tomek854
23.05.06, 06:02
Widzę że nie ja jeden zgłaszam tu problem ze schrzanioną reklamą
Admini odpowiadają "zainstaluj sobie fire-foxa"
Nie będę sobie instalował, bo go nie lubię. (Nawet go mam zresztą zainstalowanego, z adblockami i innymi bajerami, ale mi jakoś nie leży i już. Wolę Konquerora już prędzej. ale nie o tym miałem).
Co to jest za odpowiedź? Przecież informatycy w gazeta.pl sa chyba zatrudniani po to, zeby dobrze wykonywać swoją robotę, a nie dawać bzdurne porady. .
Jabyście pracowali w zarządzie dróg a ludzie zgłaszali by Wam dziury w drogi to byście je łatali, czy mówilibyście ludziom "kupcie sobie terenówkę"?
Jakbyście pracowali w firmie telefonicznej i luzie by wam zgłaszali problemy na linii to byście im radzili "kupcie sobie komórkę"?
Jakbyście pracowali w PKP i ludzie by mieli pretensje, że się pociąg spóźnił, byście im mówili "trzeba było jechać PKSem"?
Jakbyście byli nauczycielami i rodzice mieli by do Was pretensje że nie realizujecie programu nauczania, to byście im udzielali rady "trzeba było dzieciom wykupić korepetycje"?
Jakbyście pracowali w sklepie mięsnym i ktoś by do Was przyszedł z reklamacją, że po zjedzeniu kiełbasy dostał sraczki to mu polecicie węgiel?
Jakbyście byli policjantami i przyszła do Was dziewczyna zgwałcona to byście jej powiedzieli "trzeba było nie nosić krótkiej spódniczki"?
Jakbyście byli producentami autobusów i ludzie się skarżyli na twarde siedzenia, to byscie im mówili "wypchajcie sobie spodnie watą na dupie"?
Oczekiwałbym raczej odpowiedzi w rodzaju "przepraszamy, reklama opla jest spieprzona, to wina nasza, działu reklam albo opla, który dostarczył taką reklamę, z tą nic nie możemy zrobić, ale następnym razem jak będziemy zamieszczać reklamy to poświęcimy te 15 sekund na to, żeby je sprawdzić również pod operą, bo wiemy, że wielu z naszych czytelników z niej korzysta, a nie chcielibyśmy, żeby się wynieśli na onet" i stosowania się do tego. To jest chyba jednak myślenie obce adminom gazety, bo tymczasem kretyńskie reklamy zdarzają się od dłuższego czasu już Wam, z tym że ostatnio częsciej. I ja się juz faktycznie na onet wyniosłem, jezeli chodzi o czytanie newsów. Tylko dla forum u Was zostaełm. O to Wam chodziło?