Dodaj do ulubionych

Ja w sprawie włamywacza.

19.09.02, 05:13
Od paru dni bulwersuje mnie sprawa Limaka

Dla przypomnienia:

Ten osobnik włamał się do skrzynki zawodnika o niku Galba.

A następnie dowiódł tego na forum Aktualności.

Chciałbym się dowiedzieć czy administracja przedsięwzięła jakieś kroki w celu
ukrócenia działalności Limaka? A może jakaś, zgodna z regulaminem, kara?

Proszę o odpowiedź

To dla mnie bardzo ważne.

Samsaranathanal
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem Re: Ja w sprawie włamywacza. IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 07:43
      trudno podjąć kroki przeciwko sobie. bardzo trudno. ślimak "złamał" hasło
      wyglądające mniej więcej tak: 868769 wpisując słówko 'barton'. to kwalifikuje
      się do nagrody nobla w informatyce. wszyscy z większą iloscią zwojów mózgowych
      niż 3 powinni wyciągnąć z tego wnioski na dzień dobry likwidując konto na GW.

5040
    • limakty kolesie - sprawa jest prosta- proces cywilny 19.09.02, 08:29
      tylko dlaczego się boicie?...jeszcze tak się nie zdarzyło żeby sprawca oskarżył
      niewinnego ...a jeżeli , to tylko na to czekam bykku, siedem,
      galba,luka...czekam na wasze dane osobowe i wy o tym wiecie i t6ego się
      boicie...to kto się włamał wtedy wyjdzie na jaw...te pomówienia (
      kryminjalisto!) także , te groźby - także, te inwektywy - także...będzie wiele
      niezłych procesików i to wm obiecuje...teraz wasz ruch- u mnie będzie tylko
      prawo retorsji...ZACZNIJCIE PROSZĘ. WPROST BŁAGAM!!
      LIMAKTY
      • xiazeluka Czy porządkowi mogliby wyprosić tego grypsującego 19.09.02, 08:31
        limakty napisał:

> a jeżeli , to tylko na to czekam bykku, siedem,
        > galba,luka...czekam na wasze dane osobowe i wy o tym wiecie i t6ego się
        > boicie...

...z wątków zakładanych przez porządnych ludzi? I wytłumaczyć mu po drodze do
        macierzystego rynsztoka, że kulturalni ludzie nie przedstawiają się każdemu
        napotkanemu psu?
        • limakty Re: Czy porządkowi mogliby wyprosić tego grypsują 19.09.02, 09:49
          xiazeluka napisał:

> limakty napisał:
          >
          > > a jeżeli , to tylko na to czekam bykku, siedem,
          > > galba,luka...czekam na wasze dane osobowe i wy o tym wiecie i t6ego się
          > > boicie...
          >
          > ...z wątków zakładanych przez porządnych ludzi? I wytłumaczyć mu po drodze do
          > macierzystego rynsztoka, że kulturalni ludzie nie przedstawiają się każdemu
          > napotkanemu psu?

Porządni ???!!!!hihihihi
          L
    • eela Re: Ja w sprawie włamywacza. 19.09.02, 09:44
      Ja też chciałabym wiedzieć, co zamierza w tej bulwersującej sprawie zrobić
      Admin.
    • tebe Odpowiedź ciągle aktualna, to się nie zmieni 19.09.02, 10:28
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=2990023&a=2991549
      • samsaranathanal No to pieknie 19.09.02, 10:42
        Czy to oznacza, że postepowanie Limaka jest zgodne z regulaminem?

Bo jakoś zauważyłem, że zdarza Wam się karać za łamanie regulaminu (np. banem).

Kiedy chodzi o rozsiewanie nieporządanych treści jesteście gotowi orzekać o
        winie...

A w tej sprawie nie?

Nie złamano regulaminu?

Pozdrawiam

Skonsternowany Sam

• xiazeluka Re: No to pieknie 19.09.02, 10:47
          samsaranathanal napisał:

> Skonsternowany Sam

Czujność adminów (ze szczególnym uwzględnieniem tego od szwedzkiej bródki)
          można bardzo łatwo sprawdzić.
          Napisz, Samie, coś w tym rodzaju:

"Hołdys to wycior do ickowych rur"

a po dziesięciu sekundach nastąpi nalot dywanowy banów.
          • limakty kompanioni wasza podłość i wsciekłość ... 19.09.02, 11:16
            ...z porażki jaką poniesliście w oczach forumowiczów przysłania wam umysły...
            częst podbijacie watki pod róznymi nickami ... mnie to wiadome , a czy
            myślicie , ze Admin jest głupi...oj dzieci , dzieci...
            • Gość: luka Co to za odór? IP: *.k.mcnet.pl 19.09.02, 11:20
              limakty napisał:

> ...z porażki jaką poniesliście w oczach forumowiczów przysłania wam umysły...
              > częst podbijacie watki pod róznymi nickami ... mnie to wiadome , a czy
              > myślicie , ze Admin jest głupi...oj dzieci , dzieci...

A, to ta rozdeptana meduza wpełzła w gówno i zostawia za sobą brązowy trop...
              • limakty Re: Co to za odór?-- twój paniluko -TWÓJ____nt 19.09.02, 11:35
              • Gość: Galba Ależ Sir... IP: 213.17.161.* 19.09.02, 11:39
                ... Sir raczył zabłądzić i znalazł się w dzielnicy szubrawców i tanich
                ladacznic. To całkowicie naturalna woń tego miejsca. Dziwi się Sir zapewne co
                ja tu robię? Ach, to całkowicie oczywiste - wpadam tu czasem nakłaść po mordzie
                jakiegoś szczególnie odrażającego chama, to doskonale relaksuje po całych
                tygodniach ciężkiej pracy w Westminster.... O! Tam pełznie jeden szczególnie
                ohydny...

G.
                • limakty Re: Ależ Sir... 19.09.02, 12:02
                  Gość portalu: Galba napisał(a):

> ... Sir raczył zabłądzić i znalazł się w dzielnicy szubrawców i tanich
                  > ladacznic. To całkowicie naturalna woń tego miejsca. Dziwi się Sir zapewne co
                  > ja tu robię? Ach, to całkowicie oczywiste - wpadam tu czasem nakłaść po
                  mordzie
                  >
                  > jakiegoś szczególnie odrażającego chama, to doskonale relaksuje po całych
                  > tygodniach ciężkiej pracy w Westminster.... O! Tam pełznie jeden szczególnie
                  > ohydny...
                  >
                  > G.

paniluka tak śmierdzi?:...hihihihihoooooo...
                • Gość: luka Re: Ależ Sir... No, tak IP: *.k.mcnet.pl 19.09.02, 12:05

> ... Sir raczył zabłądzić i znalazł się w dzielnicy szubrawców i tanich
                  > ladacznic. To całkowicie naturalna woń tego miejsca. Dziwi się Sir zapewne co
                  > ja tu robię? Ach, to całkowicie oczywiste - wpadam tu czasem nakłaść po
                  mordzie
                  >
                  > jakiegoś szczególnie odrażającego chama, to doskonale relaksuje po całych
                  > tygodniach ciężkiej pracy w Westminster.... O! Tam pełznie jeden szczególnie
                  > ohydny...

W takim razie zechce Pan mi pomóc i wezwać karoca-taxi?
                  W rewanżu przyślę Panu do pomocy kilku moich gwardzistów z rozpylaczami środków
                  trujących na insekty pełzające.
                  • limakty Re: Ależ Sir... No, tak 19.09.02, 12:19
                    Gość portalu: luka napisał(a):

> Gość portalu: Galba napisał(a):
                    >
                    > > ... Sir raczył zabłądzić i znalazł się w dzielnicy szubrawców i tanich
                    > > ladacznic. To całkowicie naturalna woń tego miejsca. Dziwi się Sir zapewne
                    > co
                    > > ja tu robię? Ach, to całkowicie oczywiste - wpadam tu czasem nakłaść po
                    > mordzie
                    > >
                    > > jakiegoś szczególnie odrażającego chama, to doskonale relaksuje po całych
                    > > tygodniach ciężkiej pracy w Westminster.... O! Tam pełznie jeden szczególn
                    > ie
                    > > ohydny...
                    >
                    > W takim razie zechce Pan mi pomóc i wezwać karoca-taxi?
                    > W rewanżu przyślę Panu do pomocy kilku moich gwardzistów z rozpylaczami
                    środków
                    >
                    > trujących na insekty pełzające.

paniluko
                    alez ty cuchniesz , idź się podmyj...hihihihihoooo...
            • Gość: siedem Re: kompanioni wasza podłość i wsciekłość ... IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 11:31
              limakty napisał:

> ...z porażki jaką poniesliście w oczach forumowiczów przysłania wam umysły...
              > częst podbijacie watki pod róznymi nickami ... mnie to wiadome , a czy
              > myślicie , ze Admin jest głupi...oj dzieci , dzieci...

ślimaku, mały konfidencie, służalcza dziwko

mógłbyś w dosadniejszych* słowach określić twoją współpracę z administracją,
              kapusiu niewydarzony?

5040

*-dokładnie chodzi o twój nagły przyrost wiedzy informatycznej. jak ci sie
              udało zalogowac z hasłem 'barton'
              • janusz2_ Re: kompanioni wasza podłość i wsciekłość ... 19.09.02, 12:28
                Gość portalu: siedem napisał(a):

>
                > ślimaku, mały konfidencie, służalcza dziwko
                >
                > mógłbyś w dosadniejszych* słowach określić twoją współpracę z administracją,
                > kapusiu niewydarzony?
                >
                > 5040
                >
                > *-dokładnie chodzi o twój nagły przyrost wiedzy informatycznej. jak ci sie
                > udało zalogowac z hasłem 'barton'

Siedem, jak tak możesz?
                Przecież to tylko "żelazna logika" limaka powoduje, że łamie on jak zapałki
                wszystkie hasła, które napotka po drodze :)))
                • janusz2_ A poza tym 19.09.02, 12:32
                  janusz2_ napisał:

> Gość portalu: siedem napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > ślimaku, mały konfidencie, służalcza dziwko
                  > >
                  > > mógłbyś w dosadniejszych* słowach określić twoją współpracę z administracj
                  > ą,
                  > > kapusiu niewydarzony?
                  > >
                  > > 5040
                  > >
                  > > *-dokładnie chodzi o twój nagły przyrost wiedzy informatycznej. jak ci sie
                  >
                  > > udało zalogowac z hasłem 'barton'
                  >
                  > Siedem, jak tak możesz?
                  > Przecież to tylko "żelazna logika" limaka powoduje, że łamie on jak zapałki
                  > wszystkie hasła, które napotka po drodze :)))

moze limak jest zupełnie inny niż ten odrażający stwór piszący na forum?
                  Może chciałby karmić w parku łabędzie... bułokom? Albo spędzić z dziewczyną
                  miłą kolację przy świecach?
                  Kto wie?

PS Cytaty z pewnego polskiego filmu - z pamięci. Za ewentualne nieścisłości
                  przepraszam.
                  • janusz2_ miało być "bułkom" 19.09.02, 12:34
                    janusz2_ napisał:

> Może chciałby karmić w parku łabędzie... bułokom?

Miało być bułkom (całkiem świadomie :) )
                  • Gość: siedem Re: A poza tym IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 12:54
                    janusz2_ napisał:

> janusz2_ napisał:
                    >
                    > > Gość portalu: siedem napisał(a):
                    > >
                    > > >
                    > > > ślimaku, mały konfidencie, służalcza dziwko
                    > > >
                    > > > mógłbyś w dosadniejszych* słowach określić twoją współpracę z adminis
                    > tracj
                    > > ą,
                    > > > kapusiu niewydarzony?
                    > > >
                    > > > 5040
                    > > >
                    > > > *-dokładnie chodzi o twój nagły przyrost wiedzy informatycznej. jak c
                    > i sie
                    > >
                    > > > udało zalogowac z hasłem 'barton'
                    > >
                    > > Siedem, jak tak możesz?
                    > > Przecież to tylko "żelazna logika" limaka powoduje, że łamie on jak zapałk
                    > i
                    > > wszystkie hasła, które napotka po drodze :)))
                    >
                    > moze limak jest zupełnie inny niż ten odrażający stwór piszący na forum?
                    > Może chciałby karmić w parku łabędzie... bułokom? Albo spędzić z dziewczyną
                    > miłą kolację przy świecach?
                    > Kto wie?
                    >
                    > PS Cytaty z pewnego polskiego filmu - z pamięci. Za ewentualne nieścisłości
                    > przepraszam.

wydaje mi sie ze pamiec do dialogow filmowych masz od mojej
                    znacznie 'lepszom' :)))

5040
        • tebe Re: No to pieknie 19.09.02, 12:54
          Dodatkowe wyjaśnienie

To nie jest to samo co wysyłanie spamu czy łamiących regulamin wypowiedzi. Tu nie mamy do czynienia z prostą sytuacją: publikacja - odpowiedzialność.

Jako admini Forum nie mamy żadnych kompetencji do ustalania winnych, czy nawet faktu zaistnienia "włamania". Od tego jest policja, by ustalić kto i czy w ogóle się włamywał. Choć to, co zostało opublikowane na forum pozornie wystarczy by wydać jednoznaczny osąd, niczego nie wiemy na 100 procent.

Jeśli tylko policja ustali, że użytkownik z komputera Limakty dokonał włamania, nie pozostając w żadnym stopniu w związku z właścicielem skrzynki, do której wszedł, wyciągniemy konsekwencje.

Zaniepokojonych jeszcze raz zapewniamy, że NIGDY i NIKOMU nie ujawniamy haseł do ich skrzynek. Posądzanie nas o to urąga zdrowemu rozsądkowi i to nie tylko dlatego, że tych haseł nie znamy.
          • Gość: siedem Re: No to pieknie IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 13:06
            tebe napisał:

> o ich skrzynek. Posądzanie nas o to urąga zdrowemu rozsądkowi i to nie tylko
            dl
            > atego, że tych haseł nie znamy.

no pewnie że nie znacie. nie ma takiej potrzeby. od czego jest resetowanie
            hasła albo hało 'any'. zastanawia mnie wasze drwiace podejscie do problemu.
            przygłup siada do komputera wpisuje losowe hasło i w tym samym momencie staje
            sie 'hakerem'. nie martwicie sie o bezpieczenstwo?

komu te brednie?
            5040

• tebe Re: No to pieknie 19.09.02, 13:14
              > no pewnie że nie znacie. nie ma takiej potrzeby. od czego jest resetowanie
              > hasła albo hało 'any'.

"Wchodzi" Limakty na Galbę. Potem Galba wchodzi na Galbę. Gdzie tu masz resetowane hasło? Pisałem: możemy zmienić a nie zostało zmienione.
              • Gość: siedem Re: No to pieknie IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 13:36
                tebe napisał:

> "Wchodzi" Limakty na Galbę. Potem Galba wchodzi na Galbę. Gdzie tu masz
                resetow
                > ane hasło? Pisałem: możemy zmienić a nie zostało zmienione.

okay
                nie wiem jakiego triku uzyliscie. zadowolony?

5040
                • tebe Re: No to pieknie 19.09.02, 13:45
                  > okay
                  > nie wiem jakiego triku uzyliscie. zadowolony?

Nie zadowolony, bo Cię nie przekonałem.
                  Z Twoich wypowiedzi wynika, że potrafisz się posłużyć logiką. Użyj tej umiejętności odpowiadając na proste pytanie: "Na jaką cholerę mieliby to robić".
                  • Gość: siedem odpowiem pytaniem IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 13:57
                    tebe napisał:

> ości odpowiadając na proste pytanie: "Na jaką cholerę mieliby to robić".

słyszałeś o mejlerwerze gdzie konto ma dwa hasła? np 'barton' i '684768768'. ja
                    sie wlasnie o takim kilka dni temu dowiedziałem [masz tu linka www.gazeta.pl].

"Na jaką cholerę mieliby to robić". a po co ja tu siedze na tym portalu? równie
                    niedorzeczne i równie retoryczne pytanie niczego nie wyjasniajace.

nie twierdze ze TY jako TY dałeś slimakowi dostep, jednak wszystko wskazuje na
                    pomoc 'niewidzialnej reki' z portaluGW

5040
                • pollak ********Siedem************* 19.09.02, 14:05

> tebe napisał:
                  >
                  > > "Wchodzi" Limakty na Galbę. Potem Galba wchodzi na Galbę. Gdzie tu masz
                  > resetow
                  > > ane hasło? Pisałem: możemy zmienić a nie zostało zmienione.
                  >
                  > okay
                  > nie wiem jakiego triku uzyliscie. zadowolony?
                  >

Można je wysnifować sobie, będżc oczywiśćnie np. przy odpowiednim komputerze w Agorze.
                  Wystarczy wyłapać tekst:
                  username=galba&password=hasło
                  lub jakiś podobny. Zresztą są też inne sposoby.
                  • Gość: siedem POOOLLLLLAKKKKKKK :) IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 14:09
                    pollak napisał:

> Agorze.
                    > Wystarczy wyłapać tekst:
                    > username=galba&password=hasło
                    > lub jakiś podobny. Zresztą są też inne sposoby.

albo nawet z komputera Mr G. problem w tym że ślimak kartofla od śliwki nie
                    odróznia za to dzięki małemu i śliskiemu ciałku ma cudowne mozliwości włażenia
                    w dupę wszelkiej władzy.

[tylko mi nie probuj tego wycinać! tebe]

5040

• pollak Re: POOOLLLLLAKKKKKKK :) 19.09.02, 14:14

> pollak napisał:
                      >
                      > > Agorze.
                      > > Wystarczy wyłapać tekst:
                      > > username=galba&password=hasło
                      > > lub jakiś podobny. Zresztą są też inne sposoby.
                      >
                      >
                      > albo nawet z komputera Mr G. problem w tym że ślimak kartofla od śliwki nie
                      > odróznia za to dzięki małemu i śliskiemu ciałku ma cudowne mozliwości włażenia
                      > w dupę wszelkiej władzy.

:) haha :). Święta prawda.

pzdr
              • limakty Re: No to pieknie 19.09.02, 13:37
                tebe napisał:

> Gość portalu: siedem napisał(a):
                > > no pewnie że nie znacie. nie ma takiej potrzeby. od czego jest resetowanie
                >
                > > hasła albo hało 'any'.
                >
                > "Wchodzi" Limakty na Galbę. Potem Galba wchodzi na Galbę. Gdzie tu masz
                resetow
                > ane hasło? Pisałem: możemy zmienić a nie zostało zmienione.
                >
                >
                • Gość: siedem [...] IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 13:42
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • limakty [...] 19.09.02, 13:46
                  • limakty [...] 19.09.02, 13:47
                    • limakty ale dlaczego?-prosze o odpowiedź!!! 19.09.02, 13:51
                      napisałem tylko , ze bez nie lubię...rzeczywiście wolę napoleonki...
                      więc jak z tym złamaniem regulaminu ...a może dowiem się kto złamał?
                  • tebe powód 19.09.02, 13:50
                    Wypowiedzi były wulgarne.
                    • Gość: siedem a policja? IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 13:51
                      pytałes sie policji?

albo chociaz Miodka?
                      5040
                    • limakty czyje - proszę jasno-swoją mam zarejestrowaną 19.09.02, 13:53
                      tebe napisał:

> Wypowiedzi były wulgarne.
                      >
                      • Gość: siedem [...] IP: *.tgory.pik-net.pl 19.09.02, 13:59
                    • Gość: Galba Czyż nie ostrzegałem W.Sz. TeBe? IP: 213.17.161.* 19.09.02, 14:31
                      Przecież ostrzegałem, że ten limak to poza tym, że kryminalista to jeszcze
                      jakiś lepszy psychopata. Było tolerować gada? Teraz zapaskudzi wam wasze cudne
                      Forum Kaporum tak jak Aktualności i Kulturę.

Powodzenia w akcji reratyzacji,
                      G.
                      • limakty Re: Czyż nie ostrzegałem W.Sz. TeBe? 19.09.02, 14:39

> Przecież ostrzegałem, że ten limak to poza tym, że kryminalista to jeszcze
                        > jakiś lepszy psychopata. Było tolerować gada? Teraz zapaskudzi wam wasze
                        cudne
                        > Forum Kaporum tak jak Aktualności i Kulturę.
                        >
                        > Powodzenia w akcji reratyzacji,
                        > G.

galbuś , przed kim ostrzegałes ...przed swoimi kompanionami siedem i paniluką ,
                        bykkiem...tam jest to zarejestrowane ...kto , co i kiedy...
                        Nie ośmieszaj się!Tyś nie psychopata , a UPR-owiec!
                        LIMAKTY
          • samsaranathanal Do tebe 19.09.02, 16:13
            > Dodatkowe wyjaśnienie
            > To nie jest to samo co wysyłanie spamu czy łamiących regulamin wypowiedzi.

To prawda. Mamy sprawę jakby poważniejszą. Nie?

> Tu nie mamy do czynienia z prostą sytuacją: publikacja - odpowiedzialność.
            > Jako admini Forum nie mamy żadnych kompetencji do ustalania winnych, czy
            nawet faktu zaistnienia "włamania".

To prawda, że pod względem prawnym tak jest.

Identyczna sytuacja ma miejsce jeśli chodzi np o rozpowszechnianie treści
            nawołujących do nienawiści lub przemocy. Ani Wy ani ja nie jesteśmy powołani do
            ustalenia winnych. A jednak bany się zdarzają, prawda?

> Od tego jest policja, by ustalić kto i czy w ogól
            > e się włamywał. Choć to, co zostało opublikowane na forum pozornie wystarczy
            by wydać jednoznaczny osąd, niczego nie wiemy na 100 procent.

To zdanie rozumiem tak, że Twoim zdaniem NIE jesteśmy w stanie wydać
            jednoznacznego sądu (Po mojemu jednoznaczny to 100%).

Rozumiem.

Ale kiedy banujesz jakiegoś użytkownika to też nie masz 100% pewności (może to
            właśnie ktoś się włamał urządził sobie dzikie harce na rachunek ofiary po
            czym "oddał" konto?)

I bany się zdarzają.

Ponieważ banując masz uzasadnione podejrzenie zajścia zdarzenia.

W tym wypadku też masz, prawda?

> Jeśli tylko policja ustali, że użytkownik z komputera Limakty dokonał
            włamania, nie pozostając w żadnym stopniu w związku z właścicielem skrzynki, do
            której wszedł, wyciągniemy konsekwencje.

Kiedy policja to ustali... Dziwiłby się gdyby Galba zdecydował się na drogę
            przez mękę, pod mylacą nazwą "wymiar sprawiedliwości".

Jednocześnie to nie policja stwierdzała, że wpisy niejakiego (...) są sprzeczne
            z prawem i dlatego autor zasługuje na bana. To stwierdzali administratorzy.

W tym wypadku także - zgodnie z prerogatywami udzielonymi Wam przez właściciela
            serwerów - możecie podjąć działania. Naturalnie możecie ich też nie podjąć.
            Obowiązku nie ma, ale...

> Zaniepokojonych jeszcze raz zapewniamy, że NIGDY i NIKOMU nie ujawniamy haseł
            do ich skrzynek. Posądzanie nas o to urąga zdrowemu rozsądkowi i to nie tylko dl
            atego, że tych haseł nie znamy.

Ani przez chwilę Was o to nie podejrzewałem.

Serio, serio.

Niepokoi mnie co innego - ale o tym już pisałem

Pozdrawiam nadal serdecznie

Sam

>
            >
            • tebe Re: Do tebe 20.09.02, 10:29

Nigdy nie banujemy za jednorazowe publikacje niezgodne z regulaminem. Taką decyzję podejmujemy gdy ktoś robi to notorycznie (do odpowiedź dla Sama, nie wyjaśnienie w sprawie Limakty).

Brak natychmiastowej reakcji z naszej strony nie oznacza, że wogóle przestaliśmy się sprawą interesować. Nie oznacza też, że ona na nic nie będzie miała wpływu.
              Wybaczcie, ale nie będziemy używać tego forum do roztrząsania decyzji dotyczących działań użytkowników i konieczności usuwania lub nie określonych postów. Takie decyzje musimy i będziemy podejmować sami.

Osobom, które są przekonane co do tego, że Limatky jest włamywaczem doradzam najlepszą metodę postępowania wobec niechcianych osób w internetowych dyskusjach: nie zauważać, ignorować.
              Dla ułatwienia - mamy pożyteczną opcję "nieprzyjaciel" w serwisie Moje Forum. Niebawem zostanie ona rozwinięta - jeśli ktoś będzie chciał, wogóle nie będzie widział tego co takie osoby robią na forum.

Wiem, że nie można tu liczyć na pełne zrozumienie, bo chyba kilku z userów wprost nie może się bez niego obyć. Może go lubią?
              • zdzicha Re: Do tebe 20.09.02, 10:37
                tebe napisał:

> Dla ułatwienia - mamy pożyteczną opcję "nieprzyjaciel" w serwisie Moje Forum.
                > Niebawem zostanie ona rozwinięta - jeśli ktoś będzie chciał, wogóle nie
                > będzie widział tego co takie osoby robią na forum.

I bardzo dobrze. Niezalogowanych tez będzie można "zniknąć"?
                • tebe Re: Do tebe 20.09.02, 10:43
                  Tu mam złą wiadomość - nie bedzie.
                  Ale w końcu kiedyś wszyscy będą się logować. To nieuniknione. Choćby po to, żeby można było ich znikać.
                  • zdzicha Re: To Debe 20.09.02, 10:58
                    tebe napisał:

> Ale w końcu kiedyś wszyscy będą się logować. To nieuniknione. Choćby po to,
                    > żeby można było ich znikać.

Uwierzę dopiero jak zobaczę zalogowanego użytkownika Niech :)
                    • tebe Re: To Dede 20.09.02, 12:29
                      zdzicha napisała:
                      > Uwierzę dopiero jak zobaczę zalogowanego użytkownika Niech :)

I ja Cię rozumiem.
                      • niech Re: To Dede 20.09.02, 12:58
                        O kim piszecie?
                        • tebe Re: To Będe 20.09.02, 13:03
                          Nie wiem czy znasz....

<LOL>
                          • niech Re: To Będe 20.09.02, 13:07
                            Trudno powiedziec, nie potrafie poznac kogos tylko po nicku. Jesli chodzi o
                            mnie to fajnie jest miec taki debiut na forum - wchodze i od razu o mnie pisza.
                            Chyba zostane tu na dluzej.
                        • zdzicha Re: Two Dede 20.09.02, 13:30
                          Koniec świata! Niech się zalogował... Trzeba to oblać!
                          • maas Re: Two Dede 20.09.02, 13:41
                            Ciekawe, czy zalozyl konto teraz, czy trzymal je w zanadrzu na wielkie entree :-
                            )
                            • Gość: Niech Re: Two Pepe IP: 217.197.165.* 20.09.02, 14:04
                              No to macie dwoch niechow, ale jak chcecie to oblac, to niech ten drugi niech
                              stawia - ja caly czas stawiam beke piwa na napojach (a, jak wiecie, co za duzo,
                              to niezdrowo).
              • Gość: siedem coś w tym jest IP: *.tgory.pik-net.pl 20.09.02, 10:44
                tebe napisał:

> st nie może się bez niego obyć. Może go lubią?

może "lubią" to za dużo powiedziane, nie mniej spore przywiązanie jest. nie ma
                drugiej postaci tak wdzięcznej w kopaniu jak ten sedesowy wirus, grzyb i
                bakteria w jednym - ślimak ty.

5040
                • limakty Re: coś w tym jest 20.09.02, 12:19

> tebe napisał:
                  >
                  > > st nie może się bez niego obyć. Może go lubią?
                  >
                  > może "lubią" to za dużo powiedziane, nie mniej spore przywiązanie jest. nie
                  ma
                  > drugiej postaci tak wdzięcznej w kopaniu jak ten sedesowy wirus, grzyb i
                  > bakteria w jednym - ślimak ty.
                  >
                  > 5040

i dlatego to robię kretynie5040...teraz jeszcze jeden kop na ...nie , nie- Dwa
                  na wek-end
                  LIMAK
              • eela Re: Do tebe 20.09.02, 11:06
                tebe napisał:

> Dla ułatwienia - mamy pożyteczną opcję "nieprzyjaciel" w serwisie Moje Forum.
                N
                > iebawem zostanie ona rozwinięta - jeśli ktoś będzie chciał, wogóle nie będzie
                w
                > idział tego co takie osoby robią na forum.

Opcja bardzo przydatna, ale niektórzy forumowicze wprost nie moga żyć bez swych
                wrogów i świadomość, ze ich cenne wypowiedzi zostaną wybielone przez adresata
                może ich wpędzić w ciężką depresję.:-))
                • limakty Re: Do tebe 20.09.02, 12:20
                  eela napisała:

> tebe napisał:
                  >
                  > > Dla ułatwienia - mamy pożyteczną opcję "nieprzyjaciel" w serwisie Moje For
                  > um.
                  > N
                  > > iebawem zostanie ona rozwinięta - jeśli ktoś będzie chciał, wogóle nie będ
                  > zie
                  > w
                  > > idział tego co takie osoby robią na forum.
                  >
                  > Opcja bardzo przydatna, ale niektórzy forumowicze wprost nie moga żyć bez
                  swych
                  >
                  > wrogów i świadomość, ze ich cenne wypowiedzi zostaną wybielone przez adresata
                  > może ich wpędzić w ciężką depresję.:-))

-:)))
                  hihihihihi
                  LIMAK
    • limakty paniluko ty tak śmierdzisz,że wirtualnie zabijasz_ 19.09.02, 12:32
      • Gość: luka Czy ktoś dysponuje aerozolem ślimakobójczym? IP: *.k.mcnet.pl 19.09.02, 12:40
        Muszę wytruć populację wysoce agresywnych, odrażających ślimakopodobnych
        mutantów, powstałych w wyniku krzyżówki pełzaka ściekolubnego z radioaktywnymi
        odpadami na śmietniku schroniska dla nałogowych narkomanów chorych na AIDS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka