charlotta_lotta 24.01.06, 14:19 Mogłby mi ktoś powiedzieć? Pozdrawiam i dziękuje za wskazowki :) Kim Link Zgłoś Obserwuj wątek
kakui Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 14:24 musisz przede wszystkim miec czysta historie czyli : zero postow na Oślej Ławce, zero postow wycietych. musisz udzielac sie na forum od conajmniej pol roku. jezeli spelniasz te wymagania to zglos sie do forum@gazeta.pl oczywiscie w gre wchodza tylko fora ktore nie maja moderatorow. Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 14:26 Sa takie i, z dodatkowo, wielkim bałaganem ;) Kryteria spełniam.. więc piszę :) Link Zgłoś
jabbur Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 15:31 Poza tym wykazywać się spokojem, opanowaniem, asertywnością, poczuciem humoru, oczytaniem i inteligencją ;) Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 16:06 Hm.. to też posiadam ;) gorzej ze skromnością ;)))))))))))))) Link Zgłoś
Gość: salon Re: jak zostać moderatorem? :) IP: *.brookproperty.co.uk / 217.158.20.* 24.01.06, 16:23 jabbur napisał: > Poza tym wykazywać się spokojem, opanowaniem, asertywnością, poczuciem humoru, > oczytaniem i inteligencją ;) rownież trzeba umieć przeciwstawić się chamstwu siłom i godnościom osobistom. Wężykiem, wężykiem... Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 16:30 Rozumiem, że są specjalne kryteria. To czy są sensowne czy nie to nie moja sprawa. Pozostaje mi tylko je zaakceptować... Przykre jest tylko to, że na wielu forach szerzy się chamstwo i trollowatość. Wątki są tworzone z uporem maniaka, mimo ze 2 posty niżej jest taki sam... No... ;-) A asertywny powinien być każdy, nie tylko moderator.:) Link Zgłoś
l.george.l Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 21:31 A predyspozycje genetyczne nie są wymagane typu: tatuś były cenzor lub esbek, no w najgorszym wypadku ormowiec? Link Zgłoś
l.george.l Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 22:29 To zamiłowanie do tej roboty tak z powietrza się bierze? Link Zgłoś
kakui Re: jak zostać moderatorem? :) 24.01.06, 22:39 najwyrazniej. a co tez bys chcial a nie mozesz :D ? Link Zgłoś
messja Re: jak zostać moderatorem? :) 25.01.06, 02:54 charlotta_lotta napisała: > Mogłby mi ktoś powiedzieć? > Pozdrawiam i dziękuje za wskazowki :) > trzeba upasc na glowe. Link Zgłoś