Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:30 Dobrze by było ,gdyby tam był link do programu tv. Link Zgłoś Obserwuj wątek
jabbur Re: Forum telewizja - propozycja 29.04.05, 18:16 A kliknij w logo w prawym rogu forum... j/a Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum telewizja - propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:38 jabbur napisał: > A kliknij w logo w prawym rogu forum... > j/a A to tak od dawna już było? Proponuje to samo przy radiu. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum telewizja - propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:40 A zresztą,ten znaczek jest za mało komunikatywny,nie wiadomo o co chodzi,powinno być bardziej jasno napisane,ze tam program jest. Link Zgłoś
Gość: ! Re: Forum telewizja - propozycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:03 No chyba,ze teraz dopiero to dodaliście,dlatego wczesniej nie widziałam,a zakładając,że to tam było -a ja nie zwróciłam uwagi - uznałam to za mało komunikatywne... Dajcie jeszcze linka do bezotkowców,koniec z grzeczną telewizją!!! Link Zgłoś
max39 Re: Forum telewizja - propozycja 29.04.05, 18:19 Gość portalu: ja napisał(a): > Dobrze by było ,gdyby tam był link do programu tv. dobry pomysl Link Zgłoś