hepik1 23.04.05, 21:54 Dwa dni istnienia-1850 postów. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=23028244 ADM GW samo spamuje;)) Link Zgłoś Obserwuj wątek
hepik1 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 23.04.05, 21:56 Tak precyzyjniej to tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940 Link Zgłoś
viiking Najbardziej dynamiczne jednego osobnika 23.04.05, 22:47 Jest duzo, ale prawie wszystkie posty sa autorstwa jednego maniaka o loginie broneknotgeld. Link Zgłoś
jabbur Re: Najbardziej dynamiczne jednego osobnika 24.04.05, 10:48 Proszę, nie obrażaj innych użytkowników portalu. Jeżeli pasją bronkanotgelda są fraszki, to bardzo dobrze. Nie mamy nic przeciwko temu. Umówiliśmy się z użytkownikiem, że będzie lepiej dla niego /i dla nas/, aby publikował je przede wszystkim na własnym forum :) pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
Gość: já'nosík Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne IP: *.uk.access.vodafone.net 24.04.05, 00:42 jakie znowu DWA DNI istnienia ?? na tym forum najstarszy watek jest datowany na: 24.09.03, 23:58 a najmlodszy na 24.04.05, 00:28 wiec 1 rok i 7 miesiecy dokaldnie od 24.09.03 do 24.04.05 ! chyba ze to jakies dni na innej planecie ;) to sie musza straaaaaaasznie dluuuuuuuzyc Link Zgłoś
w36 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 01:50 Gość portalu: já'nosík napisał(a): > jakie znowu DWA DNI istnienia ?? :) Naprawdę to w/w forum istnieje zaledwie drugi (dziś trzeci) dzień. Ale widzę że nie znasz problemu o nazwie broneknotgeld, to rozumiem że może to wyglądać dziwnie z tymi wątkami. Link Zgłoś
Gość: já'nosík Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne IP: *.uk.access.vodafone.net 24.04.05, 04:10 no bronka widywalem czasami na forum na ktorym kiedys zdarzylo mi sie pisywac, cos tam czasem naskorbal, ale z tego co widze to watki na tym 2-dniowym forum sa datowane wstecz az do 2003 roku, chyba ze komus sie zachcialo upakwoac bronka w jednym zamknietym forum ? ale dlaczego ? to bylaby jawna dyskryminacja ! wiec moze cos wiecej na temat problemu pt broneknotgeld ? já Link Zgłoś
w36 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 05:19 Gość portalu: já'nosík napisał(a): > no bronka widywalem czasami na forum na ktorym kiedys zdarzylo mi sie pisywac, Trudno byś Bronka gdzieś nie spotkał ;) Właśnie w tym rzecz, że Bronek masowo prezentuje swoją twórczość głównie w formie kilkusetpostowych wątków-monologów systematycznie podciąganych w górę. Ogólnie niby nic negatywnego, ale czyniąc to bardzo intensywnie na forach głownie miejskich i pisząc zwykle nie na temat, utrudniał w znacznym stopniu w ten sposób dyskusję innym forumowiczom, wypełniając swoimi wątkami codziennie nawet po kilka razy szczyt forum (takiego czegoś szczególnie doświadczyło f. Ruda Śląska). Do tego bardzo często praktykuje kopiowanie identycznych wątków (nieraz po kilkadziesiąt) między forami, masowe rozsyłanie linków na swoje posty, dopisywanie się do starych wątków z jego postami z przed roku by nie zostały zarchiwizowane, nabijanie licznika i inne różne inne zachowania uznane z reguły za niepożądane na każdym forum dyskusyjnym. Upominany za tę działalność był wielokrotnie przez adminów, bardzo liczne jego posty jako spam były wyrzucane na osła. Ale administracja mimo tego wszystkiego, raczej zachowuje życzliwość wobec Bronka i wobec otwarcia przez niego własnego forum (co od bardzo dawna już mu sugerowała, jak też inni forumowicze), przeniosła małą część wątków do jego forum, by w ten sposób podnieść go w rankingach, nakręcić licznik, na co Bronek jest ogromnie czuły. Link Zgłoś
hepik1 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 05:48 To tez ciekawe: mamy przeniesione z RŚ na prywatne ,przy jednoczesnym zostawieniu ich na starym-miejskim.Cud jakis -zjeść ciastko i miec ciastko? Pod tym samym linkiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=23051868&wv.x=2&s=3 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=23051868&wv.x=2&s=3 watek jest i na RŚ i na RŚ -stolicy fraszki. Czyli admini GW sami spamują? Link Zgłoś
w36 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 06:38 hepik1 napisał: > To tez ciekawe: > mamy przeniesione z RŚ na prywatne ,przy jednoczesnym zostawieniu ich na > starym-miejskim. Nie pomyślałeś hepik że arcyadminom też licznik klupie. Może chcą takim sposobem szybciej dojść do 25 milionów postów na portalu, będzie święto jakieś ;) Link Zgłoś
miltonia Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 10:30 Widze Hepik, ze ty bez Bronka zyc nie mozesz. Najpierw donosiles nan a teraz sie uganiasz za nim. To chyba jakas obsesja albo niespelnione uczucie? Link Zgłoś
jabbur Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 10:50 Nie czepiasz się przypadkiem? Ustaliliśmy z broneknotgeld, że nie będzie spamował na forum, którym się opiekujesz. W zamian oddaliśmy mu do dyspozycji część wątków, w których dominuje jego twórczość :) Przenieść postów nie mogliśmy, ponieważ nie ma zwyczaju przenosić wypowiedzi użytkowników z forum publicznego na prywatne /po zamknięciu forum prywatnego zniknęłyby/ pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
w36 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 15:20 jabbur napisał: > Nie czepiasz się przypadkiem? Spróbuj może zrozumieć hepika, zna problem Bronka doskonale. Na fRŚ pozostało kilkadziesiąt tych charakterystycznych offtopikowych wątków i pewno będzie znów problem kiedy Bronek poczuje nagłą potrzebę ich długotrwałego uzupełniania, pod pretekstem że nie ma ich na fRŚ-st, jak choćby teraz np.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8183783 Skopiowanie ich wszystkich pozwoli nam na uniknięcie w przyszłości nipotrzebnych konfliktów, tym bardziej że sprawa propozycji przeniesienia tych wątków na prywatne bronkowe przez administracje fGW była wysuwana już dawno, sporo przed objęciem przez Ciebie funkcji na portalu i właściwie czekała tylko na odważną decyzję Bronka. > Ustaliliśmy z broneknotgeld, że nie będzie spamował na > forum, Właśnie. Jest jeszcze sprawa godula5. Jak łatwo możesz zauważyć, zajmuje się on na fRŚ od ponad miesiąca, wyłącznie systematycznym dźwiganiem rocznych wątków mających kilka dni do archiwizacji. Pewne dane wskazują na osobisty związek Bronka z tym procederem (prześlę Ci je na maila), więc warto oczyścić również atmosferę wokół tej sprawy. Link Zgłoś
hepik1 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 20:54 jabbur napisał: > Nie czepiasz się przypadkiem? > W zamian oddaliśmy mu > do dyspozycji część wątków, w których dominuje jego > twórczość :) Ogolnie to ja Bronka uwielbiam wręcz a przynajmniej jego twórczość . Ale w postępowaniu jaburra -admina nie ma niestety konsekwencji,bo dlaczego do dyspozycji oddane zostało tylko kilka ,no góra kilkanascie wątków ,gdzie dominuje jego twórczośc jeśli ich jest co najmniej kilkadziesiąt?I to z taka 99% dominacją;)?? Link Zgłoś
jabbur Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 25.04.05, 00:08 Przeglądanie zawartości forum nie zostało skończone - nie sztuką jest zabrać jego posty z forum - sztuką podzielić to wszystko tak, aby i jedno i drugie forum rozwijało się - rozwijało bezkonfliktowo ;) pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
hepik1 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 25.04.05, 03:56 A o jakim konflikcie jest mowa? Pierwsze dwa posty sa wręcz reklamą prywatnego forum Notgelda. Potem ,w trzecim ,nasuneły sie mi watpliwości -jak to jest ,że dwa identyczne wątki,istnieją na dwóch różnych forach pod identycznym linkiem adresowym.Mniej wiecej mi to wytłumaczyłes(choc dalej nie rozumiem,ze klikając na adres danego wątku ladujemy na forum prywatnym.Skad taki komputer wie ,że ma wybrać forum Ruda śl -stolica fraszki a nie Rśl? jabbur napisał: > > - nie sztuką jest zabrać jego posty z forum - sztuką > podzielić to wszystko tak, aby i jedno i drugie forum > rozwijało się Na tym właśnie polega fenomen cały-zabrać by nadal było,czyli zjeść i mieć w/w ciastko.I jakie to dzielenie jeśli to zwykłe dublowanie? Link Zgłoś
hepik1 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 25.04.05, 04:01 Aha! Ciągle zostaje sprawa goduli 5 a raczej unikanie odpowiedzi ,co zrobić z postami,które są tylko pisane po to by dźwignąć wątek od roku nie używany a którego termin przydatności(archiwizowanie) właśnie ma lada dzien upłynąć? O ile wiem -pytali o to poprzedni opiekunowie RŚl,zwracał uwagę mejlem w36,ja też . A ze strony ADM-u -echo.Święta godula jakaś czy brak pomysłu co zrobić? Link Zgłoś
jabbur Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 25.04.05, 16:46 Zgodnie z obowiązującymi zasadami posty typu "up" powinny być kasowane jako spam j/a Link Zgłoś
hepik1 Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 25.04.05, 21:42 O to mi chodzilo;) Jasno,prosto i zwięzłowato -jak mawiał mój dziadek Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 24.04.05, 18:36 Bronek jest cool. I bardzo dobrze, że ma własne forum. Szkoda, że nie założył go wcześniej, nie miałby tylu podenerwowanych krytyków. Link Zgłoś
landrynka8 Ja tam nie chcę nic mówić, ale to wygląda 24.04.05, 19:35 na zaburzenia natury psychicznej. Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Ja tam nie chcę nic mówić, ale to wygląda 24.04.05, 22:02 Jest "poztywnie zakręcony" ;) Link Zgłoś
stoik1 ja się tylko zastanawiam... 27.04.05, 18:17 kiedy bronek znajduje czas na jakieś najbardziej chociaż podstawowe czynności życiowe przy takiej aktywności... Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 28.04.05, 16:04 Hepik1 i W36 Wlazły rudzke tu "ormowce" Dobrze że z nich niy "zomowce" Sztynks tam bywo kaj ich lony Po tym przeca poznosz łonych Dyć po prowdzie mie to dziwo Że opcyjo ich wygrywo Czy te fora z "ormowcami" Łodpowiydzcie na to sami. Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Najbardziej dynamiczne forum prywatne 28.04.05, 16:29 Dyć na stolica fraszki jo robia Wsparcio mom mało - se w gowa szkrobia Czamu to inkszym richtig fest wadzi? Tolerancyjo kaj se paradzi? Toż zaświtało mi dzisioj rano forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=22303782 Ze Janym Pawłym jest pochowano Ło dobru inkszych ktosik tu prawi A mojym prawym dyć zdo sie bawi Tako że w końcu szkryflać by bronioł Łoj - nawet Krystus by "to" przegonioł. Link Zgłoś