Gość: Baba IP: proxy / 200.135.246.* 31.10.02, 09:43 Dlaczego nie usuwacie starych, od lat nieużywanych skrzynek? Przez to wiele atrakcyjnych adresów jest zajętych na darmo! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: LIMAK Haloo! Pracuje to ktoś?!____nt IP: proxy / *.dsl.chi.megapath.net 31.10.02, 14:13 Link Zgłoś
hubar Re: Skrzynki pocztowe 19.11.02, 15:24 Dobre pytanie. Czy jest jakiś limit czasowy po którym nieuzywane skrzynki są kasowane? Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Skrzynki pocztowe IP: 217.197.165.* 19.11.02, 17:28 Chcecie kupic jakis ciekawy login? Jaki? Link Zgłoś
postmaster Re: Skrzynki pocztowe 20.11.02, 11:49 Gość portalu: Baba napisał(a): > Dlaczego nie usuwacie starych, od lat nieużywanych skrzynek? Przez to wiele > atrakcyjnych adresów jest zajętych na darmo! Witam, Obecnie, polityka usuwania nieuzywanych kont jest w fazie projektu. W najblizszym czasie (ASAP) poinformuje na forum o rezultacie ustalen. Pzdr Postmaster Link Zgłoś
Gość: Niech Protestuje! IP: 217.197.165.* 20.11.02, 13:11 Jakie usuwanie! Czlek sie naharowal jak wol, zalozylem dobre kilka tysiecy skrzynek, a wy teraz chcecie to kasowac! A jak mi ostatnio pierdyknelo do mojej glownej skrzynki kilka tysiecy waszych fajowskich reklam, to pryszcz? Te skrzynki dzialaja, odbieraja wasze tajne informacje dla moich oczu only, protestuje przeciwko odebraniu mi tego na co tak ciezko zapracowalem. Kto pierszy ten lepszy - a jak ktos jest powolniak, to niech ma pretensje do samego siebie. Solidarni ze skrzynkami! Link Zgłoś
Gość: Niech Protestuje! IP: 217.197.165.* 20.11.02, 13:12 Jakie usuwanie! Czlek sie naharowal jak wol, zalozylem dobre kilka tysiecy skrzynek, a wy teraz chcecie to kasowac! A jak mi ostatnio pierdyknelo do mojej glownej skrzynki kilka tysiecy waszych fajowskich reklam, to pryszcz? Te skrzynki dzialaja, odbieraja wasze tajne informacje dla moich oczu only, protestuje przeciwko odebraniu mi tego na co tak ciezko zapracowalem. Kto pierszy ten lepszy - a jak ktos jest powolniak, to niech ma pretensje do samego siebie. Solidarni ze skrzynkami! Link Zgłoś
Gość: Niech PS IP: 217.197.165.* 20.11.02, 13:39 I oczywiscie nie wysylalem tego postu dwa razy, wrecz przeciwnie jak widze, ze wam dynamko siada to odchodze od komputera na dwa metry, zeby czegos ze dwa razy nie wyslac. No ale sie samo wysyla. PS - do Tebe. Szybciutko sprawdzilem - migiem wlazlem na trzy polskie portale, WinMx sciagal pliki jak szalony, no i jeszcze pare stronek sie wczytalo piekielnie szybko (oczywiscie nie wtedy gdy bylem dwa metry od komputera, tylko w czasie poprzedniego padniecia dynamka - jakies 30-40 minut temu). A wszystkiemu winne sa lacza, ktore portalu nie lubieja wyraznie. Link Zgłoś