doraa 01.01.03, 14:58 Jakie są? Czy na forum Trójmiasto w ogóle jest admin? Link Zgłoś Obserwuj wątek
knovak Re: obowiązki admina 01.01.03, 15:57 Szczerze watpię. A jeśli jest, to zajmuje się wszystkim tylko nie swoją robotą. Forum Trójmiasto przeżywa oblężenie chamstwa i paranoi, chyba wszyscy którzy sie tam kiedyś spotykali, zwiali na fora prywatne. Szkoda... Link Zgłoś
Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:08 Eeee, przesada. Raz w miesiacu pojawia sie obowiazek odebrania wyplaty. Wtedy admini sie aktywizuja. I nie przeszkadzajcie im przy tym, luje! Link Zgłoś
Gość: doraa Re: obowiązki admina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 20:26 Do Twojej wiadomości niech - nie mam zwyczaju nikogo obrażac, ale na pewno nie lubię być obrażana, więc słowo luje zostaw dla siebie. Poza tym jesli nie możesz pomóc w sprawie admina to się nie udzielaj. doraa Link Zgłoś
Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 20:35 Masz racje - nie moge ci pomoc w sprawie admina. A luje? Ciebie chyba obraza jak descze pada. Ja luje ty luisz, on lui, my luimy, wy luicie oni luja. Pokoj z toba, dziecie. Link Zgłoś
zdzicha Re: obowiązki admina 01.01.03, 22:08 Przegiąłeś Niech. Tak okrutnie obrazić bogu ducha winną obywatelkę doraa. Wstydź się. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 22:38 Dzis jest swieto. Dzis takim jak ja sie wybacza. Mam nadzieje. Bo jesli sie pomylilem, to czapka. Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.01.03, 17:19 doraa napisała: > Jakie są? Czy na forum Trójmiasto w ogóle jest admin? Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka praca? Co chwilę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnicy. Administracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osób żeby pilnować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać... Link Zgłoś
Gość: Niech Re: obowiązki admina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 17:21 Do ciebie? No to ja ma cala liste zgloszen. Moge juz zaczynac? Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 19:52 Gość portalu: Niech napisał(a): > Do ciebie? No to ja ma cala liste zgloszen. Moge juz zaczynac? Słucham synu, tylko szczerze... Link Zgłoś
Gość: doraa Re: obowiązki admina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 20:18 Gość portalu: pollak napisał(a): > Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka praca? Co chwi > lę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnicy. Adminis > tracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osób żeby pil > nować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać... Nie wiem czy praca lekka czy ciężka, ale praca czyli obowiązki, no i wogóle po co to forum skoro Twoim zdaniem tu trują użytkownicy? doraa Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 19:54 Gość portalu: doraa napisał(a): > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka praca? Co > > chwi > > lę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnicy. > Adminis > > tracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osób żeb > y > pil > > nować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać... > Nie wiem czy praca lekka czy ciężka, ale praca czyli obowiązki, Przecież powymyślali siakieś takie dziwne klikaczki coby im dawać znać co się nie podoba. no i wogóle po > > co to forum skoro Twoim zdaniem tu trują użytkownicy? No właśnie, rozejść się! ;) Link Zgłoś
hiro Re: obowiązki admina 03.01.03, 21:06 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: doraa napisał(a): > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > Aleście sie uczepili. Myślicie że byćie administratorem to lekka prac > a? Co > > > > chwi > > > lę się coś pierniczy a tu jeszcze bez przerwy głowę trują użyszkodnic > y. > > Adminis > > > tracja to nie telefon zaufania. Przecież nie zatrudnią dziesiątek osó > b żeb > > y > > pil > > > nować setki forów. Wiecie gdzie zgłaszać... > > Nie wiem czy praca lekka czy ciężka, ale praca czyli obowiązki, > > Przecież powymyślali siakieś takie dziwne klikaczki coby im dawać znać co się n > ie podoba. > > no i wogóle po > > > > co to forum skoro Twoim zdaniem tu trują użytkownicy? > > No właśnie, rozejść się! ;) www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4112513&a=4117146 Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 21:55 A co ma do tego post kretyna52? Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.01.03, 21:57 Gość portalu: pollak napisał(a): > A co ma do tego post kretyna52? Któremu się w dodatku wszystko popierniczyło. Link Zgłoś
hiro Re: obowiązki admina 04.01.03, 00:50 ma cię po dziurkę w dupie! polowanie na czerwony październik?-oglądałeś? Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.whitehouse.gov 04.01.03, 17:43 hiro napisała: > odezwij się kiedyś i daj znać:-) W sumie to idź sobie pogadaj z kertynem52 - biednym Krzysiem. Może razem porzucacie sobie 'gównami' i 'cipami' na Aktualnościach. A kto wie, moze nawet będziesz razem z nim 'ściągał to gówno ze ściany' (kretyn52 uwielbia to słowo w odniesieniu do krzyża). Następnie lektura 'Nie' i dalej.... Kto wie, może on też ćpa, a to by wiele wyjasniało. PS. Widzę że cytujesz już nawet w miarę, miszczu. Link Zgłoś
doraa Re: obowiązki admina 04.01.03, 22:19 No prosze, a ja chciałam, żeby na forum trójmiejskim pojawił sie admin z prawdziwego zdarzenia, ale to juz dawno przestało być tematem tego wątku. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: obowiązki admina 04.01.03, 22:59 doraa napisała: > No prosze, a ja chciałam, żeby na forum trójmiejskim pojawił sie admin z > prawdziwego zdarzenia, ale to juz dawno przestało być tematem tego wątku. powinnas sie cieszyc, ze watek jest caly czas na gorze, a nie narzekac na jego tresc...:) Link Zgłoś
doraa Re: obowiązki admina 05.01.03, 00:00 mikolaj7 napisał: > powinnas sie cieszyc, ze watek jest caly czas na gorze, a > nie narzekac na jego tresc...:) Pewnie, tylko co z tego wynika, nie o to mi chodziło, czy ja jestem Wincenty Pstrowski? Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.whitehouse.gov 05.01.03, 09:19 doraa napisała: > mikolaj7 napisał: > > > powinnas sie cieszyc, ze watek jest caly czas na gorze, a > > nie narzekac na jego tresc...:) > Pewnie, tylko co z tego wynika, nie o to mi chodziło, czy ja jestem Wincenty > Pstrowski? Przecież admin ma pod nosem informację o tym co się dzieje na 'Trójmieście'. Ja w mojej wypowiedzi do Ciebie, chciałem zwrócić uwagę na fakt, że jakieś niepokojące informacje o tym co się dzieje na forum zgłasza się właśnie tutaj. To jest tak jakby dzwonić po policję z pretensjami że właśnie w tej chwili mnie napadają w domu. Administratorzy zwykle reagują na sprawy 'porządkowe' a czasem są nawet nadgorliwi. Więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu. Link Zgłoś
doraa Re: obowiązki admina 05.01.03, 13:13 Administratorzy zwykle reagują na sprawy 'porządkowe' a czasem są n > awet nadgorliwi. Więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu. Przecież nie chodzi o nadgorliwość, a na pólnocy bez zmian........ Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.01.03, 19:30 doraa napisała: > Administratorzy zwykle reagują na sprawy 'porządkowe' a czasem są n > > awet nadgorliwi. Więc lepiej nie wywoływać wilka z lasu. > Przecież nie chodzi o nadgorliwość, a na pólnocy bez zmian........ A jak z klimatem za oknem? ;) Morze jest ponoć wyjątkowe zimą, chociaż jest sporo zwolenników jesieni (nie byłem tam w tych porach roku). Link Zgłoś
Gość: doraa Re: obowiązki admina IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 21:49 Gość portalu: pollak napisał(a): > A jak z klimatem za oknem? ;) Morze jest ponoć wyjątkowe zimą, chociaż jest spo > ro zwolenników jesieni (nie byłem tam w tych porach roku) Morze jest piękne przez cały rok, chociaz przy sztormowej pogodzie niezbyt przyjemne...:-)) Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.nasa.gov 05.01.03, 22:59 Gość portalu: doraa napisał(a): > Morze jest piękne przez cały rok, chociaz przy sztormowej pogodzie niezbyt > przyjemne...:-)) U nas, w Jeleniej, to na takie atrakcje raczej liczyć nie możemy. Link Zgłoś
Gość: pollak Re: obowiązki admina IP: *.whitehouse.gov 04.01.03, 17:39 hiro napisała: > ma cię po dziurkę w dupie! Kto Kretyn52? Hahahaha!!! > polowanie na czerwony październik?-oglądałeś? I może przestań ćpać. Link Zgłoś