Gość: googleminator Re: co to jest proxy id? nt IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.05, 16:07 www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1&q=proxy&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Link Zgłoś
anastassja Re: co to jest proxy id? nt 14.07.05, 16:45 dzieki Ci wielkie. moje pytanie wynika z tego, ze na jednym forum jets zasada, ze ci, ktorzy uzywaja proxy id nie beda mogli sie zalogowac. ja nie moge. czy to oznacza, ze ja jestem na serwerze proxy? bo mowiac szczerze nie wiem? Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: co to jest proxy id? nt IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.05, 16:47 Nie wiem. To zależy od Twojego operatora (administratora sieci) i/lub od tego, jak masz skonfigurowane połączenie. Ale (tak w ciemno) wydaje mi się, że nie to jest przyczyną. Link Zgłoś
ontarian to jest ip servera proxy 14.07.05, 17:46 a proxy server, to jest to takie ustrojstwo do ktorego mozesz sie podlaczyc dzieki czemu, "na zewnatrz" bedzie proxy ip, a nie twoje korzysc z tego jest taka, ze taki tebe na przyklad nie widzi twojego ip i nie jest w stanie cie zablokowac taki tebe, moze co najwyzej zablokowac proxy ip ale ty wtedy szukasz sobie z dluuuugiej listy innego proxy i smialo mozesz na forum pisac nic cie cos takiego nie kosztuje jezeli uzywasz public proxy p.s. a czemu wlasciwie pytasz? chcesz pospamowac troche? Link Zgłoś
anastassja Re: to jest ip servera proxy 15.07.05, 15:08 nie chce sapmowac tylko chce sie zapisac na jedno forum, nie w gazecie. tam zasada jets taka, ze nie mozna miec serwera proxy. jelsi wysylam wiadomosc na forum gazety to ukazuje sie komunikat z neostrady, a nie moj id komputera, weic moze to jest proxy serwer? Link Zgłoś