forum. Przeciez
                > zostałes adminem. Musisz w związku z tym podejmowac decyzje obiektywnie :-). Ni
                > e
                > możesz wyróżniać zadnego forum :-P. A co to w ogóle za powiedzenie "problemy
                > wroclawsko-warszawskie zalatwcie sobie sami"? Co z ciebie za admin?! To Ty masz
                >
                > załatwic rozwiązanie problemu. Jak tak dalej bedzie to nie przebrniesz przez
                > dwutygodniowy okres próbny :-))

niestety redakcja wciaz zwleka z przyznaniem mi zajecia...

jestem konkurencyjny finansowo! moge pracowac na
                czarno!
                • eela Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 27.05.02, 08:41
                  mikolaj7 napisał(a):

> niestety redakcja wciaz zwleka z przyznaniem mi zajecia...
                  >
                  > jestem konkurencyjny finansowo! moge pracowac na
                  > czarno!

Przypomnij sie mailem i zaprezentuj odpowiednio. Na pewno przeoczyli :-)
                  • Gość: Niech Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty IP: 217.197.165.* 27.05.02, 12:35
                    Admin rzadko odpowiada na posty - moze juz jestes zatrudniony, tylko zapomnieli
                    ci o tym napisac.
                    • mikolaj7 Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 28.05.02, 13:46
                      Gość portalu: Niech napisał(a):

> Admin rzadko odpowiada na posty - moze juz jestes zatrudniony, tylko zapomnieli
                      >
                      > ci o tym napisac.

to bylby problem, bo potem mogliby mnie wyrzucic za
                      niewykonywanie obowiazkow...
                      • Gość: Niech Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty IP: 217.197.165.* 28.05.02, 14:38
                        Jeszcze gorzej - moze juz cie wyrzucili i tez zapomnieli o tym napisac?
                        • mikolaj7 Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 29.05.02, 12:59
                          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Jeszcze gorzej - moze juz cie wyrzucili i tez zapomnieli o tym napisac?

to bylby problem. cos tzreba z tym zrobic, napisze do
                          samego szefa :D
                          • eela Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 29.05.02, 13:50
                            mikolaj7 napisał(a):

> to bylby problem. cos tzreba z tym zrobic, napisze do
                            > samego szefa :D

I koniecznie nas poinformuj. W razie czego urządzimy strajk okupacyjny w Agorze
                            pod bambusami :-)))

• roman_j Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 08.06.02, 14:37
          Ale możecie chyba nałozyć na forum Wrocław jakieś sankcje karne np. zdjąć ich z
          peirwszej strony do czasu "posprzątania śmieci"?
          Ciekawe, czy gdyby na forum wrocławskim propagowano na przykład rasizm,
          antysemityzm, czy inne "ciekawe" trendy myślowe, wtedy redakcja warszawska
          również rozkładałaby bezradnie ręce?
          Jak trzeba, to ja mogę coś od siebie dopisać do tych "przerośnietych" wątków we
          Wrocławiu, żeby się automatycznie kwalifikowały na oślą ławkę.
          I jeszcze jedna propozycja. Dla wszystkich. Zarzućmy wrocławską redakcję naszym
          ogólnopolskim apelem o uporządkowanie forum Wrocław, bo może oni myślą, że im
          po prostu Warszawa bruździ. Kto jest za, niech zajrzy na stronę Wrocławia,
          znajdzie sobie jakiś adres do redakcji i pisze. Aż do skutku. :-))
          • roman_j Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 08.06.02, 14:44
            roman_j napisał(a):

> Zarzućmy wrocławską redakcję naszym ogólnopolskim apelem o uporządkowanie
            > forum Wrocław, bo może oni myślą, że im po prostu Warszawa bruździ. Kto jest
            > za, niech zajrzy na stronę Wrocławia, znajdzie sobie jakiś adres do redakcji
            > i pisze. Aż do skutku. :-))

Jest adres:

listy@wroclaw.agora.pl

Zamierzam codziennie wysyłać list tej samej treści. Aż do skutku. Jeżeli chcecie
            się przyłączyć, to zapraszam. Im nas więcej, tym będzie skuteczniej. A może
            rozpropagujecie tę idee na swoich forach regionalnych. Nie będzie Wrocław psuł
            nam opinii i forum nam zaśmiecał! ;-))

• eela Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 10.06.02, 10:44
              Początkowo miałam robić tak jak Ty, ale potem zrezygnowałam. Wydaje mi się, ze
              w ten sposób łatwiej bedzie zlikwidowac liczniki. No bo po co liczniki jak nie
              ma jednolitych kryteriów zapełniania ławki? Do tej pory nie wiadomo jak z
              licznikami będzie. Po zdjęciu sondażu admini nabrali wody w usta i do tej pory
              nie uronili nawet kropelki :-). Nawet ich rozumiem. Jaka by ta decyzja nie była
              podniesie się tu wrzask. Po co dwa wrzaski, jeden teraz a drugi w momencie
              finalizacji nowego forum? To niezdrowe dla uszu.:-) Starczy jeden, takie "2 w
              1", co teraz modne, gdy już będzie nowe forum. Mniej kłopotliwe rozwiązanie,
              wystarczy tylko raz kupic zatyczki do uszu. :-)
      • _kontrabeata_z_szufelka_ Re: do Maas - nie wszystkim odjeto osle posty 27.05.02, 14:29
        eela napisał(a):

> JA jeszcze raz - Maas, czy ty naprawde uważasz, ze forumowicze warszawscy
        > powinni mówic redakcji wrocławskiej co ma robic? :-). Tak by wynikało z postu
        > Twojego na naszym forum :-)
        >
        > Pozdrawiam
        tak pani eelu. a szczególnie forumowicze-administratorzy forum warszawskiego
        powinni wszystkim mówić co mają robić
    • Gość: ◄ SABOTAŻ! IP: *.chello.pl 28.05.02, 21:26
      to zdecydowanie nieuczciwe!!!
      zdecydowanie!
      chyba w warszawskiej redakcji pracują wrocławianie - przesiedleńcy
      SABOTAŻ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka