Dodaj do ulubionych

Jak widzę Forum <techn.>

IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.01.03, 12:53
miałem ostatnio problemy z kompem, kasowałem cookiesy i cache. I co widzę- wygląd Forum zmienił się. Kolor wyrazów, które do tej
pory były czerwone <jak choćby "Łódź" czy "poczta", "forum" itp> zmienił się na szaro- niebieski a czcionka - na Times New Roman... Zdarzało się to
czasem, ale trwało chwilę i potem wszystko co powinno być "wskakiwało" A teraz nie... No i męczę się z tym już trzecią dobę. Ktoś
z Was może wie, jak pomóc? Czy wykasowanie Temp. Int. Files mogło to spowodować?

Pzdr.
Maruda /z F. Łódź/
Obserwuj wątek
    • Gość: Buzby Matoł Re: Jak widzę Forum <techn.> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 13:13
      W stronie ktora ci sie wyswietla jest tez polecenie wyswietlenie odpowiednich
      fontow (a nawet calej ich rodziny). Na tej stronie jest to Helvetica i Verdana.
      Jesli wywaliles te fonty z komputera to program wyswietli ci inne - nie wiem
      jakie, ale mniejsza o to. Tak wiec nie w plikach tymczasowych problem.
      • Gość: Maruda Re: Jak widzę Forum <techn.> IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.01.03, 21:48
        Gość portalu: Buzby Matoł napisał(a):

> W stronie ktora ci sie wyswietla jest tez polecenie wyswietlenie odpowiednich
        > fontow (a nawet calej ich rodziny). Na tej stronie jest to Helvetica i Verdana.

Verdanę mam, ale czy mógłbym Cię prosić o podesłanie mi helvetici na prv? Pytałem parę osób ale nie mają <czy ona nie była standardową czcioną w windowsach?>

Pozdrawiam, Maruda, aduram@gazeta.pl
        • Gość: Buzby Matoł Re: Jak widzę Forum <techn.> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 21:59
          Teraz pisze z komputera w ktorym mam tylko Verdane - z Helvetica jest problem
          praw autorskich, ona jest chroniona, jej podrobka nazywa sie Switzerland, wiec
          w Oknach sie pewnie nie pojawi - i wszystko jest OK. Moge ci wyslac Helvetice,
          ale mysle, ze problem tkwi gdzies indziej. Verdana jest sieciowym standardem -
          jesli cos z nie jest nie tak, to zainstalowanie masy innych krojow moze ci nie
          pomoc. Poczekajmy - jak do jutra nie odpowie admin, wysle ci Helvetice w TTF-
          ie. Ale daj szanse - podaj adres.
          • Gość: Maruda Re: Jak widzę Forum <techn.> IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.01.03, 22:25
            Szczerze mówiąc mam nadzieję, że problem tkwi tylko w czcionce, bo to jeszcze umiem naprawić ;-) wiem gdzie ją wrzucić... Co do Helvetici, rzeczywiście, w sieci szukam i szukam, wszędzie za pobranie chcą kasę... Także byłbym wdzięczny za podesłanie, a adres jak w poprzednim poście: aduram@gazeta.pl :-))))

Pozdrawiam, Maruda /z F. Łódź/
    • Gość: Maruda Aaaa.. stuk puk żeby nie zapeszyć.... :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.01.03, 22:29
      Wszytsko wróciło do normy!!!! :-)))) Nie mam pojęcia co było tego przyczyną, nic nie kombinowałem a tu ciach- wskoczyło wszystko co powinno :-) Doceniam teraz przejrzystośc forum i te kolory, które są :-)

Buzby, dzięki za pomoc, mam nadzieję, że już na stałe jest ok. Ale jak znów coś padnie, dam znać :-)

Ufff moje oczy odpoczną :-))))))

Nareszcie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka