nowe_bardzo_dobre_forum 12.07.02, 14:29 to go zbanuję, zrozzzzzzzzzzzzumiano ?:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 14:37 a kysz, uciekaj do lasu :-) Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 14:39 albo skopię tyłek, albo jeszcze w ryło piącha dam ! :) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 14:42 no no no, a ja myslalem, ze to Eela prowadzi tutaj kampanie nowego forum, ale on nie jest taka brutalna ;-))) Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 14:43 tamta to i przez sen mnie chwali !!!! :) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 14:53 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > tamta to i przez sen mnie chwali !!!! > :) taaak? a ja nie wiem, co Eela robi w nocy, buuu :-))))) Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 14:56 Przed snem jeszcze modli sie do mnie i całuje mój obrazek !!:) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 14:59 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > Przed snem jeszcze modli sie do mnie i całuje mój obrazek !!:) dewotka !! :-))) a taki obrazek gdzie mozna dostac? jak ladny to moze ja tez ... :-) Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:00 tfuuuuuu, tfuuuuuuuuuuu ! Może lepiej przesłać obrazerk Eli ?:) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:05 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > tfuuuuuu, tfuuuuuuuuuuu ! hehe, nie myslalem o tym ;-))) > > Może lepiej przesłać obrazerk Eli ?:) a masz? to dawaj !! tez pytanie... :-) Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:09 ale to zdjęcie nie jest takie, no wiesz, do końca ubrane :)) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:14 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > ale to zdjęcie nie jest takie, no wiesz, do końca ubrane :)) hmm...... to obetnij w photoshopie, co trzeba i wysylaj ;-) Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:16 a jak obetnę nie to, co potrzeba ?:) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:17 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > a jak obetnę nie to, co potrzeba ?:) nie kombinuj !! dawaj zdjecie, ciekawe skad je w ogole masz, he ? Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:19 a jak myślisz ?:) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:21 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > a jak myślisz ?:) tandetna prowokacja :-))) ja chce zdjecie, a reszta juz mnie nie interesuje !! :-) Link Zgłoś
nowe_bardzo_dobre_forum Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:25 no nie wiem, czy Ela mnie nie zabije, bo zdjęcie jest cacy:))) Link Zgłoś
mikolaj7 Eela sie zgadza, prawda? :-) 12.07.02, 15:31 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > no nie wiem, czy Ela mnie nie zabije, bo zdjęcie jest cacy:))) > a poniewaz sie zgadza, nie ma mowy o morderstwie !! :-))) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:07 eela napisał(a): > to nie ja, może only ?;-) moze men? Link Zgłoś
eela Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:17 Wyjąłes mi to spod klawiatury :-))), tez tak o nim myślałam. Może się do nas odezwie? Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 15:07 albo po prostu Maas, czy Dj Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:24 eela napisał(a): > Men_, ujawnij sie, noooo ciekawe skad ma Twoje zdjecie... hmm... :-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:20 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > dzieciaki !:) my, czy admini? a moze wszyscy? :-) Link Zgłoś
eela Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:24 No właśnie, nie wiadomo, co autor miał na mysli. Chyba jednak men_... Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:26 eela napisał(a): > No właśnie, nie wiadomo, co autor miał na mysli. Chyba jednak men_... jak Men to zdradzil stare forum, a tego mu nie darujemy !! Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:35 eela napisał(a): > Eeee, on sie z nas podsmiewa... a zdjecie, prawdziwe? hmm... :-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 17:44 eela napisał(a): > jakie zdjęcie, nie widzę? to, o ktorym mowilo nowe_bardzo_dobre_forum w rozmowie ze mna w tym watku :-))) Link Zgłoś
eela Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:38 Mikołaj, wyobraź sobie, że men_ mnie ukarał za poprzedni post. :-))) Mail poszedł, ale nie pojawił się napis, ze wiadomość zostałą wysłana. Zamiast tego było: system cię wylogował :-(. Juz więcej na temat mena nie piszę, bo jeszcze mi komputer zawiesi :-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:41 eela napisał(a): > Mikołaj, wyobraź sobie, że men_ mnie ukarał za poprzedni post. :-))) > Mail poszedł, ale nie pojawił się napis, ze wiadomość zostałą wysłana. Zamiast > tego było: system cię wylogował :-(. Juz więcej na temat mena nie piszę, bo > jeszcze mi komputer zawiesi :-) hmm... spryciarz. pozbywa sie konkurencji i teraz sam bedzie sie adminom przypodobywal /zeby nie powiedziec brzydko - podl... :-)/ Link Zgłoś
eela Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:52 mikolaj7 napisał(a): > > hmm... spryciarz. pozbywa sie konkurencji i teraz sam > bedzie sie adminom przypodobywal /zeby nie powiedziec > brzydko - podl... :-)/ tak ci sie poprzednio ponarażał, ze musi zacząć odrabiać straty, przeciez to już niedługo ;-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 15:55 eela napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > > > hmm... spryciarz. pozbywa sie konkurencji i teraz sam > > bedzie sie adminom przypodobywal /zeby nie powiedziec > > brzydko - podl... :-)/ > > tak ci sie poprzednio ponarażał, ze musi zacząć odrabiać straty, przeciez to ju > ż > niedługo ;-) hehe, mam nadzieje :-))) ale nie musi tak sie starac - jestem wyrozumialy :-) Link Zgłoś
eela Re: duch nowego forum, 12.07.02, 16:03 hasło z dawnych lat PZU - przezorny zawsze ubezpieczony :-))) Wysyłam 3 raz ten post i nie moge, w miedzyczasie mnie znów wylogowało. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: duch nowego forum, 12.07.02, 16:05 eela napisał(a): > hasło z dawnych lat > PZU - przezorny zawsze ubezpieczony :-))) > > Wysyłam 3 raz ten post i nie moge, w miedzyczasie mnie znów wylogowało. w obliiczu takiego problemu nowa osobowosc mena zniknela ;-))) Link Zgłoś
eela Re: duch nowego forum, 12.07.02, 16:12 mikolaj7 napisał(a): > eela napisał(a): > > > hasło z dawnych lat > > PZU - przezorny zawsze ubezpieczony :-))) > > > > Wysyłam 3 raz ten post i nie moge, w miedzyczasie mnie znów wylogowało. > > w obliiczu takiego problemu nowa osobowosc mena zniknela > ;-))) A stara jest w ciężkim szoku i się też nie pokazuje :-)))) Link Zgłoś
eela Re: Nieeeee... jednak tylko sugestia :( -(n/t) 12.07.02, 15:55 Mnie się tez przez chwilę wydawało, że jest szybciej, ale teraz wlecze sie niemożebnie. Link Zgłoś
kropka. Re: Nieeeee... jednak tylko sugestia :( -(n/t) 12.07.02, 16:40 drogie nowe_bardzo_dobre_forum, jak Cię kopnę w twoje cztery_wyrazy, to od razu nabierzesz rozpędu i zaczniesz chodzić jak Pan Bóg przykazał. I przestań mnie tak ciagle wylogowywać, bo nie zdzierżę. Nie mogę cały czas na Tobie siedzieć. Mam też inne pilne robótki. Zrozumiano???? pozdrawiam p.s. Jak jesteś wysokim brunetem, to możesz mi przysłać swoje zdjęcie Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Nieeeee... jednak tylko sugestia :( -(n/t) 12.07.02, 17:23 kropka. napisał(a): > > zdzierżę. Nie mogę cały czas na Tobie siedzieć. jemu sie moze to podobac, teraz juz wiem, skad te zdjecia :-)))))) Link Zgłoś
dj Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 17:27 nowe_bardzo_dobre_forum napisał(a): > to go zbanuję, zrozzzzzzzzzzzzumiano ?:) Proszę nie straszyć zbanowaniem, jak się nie ma do tego uprawnień :) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: JAK MNIE JESZCZE RAZ KTOŚ SKRYTYKUJE, 12.07.02, 17:35 i wszystko jasne - to dj nas zwodzil, nie men :-) Link Zgłoś