Dodaj do ulubionych

obowiązki admina

01.01.03, 14:58
Jakie są? Czy na forum Trójmiasto w ogóle jest admin?
Obserwuj wątek
    • knovak Re: obowiązki admina 01.01.03, 15:57
      Szczerze watpię.
      A jeśli jest, to zajmuje się wszystkim tylko nie swoją robotą.
      Forum Trójmiasto przeżywa oblężenie chamstwa i paranoi, chyba wszyscy którzy
      sie tam kiedyś spotykali, zwiali na fora prywatne.
      Szkoda...
      • Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:08
        Eeee, przesada. Raz w miesiacu pojawia sie obowiazek odebrania wyplaty. Wtedy
        admini sie aktywizuja. I nie przeszkadzajcie im przy tym, luje!
        • Gość: doraa Re: obowiązki admina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 20:26
          Do Twojej wiadomości niech - nie mam zwyczaju nikogo obrażac, ale na pewno nie
          lubię być obrażana, więc słowo luje zostaw dla siebie.
          Poza tym jesli nie możesz pomóc w sprawie admina to się nie udzielaj.
          doraa
          • Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:35
            Masz racje - nie moge ci pomoc w sprawie admina. A luje? Ciebie chyba obraza
            jak descze pada. Ja luje ty luisz, on lui, my luimy, wy luicie oni luja. Pokoj
            z toba, dziecie.
        • zdzicha Re: obowiązki admina 01.01.03, 22:08
          Przegiąłeś Niech. Tak okrutnie obrazić bogu ducha winną obywatelkę doraa.
          Wstydź się.
          • Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 22:38
            Dzis jest swieto. Dzis takim jak ja sie wybacza. Mam nadzieje. Bo jesli sie
            pomylilem, to czapka.
    • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.01.03, 17:19
      doraa napisała:

> Jakie są? Czy na forum Trójmiasto w ogóle jest admin?

Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka praca? Co chwilę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnicy. Administracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osób żeby pilnować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać...
      • Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 17:21
        Do ciebie? No to ja ma cala liste zgloszen. Moge juz zaczynac?
        • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 19:52
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Do ciebie? No to ja ma cala liste zgloszen. Moge juz zaczynac?

Słucham synu, tylko szczerze...
      • Gość: doraa Re: obowiązki admina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 20:18
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka praca? Co
        chwi
        > lę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnicy.
        Adminis
        > tracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osób żeby
        pil
        > nować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać...
        Nie wiem czy praca lekka czy ciężka, ale praca czyli obowiązki, no i wogóle po
        co to forum skoro Twoim zdaniem tu trują użytkownicy?
        doraa
        • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 19:54
          Gość portalu: doraa napisał(a):

> Gość portalu: pollak napisał(a):
          >
          > > Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka praca? Co
          >
          > chwi
          > > lę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnicy.
          > Adminis
          > > tracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osób żeb
          > y
          > pil
          > > nować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać...
          > Nie wiem czy praca lekka czy ciężka, ale praca czyli obowiązki,

Przecież powymyślali siakieś takie dziwne klikaczki coby im dawać znać co się nie podoba.

no i wogóle po
          >
          > co to forum skoro Twoim zdaniem tu trują użytkownicy?

No właśnie, rozejść się! ;)
          • hiro Re: obowiązki admina 03.01.03, 21:06

> Gość portalu: doraa napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: pollak napisał(a):
            > >
            > > > Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka prac
            > a? Co
            > >
            > > chwi
            > > > lę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnic
            > y.
            > > Adminis
            > > > tracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osó
            > b żeb
            > > y
            > > pil
            > > > nować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać...
            > > Nie wiem czy praca lekka czy ciężka, ale praca czyli obowiązki,
            >
            > Przecież powymyślali siakieś takie dziwne klikaczki coby im dawać znać co się
            n
            > ie podoba.
            >
            > no i wogóle po
            > >
            > > co to forum skoro Twoim zdaniem tu trują użytkownicy?
            >
            > No właśnie, rozejść się! ;)
            www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4112513&a=4117146
            • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 21:55
              A co ma do tego post kretyna52?
              • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 21:57

> A co ma do tego post kretyna52?

Któremu się w dodatku wszystko popierniczyło.
                • hiro Re: obowiązki admina 04.01.03, 00:50
                  ma cię po dziurkę w dupie!
                  polowanie na czerwony październik?-oglądałeś?
                  • hiro Re: obowiązki admina 04.01.03, 00:51
                    odezwij się kiedyś i daj znać:-)
                    • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.whitehouse.gov 04.01.03, 17:43
                      hiro napisała:

> odezwij się kiedyś i daj znać:-)

W sumie to idź sobie pogadaj z kertynem52 - biednym Krzysiem. Może razem porzucacie sobie 'gównami' i 'cipami' na Aktualnościach. A kto wie, moze nawet będziesz razem z nim 'ściągał to gówno ze ściany' (kretyn52 uwielbia to słowo w odniesieniu do krzyża). Następnie lektura 'Nie' i dalej.... Kto wie, może on też ćpa, a to by wiele wyjasniało.

PS. Widzę że cytujesz już nawet w miarę, miszczu.
                      • doraa Re: obowiązki admina 04.01.03, 22:19
                        No prosze, a ja chciałam, żeby na forum trójmiejskim pojawił sie admin z
                        prawdziwego zdarzenia, ale to juz dawno przestało być tematem tego wątku.
                        • mikolaj7 Re: obowiązki admina 04.01.03, 22:59
                          doraa napisała:

> No prosze, a ja chciałam, żeby na forum trójmiejskim pojawił sie admin z
                          > prawdziwego zdarzenia, ale to juz dawno przestało być tematem tego wątku.

powinnas sie cieszyc, ze watek jest caly czas na gorze, a
                          nie narzekac na jego tresc...:)
                          • doraa Re: obowiązki admina 05.01.03, 00:00
                            mikolaj7 napisał:

> powinnas sie cieszyc, ze watek jest caly czas na gorze, a
                            > nie narzekac na jego tresc...:)
                            Pewnie, tylko co z tego wynika, nie o to mi chodziło, czy ja jestem Wincenty
                            Pstrowski?
                            • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.whitehouse.gov 05.01.03, 09:19
                              doraa napisała:

> mikolaj7 napisał:
                              >
                              > > powinnas sie cieszyc, ze watek jest caly czas na gorze, a
                              > > nie narzekac na jego tresc...:)
                              > Pewnie, tylko co z tego wynika, nie o to mi chodziło, czy ja jestem Wincenty
                              > Pstrowski?

Przecież admin ma pod nosem informację o tym co się dzieje na 'Trójmieście'. Ja w mojej wypowiedzi do Ciebie, chciałem zwrócić uwagę na fakt, że jakieś niepokojące informacje o tym co się dzieje na forum zgłasza się właśnie tutaj. To jest tak jakby dzwonić po policję z pretensjami że właśnie w tej chwili mnie napadają w domu. Administratorzy zwykle reagują na sprawy 'porządkowe' a czasem są nawet nadgorliwi. Więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu.
                              • doraa Re: obowiązki admina 05.01.03, 13:13
                                Administratorzy zwykle reagują na sprawy 'porządkowe' a czasem są n
                                > awet nadgorliwi. Więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu.
                                Przecież nie chodzi o nadgorliwość, a na pólnocy bez zmian........
                                • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.01.03, 19:30
                                  doraa napisała:

> Administratorzy zwykle reagują na sprawy 'porządkowe' a czasem są n
                                  > > awet nadgorliwi. Więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu.
                                  > Przecież nie chodzi o nadgorliwość, a na pólnocy bez zmian........

A jak z klimatem za oknem? ;) Morze jest ponoć wyjątkowe zimą, chociaż jest sporo zwolenników jesieni (nie byłem tam w tych porach roku).
                                  • Gość: doraa Re: obowiązki admina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 21:49

> A jak z klimatem za oknem? ;) Morze jest ponoć wyjątkowe zimą, chociaż jest
                                    spo
                                    > ro zwolenników jesieni (nie byłem tam w tych porach roku)
                                    Morze jest piękne przez cały rok, chociaz przy sztormowej pogodzie niezbyt
                                    przyjemne...:-))
                                    • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.nasa.gov 05.01.03, 22:59
                                      Gość portalu: doraa napisał(a):

> Morze jest piękne przez cały rok, chociaz przy sztormowej pogodzie niezbyt
                                      > przyjemne...:-))

U nas, w Jeleniej, to na takie atrakcje raczej liczyć nie możemy.
                  • Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.whitehouse.gov 04.01.03, 17:39
                    hiro napisała:

> ma cię po dziurkę w dupie!

Kto Kretyn52? Hahahaha!!!

> polowanie na czerwony październik?-oglądałeś?

I może przestań ćpać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka