23.02.06, 23:43
Przeglądam od jakiegoś czasu fora "aktualnościowe". Zaskakujące z jaką lekkością przychodzi forumowiczom atakowanie innych. Różnice poglądów doprowadzają do sytuacji, w której dyskusja przeistacza się we wzajemne obrzucanie się inwektywami z zaciekłością godną lepszej sprawy. Można zostać nazwanym "pachołkiem islamofaszyzmu", "polityczną hołotą", "żydowskim prowokatorem", "ścierwojadem", "psem Rydzyka", "psem Michnika", "łajnem śmierdzącym Peerelem", "tępym moherowym beretem" itd. Wolę nie myśleć ile podobnych jest wycinanych zanim zdążę się na nie natknąć.

a.

Obserwuj wątek
    • cuski O forum 24.02.06, 04:45
      "Psy Michnika" napewno sie wycina, ale reszta zostaje !!!
    • jureek Re: o forum 24.02.06, 11:03
      Niektóre wątki "wyzwiskowe" są nawet całkiem urocze. Wyzywać też trzeba umieć.
      To, co Ty przytaczasz to wyzwiska nudne, przewidywalne i bez polotu. Ale popatrz
      tutaj np.:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=37187676&a=37275194
      Przekręcić nika "amigosan" na "towarzysza aknosan" to przecież poezja prawie.

Jechałem kiedyś autobusem całą noc z Niemiec do Polski. Na ostatnich siedzeniach
      rozłożyło się towarzystwo takie trochę sztajmeskie. Popijali sobie i bluzgali na
      siebie nawzajem ile wlezie. Nie mogłem przez nich spać, ale za to jakiej poezji
      się nasłuchałem. W swoim bluzganiu byli oni bardziej kreatywni niż niejeden
      kopyrajter z agencji reklamowej.
      Pozdrawiam
      Jura
    • jabbur Re: o forum 24.02.06, 11:53
      Zauważ, że jest mimo wszystko margines. Każdego dnia forum rośnie
      o dziesiątki tysięcy postów. Frustraci to promil :)
      • anaiss Re: o forum 24.02.06, 12:25
        Masz rację.
        Tak mnie jakoś naszło na refleksję ;)

a.

P.S. Dla pełnego obrazu:

"[...] Tego forum już się nie da czytać. Ale to _my_ /podkr. anaiss/ go staczamy. Ja tu chcę dyskutować a nie nużac się w błocie. [...]"

Smok5

• brumbak Re: o forum 24.02.06, 12:44
        jabbur napisał:

> Zauważ, że jest mimo wszystko margines. Każdego dnia forum rośnie
        > o dziesiątki tysięcy postów. Frustraci to promil :)
        • zabojca.zwierzat Re: o forum 25.02.06, 14:50
          >-To dlaczego promujcie ten promil kosztem 99,99% internautów?
          Dlaczego promujecie frustratów , chamstwo, wyzwiska , lżenie etc?

Tak, ja równiez zgadzam się, ze brumbrak powienien zostać zabanowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka