rita78 22.07.05, 20:16 mam problem z wejsciem na wlasne forum. na wszystkie fora wchodze bez problemu jednak kiedy probuje wejsc na zalozone przeze mnie mam informacje Segmentation fault (core dumped). o co moze chodzic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
allegro.con.brio Re: problem z logowaniem 22.07.05, 21:30 rita78 napisała: > mam problem z wejsciem na wlasne forum. na wszystkie fora wchodze bez > problemu jednak kiedy probuje wejsc na zalozone przeze mnie mam informacje > Segmentation fault (core dumped). > o co moze chodzic? Dostajesz ten tekst w przeglądarce, czy program się wywala? Link Zgłoś
rita78 Re: problem z logowaniem 23.07.05, 10:00 w przegladarce i tylko przy wejsciu na jedno forum. w kazdym badz razie sprawa juz nie aktualna bo jest znow ok, ale tak czy siak ciekawi mnie co to za dziwo było? ps. dodam ze restartowalam kompa, wylogowywalam sie itd. po jakiejs godzinie samo wskoczylo i teraz jest ok Link Zgłoś
jabbur Re: problem z logowaniem 25.07.05, 11:50 Na szczęście /dla nas ;)/ to brzmi jak problem po Twojej stronie. Jeżeli kiedyś powtórzyłby się, prześlij proszę opis sytuacji wraz ze źródłem strony do forum@gazeta.pl j/a Link Zgłoś