asiulka1976 03.01.06, 11:01 na forum "ciaza i porod" jest tylko jeden admin ktory nei wyrabia sie z robota !! moze czas to zmienic !!!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: brak admina IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.01.06, 11:34 Czyli zgłaszczasz się na adminkę? :-) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: brak admina IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.01.06, 11:55 Jeśli chodzi o mnie, możesz liczyć na moje poparcie! Link Zgłoś
sofi84 Re: brak admina 04.01.06, 09:20 no ładnie:D i sie dostała! :) nie potrzebiujecie jakiegos admina czy cos na jakims innym forum - mniej uczeszczanym ale odwiedzanym? ;) Link Zgłoś
ememzet Re: brak admina 03.01.06, 14:52 Jakieś przykłady niewyrobienia? (na forum.abuse@gazeta.pl) Link Zgłoś
denay Re: brak admina 03.01.06, 21:18 W sumie moglabym zostac tam moderatorka - zajelabym sie wyplenianiam chwastow ;D i cos do odreagowania wreszcie by sie znalazlo :))) tylko, ze od kompa nie odejde przez najblizszy miesiac :))) i dziecko z glodu mi zejdzie, bo ja krucjaty bede toczyla (a jak wiadomo z historii tylko jedna zakonczyla sie sukcesem na dodatek krotkotrwalym) hehehe Link Zgłoś
sofi84 Re: brak admina 03.01.06, 23:39 chcialam tez byc adminka na takim forum :))) ale teraz juz mam malego brzdaca i tez nie wiem czy bym wyrobila. moze z pomoca tamtej i tak. ale sama to nie :) Link Zgłoś
melba7 za dużo obowiązków? 07.01.06, 09:27 Oto dowód 'niewyrobienia się', bądź też braku szacunku dla swoich dyskutantów, naszej nowej pani moderator. Jestem na forum od ładnych kilku miesięcy, mam na koncie przeszło 1500 postów, ale nie o to chodzi, by się licytować, kto tu jest dłużej i więcej napisał. Oczekuję od moderatora rzeczowych odpowiedzi na moje pytania, a nie zbywania mnie. A prawda jest taka,że rzeczowych argumentów, uzasadniających cięcie wątków, po prostu brak, jedyne kryterium to osobista uraza. Tylko trzeba umieć się do tego przyznać. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=596&w=34468912&v=2&s=0 Link Zgłoś