miki1 27.08.02, 16:54 Nie spodziewalem sie :-p Jak ktos ciekawy to zdjecie na startowej stronie forum. Link Zgłoś Obserwuj wątek
men_ Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 17:01 Ty, Miki1, ależ tajemnicę odkryłeś !!:)) miki1 napisał: > Nie spodziewalem sie :-p > Jak ktos ciekawy to zdjecie na startowej stronie forum. Link Zgłoś
tebe Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 17:02 Zupełnie nie rozumiem, jak mogłeś się tego nie spodziewać. Link Zgłoś
to_jaaa Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 17:12 a który to dj? ten upojny blondyn czy tajemniczy brunet???? Link Zgłoś
maas Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 17:12 Dziekuje bardzo, niemniej nie cierpie tego zdjecia :-) Fotografowanie ludzi po nieprzespanej nocy jest niehumanitarne :-) PS. A widzieliscie kiedys nasza moderatorke? Link Zgłoś
to_jaaa Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 17:17 tak, mieszka w bloku obok i ma dwa jamniki, które wyprowadza o 22.00 Link Zgłoś
dj Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 17:39 to_jaaa napisała: > tak, mieszka w bloku obok i ma dwa jamniki, które wyprowadza o 22.00 A na mieście mówią, że koty... ;-) Link Zgłoś
men_ Re: No dobrze Mass, jak szokowac forumowiczów, to 27.08.02, 17:25 totalnie, gdzie zdjęcie moderatorki, hę ?:) p.s.: Jej nie widziałem, O !:) maas napisała: > Dziekuje bardzo, niemniej nie cierpie tego zdjecia :-) Fotografowanie ludzi po > nieprzespanej nocy jest niehumanitarne :-) > PS. A widzieliscie kiedys nasza moderatorke? Link Zgłoś
dj Re: No dobrze Mass, jak szokowac forumowiczów, to 27.08.02, 17:41 men_ napisał: > totalnie, gdzie zdjęcie moderatorki, hę ?:) > p.s.: Jej nie widziałem, O !:) Opowiadasz?! www2.gazeta.pl/czat/1,21977,706284.html Pierwsze zdjęcie, pierwsza z lewej. A teraz uciekam, bo siedzi niedaleko :) Link Zgłoś
men_ Re: No to teraz jestem w kropce Dj:))) 27.08.02, 18:08 to może juz niech bedzie ten czat moderowany przez Tę moderatorkę ?:) dj napisał: > men_ napisał: > > > totalnie, gdzie zdjęcie moderatorki, hę ?:) > > p.s.: Jej nie widziałem, O !:) > > Opowiadasz?! <a href="www2.gazeta.pl/czat/1,21977,706284.html"target="_b > lank">www2.gazeta.pl/czat/1,21977,706284.html</a> > Pierwsze zdjęcie, pierwsza z lewej. A teraz uciekam, bo siedzi niedaleko :) Link Zgłoś
pyzia Re: No to teraz jestem w kropce Dj:))) 27.08.02, 19:08 o, dj!!! a będziesz Ty mnie jeszcze błagał o moderację czatu z Leszczyńskim! Link Zgłoś
pyzia Re: No to teraz jestem w kropce Dj:))) 27.08.02, 19:11 men: Ta moderatorka zawsze moderuje ;-) Link Zgłoś
men_ Re: No to teraz jestem w kropce Dj:))) 27.08.02, 19:20 pyzia: zrozumiałaś :)) pyzia napisała: > men: > Ta moderatorka zawsze moderuje ;-) Link Zgłoś
ignatz Re: No to teraz jestem w kropce Dj:))) 28.08.02, 00:40 Miodek po raz drugi. Chyba się zatrudnię w GW przy kompach. Droga Moderatorko, czy nie razi Cię, że Twój zawód ma sporo wspólnego z energetyka jądrową? Link Zgłoś
miki1 Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 17:26 maas napisała: >Dziekuje bardzo, niemniej nie cierpie tego zdjecia :-) >Fotografowanie ludzi po >nieprzespanej nocy jest niehumanitarne :-) >PS. A widzieliscie kiedys nasza moderatorke? Jesli jest rownie ładna jak Ty to ktos z dzialu personalanego ma niezle oko :-) (ja nie jestem seksista, ja nie molestuje kobiet w pracy :-) Link Zgłoś
Gość: pyzia dział personalny!??????? IP: *.stacje.agora.pl 27.08.02, 17:31 wypraszam sobie kiedy ja zaczęłam pracować - działu personalnego jeszcze nie było na świecie! Link Zgłoś
lucy_z Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna 27.08.02, 19:12 Miło mi, że zobaczyłam jak wyglądają nasi administratorzy:))) Maas jest ładną dziewczyną i naprawdę ma suuuuper cierpliwość;) Całą trójkę pozdrawiam :))) Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 20:15 maas napisała: > Dziekuje bardzo, niemniej nie cierpie tego zdjecia :-) Fotografowanie ludzi po > nieprzespanej nocy jest niehumanitarne :-) Eeee, nie wyszłaś tak źle :-) > PS. A widzieliscie kiedys nasza moderatorke? Tak, na zdjeciu, też ładna Link Zgłoś
chaladia Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 08:07 Maas napisała: > Dziekuje bardzo, niemniej nie cierpie tego zdjecia :-) Fotografowanie ludzi po nieprzespanej nocy jest niehumanitarne :-) Maas, jeżeli Ty tak wyglądasz po nieprzespanej nocy, to jak Ty wyglądasz "zrobiona" i wyspana? Prosimy o takie zdjęcie! Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.08.02, 19:09 Nooo ja tylko chciałem powiedzieć, że nie mogę się nie zgodzić z autorem wątku :-))) sombre Link Zgłoś
orissa Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 19:57 hihi, a ja sie dopiero niedawno dowiedzialam ze Maas to kobieta a nie mezczyzna ;)) (dj, thx za uswadomienie). Tebe ja poprosze o odpowiedz na moj mail ;) Pozdrawiam cala cierpliwa trojke i pyzie tez :) iskierka_gd Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 20:12 Nie wiedziałas, ze Maas jest kobietą?! No wiesz, tego się nie spodziewałam. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 19:57 lekko zejde z tematu i dorzuce od siebie, ze Pyzia tez ladnie wyszla na zdjeciach :D Link Zgłoś
pyzia Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 21:06 hm... Pyzia dziękuje lekko wzruszona... ale nie wcinajmy sie naszymi obocznościami i obocznosciami w watek o urokach i zaletach maas, ktora posiada ich zaiste wiele np. uwielbia koty! Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 21:49 pyzia napisała: > hm... > Pyzia dziękuje lekko wzruszona... > ale nie wcinajmy sie naszymi obocznościami i obocznosciami w watek o urokach i > zaletach maas, ktora posiada ich zaiste wiele > np. uwielbia koty! U nas jest wątek o kotku pana_lagi. Są koty do oddania w dobre ręce! Link Zgłoś
zdzicha Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 23:37 > pyzia napisała: > > zaletach maas, ktora posiada ich zaiste wiele > > np. uwielbia koty! Czy to jest według ciebie główną zaletą Maas? Podałabym większe jej zalety, a przecież jej prawie wcale nie znam... eela napisała: > U nas jest wątek o kotku pana_lagi. Są koty do oddania w dobre ręce! Mniej wazeliny, OK? Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 27.08.02, 23:55 zdzicha napisała: > > pyzia napisała: > > > > zaletach maas, ktora posiada ich zaiste wiele > > > np. uwielbia koty! > > Czy to jest według ciebie główną zaletą Maas? Podałabym większe jej zalety, a > przecież jej prawie wcale nie znam... Gdyby Pyzia przewidziała, że tu przyjdziesz, to pewnie by napisała solidne sprawozdanie :-) > eela napisała: > > > U nas jest wątek o kotku pana_lagi. Są koty do oddania w dobre ręce! > > Mniej wazeliny, OK? Żebyś ty miała wiecej poczucia humoru to byłoby OK. > zdrv > zdzicha > ------- > "Nie zgnębi mnie byle przytyk, > w dupie miejsce mam dla krytyk..." > Sztaudynger J. Link Zgłoś
kropka. Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 00:19 Ale się podlizujecie! To przed tym czatem? Żeby Wasze wypowiedzi puścili? Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 00:21 A Ty to nie? :-). A kto pisał, że wszystkich, znaczy całą trójcę, lubi bardzo? :-) Link Zgłoś
kropka. Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 00:28 a bo ich lubię, to co mam zrobić??? :-) Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 01:14 To dlaczego na mnie powarkujesz? :-). Ja tez ich lubię, nawet byłego kandydata na moderatora. Link Zgłoś
zdzicha Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 09:59 eela napisała: > Gdyby Pyzia przewidziała, że tu przyjdziesz, to pewnie by napisała solidne > sprawozdanie :-) Śmiem watpić w sens pani słów. > Żebyś ty miała wiecej poczucia humoru to byłoby OK. Moim poczuciem humoru mozna obdzielić dwie wielodzietne rodziny, a także, od czasu do czasu rozdawać w miejscach publicznych, czego nie można powiedzieć o pani poczuciu humoru. zdrv zdzicha ------- "Nie zgnębi mnie byle przytyk, w dupie miejsce mam dla krytyk..." Sztaudynger J. Link Zgłoś
pyzia Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 11:33 alez gdziezbymnm smiała!!1 czy polepszy Ci się humor, jeśli obiecam, że puszczę Twoje pytania? Link Zgłoś
zdzicha Re: chodź, men_, 28.08.02, 12:02 No! :) Mam nadzieję, ze na próbach się skończy, bo inaczej to koniec świata jak mawiał pan Popiołek. Link Zgłoś
gale zdzicha 28.08.02, 17:19 Rozumiem, że poczucie humoru rozdałaś już dawno w odruchu serca, nie zostawiając sobie na podorędziu ani krztyny. Szkoda. Mam nadzieję jednak, że widzisz jak z każdym kolejnym postem brzmisz coraz żałośniej :( Mówię to nie jako wróg lecz jako kolega z Forum. Czasem warto by ktoś nam uświadomił takie rzeczy... Link Zgłoś
zdzicha gale 28.08.02, 18:23 gale napisał: > Rozumiem, że poczucie humoru rozdałaś już dawno w odruchu serca, nie > zostawiając sobie na podorędziu ani krztyny. Źle rozumiesz. > Mam nadzieję jednak, że widzisz jak z każdym kolejnym postem brzmisz coraz > żałośniej :( Mówię to nie jako wróg lecz jako kolega z Forum. Nie uważam cię ani za mojego wroga ani za kolegę, ale poprosze cię o radę. Jak mam widzieć jak brzmię? Jak użyc zmysłu wzroku do odbioru tego, co jest dźwiękiem? Uprzedzam, że nie posiadam nadprzyrodzonych zdolności. > Czasem warto by ktoś nam uświadomił takie rzeczy... Wzruszyłam się. Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 12:01 pyzia napisała: > alez gdziezbymnm smiała!!1 Nie mam żalu, bardzo właściwa reakcja :-) > czy polepszy Ci się humor, jeśli obiecam, że puszczę Twoje pytania? Dobrego humoru nigdy za wiele! :-). Wielkie dzięki!. Nie wiem jednak, czy ta Trójka bedzie zachwycona! :-) Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 12:15 pyzia napisała: > przeciez to JA moderuję ;-) Zdecydowanie i dobitnie ;-) pozdr. Link Zgłoś
ignatz Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 00:37 Ameryki nie odkryłeś, stary. Maas to miodzio. Link Zgłoś
orissa Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 00:53 Oswiadczam, ze podoba mi sie maas :-) (na prosbe dj' a) i podoba mi sie Tebe (to kara) ;-)))) Link Zgłoś
orissa Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 00:56 Zapomnialam dodac, ze dj sie sam wstydzil przyznac ;-))) Link Zgłoś
dj Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 01:13 orissa napisała: > Zapomnialam dodac, ze dj sie sam wstydzil przyznac ;-))) Ja się mogę przyznać, że podoba mi się Britney S. :) Link Zgłoś
avatar Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 29.08.02, 01:43 dj napisał: > Ja się mogę przyznać, że podoba mi się Britney S. :) dj, Ty plagiatorze. Znajdź-że sobie inny obiekt. Shakira, J-Lo, Kylie, Michelle Rodriguez... But not Britney. Link Zgłoś
eela Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 01:18 Do czego wstydził sie przyznać? Że kto mu się podoba? Link Zgłoś
mr.jedi Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 01:21 eela, że mu sie britney podoba, hihi :-))) Link Zgłoś
xiazeluka Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 19:10 miki1 napisał: > Nie spodziewalem sie :-p > Jak ktos ciekawy to zdjecie na startowej stronie forum. Pani Maas istotnie jest niewiastą, która przyprawia płeć brzyką o szybsze bicie serca, ale ten z bródką i wąsikimi a la Gustaw Adolf lepiej by się prezentował w mundurze Gestapo, a nie w tej paskudnej koszulce. PS. To komplement - uniformy Gestapo były bardzo twarzowe. Link Zgłoś
orissa Re: Ale Maas jest ładną dziewczyna! 28.08.02, 20:09 xiazeluka napisał: > ten z bródką i wąsikimi a la Gustaw Adolf lepiej by się prezentował > w mundurze Gestapo, a nie w tej paskudnej koszulce. > PS. To komplement - uniformy Gestapo były bardzo twarzowe. Za jakis czas "ten a la Gustaw Adolf" bedzie biegal w mundurze Gestapo, bo bedzie pilnowal mojego haremu ;))) Link Zgłoś