Dodaj do ulubionych

Jestem debilem!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 11:55
Czy to forum jest moje, ze tak o nim caly czas pisze? Nie dosc ze nie jest
moje, to kochana redakcja robi wszystko, zeby mi uprzytomnic ze ono jest
kochanej redakcji (choc oczywiscie to nieprawda, ono jest Lwa Rywina). Wiec
nie bede juz do kochanej redakcji pisal, na jej prosbe natomiast zostane
hipertrollem. Na zdrowie.
PS. A jak ktos nie zauwaza, ze komentarz do tekstu z GW umieszczonego w
portalu nie jest postem umieszczonym na forum, to niech wroci na stadion,
zeby mu patrzalki wymienili na wlasciwe.
PS2. Prosze mi wskazac przypadek przyznania sie kochanej redakcji do bledu.
Sa dwie mozliwosci - kochana redakcja jest bezbledna (teoretycznie mozliwe)
albo kochana redakcja nie przyznaje sie do bledow (teoretycznie mozliwe).
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Jestem debilem!!! 12.02.03, 12:03
      Redakcja popełnia liczne błędy. Za wszystkie przeprasza.
      Co zrobiliśmy tym razem?
      • Gość: Niech Re: Jestem debilem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 12:14
        Drobiazg. Wedlug mnie - rozpierdoliliscie Warszawe. Ale kto by sie tam Warszawa
        przejmowal.
        PS. Nie karm trolli.
        PS2. Nie chce mi sie z toba gadac.
        PS3. Co ty wiesz o forum?
        • Gość: Niech PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 12:25
          Zapomnialem dopisac. To ze kochana redakcja popelnia mase (maase) bledow to
          wszyscy wiemy. Ale gdzie jest jeden przynajmniej wypadek posypania glowy
          popiolem? Prosze o link.
        • Gość: marian Re: Jestem debilem!!! IP: *.acn.pl 12.02.03, 13:04
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Drobiazg. Wedlug mnie - rozpierdoliliscie Warszawe. Ale kto by sie tam
          Warszawa
          >
          > przejmowal.
          > PS. Nie karm trolli.
          > PS2. Nie chce mi sie z toba gadac.
          > PS3. Co ty wiesz o forum?

:Rozpierdoliliście" forum To Wy, robiąć z niego kloakę, gdzie na dzień dobry
          jest się wyzywaneym od chujów i kurew.
          • Gość: Niech Re: Jestem debilem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:07
            Podpisano: Marian. Stary warszawski forumowicz.
            PS. Ale po co podales swoje nazwiska?
            • Gość: marian Re: Jestem debilem!!! IP: *.acn.pl 12.02.03, 13:19
              Nie trzeba być długo na forum warszawskim, żeby zauważyć, kto je rozwalił. A
              tak poza tym jestem tu dużo dł€żej, niż Ty. Śmieszysz mnie tym bardziej, że
              mogę się założyć, nie nie odważyłbyś się powiedzieć mi tego bezpośrednio mały
              napinaczu.
              • Gość: Niech Re: Jestem debilem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:22
                Powiedziec czego? Przyjdz na spotkanie w piatek, panie odwazny.
                PS. Znowu nazwisko? Ile ich masz?
                • Gość: marian Re: Jestem debilem!!! IP: *.acn.pl 12.02.03, 13:32
                  Przykro mi, ale piątek spędzam z ukochaną osobą. Desparaci, którzy takiej nie
                  mają, umawiają się między sobą.
                • Gość: Debil - wiesz kto Re: Jestem debilem!!! IP: 195.94.207.* 12.02.03, 13:32
                  Zabij go niechu!
                  • Gość: Niech Marian - chooj ci w doope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:38
                    Jesli oczywiscie twoja kochana osoba wezmie go ze soba. Pekaj sobie, ale na
                    wlasny rachunek.
                    • Gość: marian Re: Marian - chooj ci w doope IP: *.acn.pl 12.02.03, 13:42
                      Cóż, prawda w oczy kole... Jedyne co możesz napisać, to że spękałem. W innym
                      terminie oczywiście, ten piątek ludzie spędzają z ukochanymi, jeśli ich
                      oczywiście mają...
                      • Gość: Niech Re: Marian - chooj ci w doope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:46
                        To ja ustalam terminy. Jesli jeszcze tego nie zauwazyles.
                        PS. Fakt. W piatek walentynki. Gratuluje gustu. I nazwisk.
                        • Gość: marian Re: Marian - chooj ci w doope IP: *.acn.pl 12.02.03, 13:49
                          I kto tu pęka...
                          • Gość: Idiota Re: Marian - chooj ci w doope IP: 195.94.207.* 12.02.03, 14:03
                            marian w krocze go
                            • Gość: Niech Re: Marian - chooj ci w doope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:24
                              Ja nie musze czekac do piatku na spotkanie z moja ukochana osoba. Ja sie z nia
                              spotykam 24h/dobe. Ja moja osobe kocham, a ona kocha mnie. Nie potrzebujemy do
                              tego pomocy Walentego.
                              • Gość: marian Re: Marian - chooj ci w doope IP: *.acn.pl 12.02.03, 15:02
                                Sądząc po tym ile czasu spędzasz na forum w dzień i w nocy, codziennie, nie
                                wydaje mi się, żebyś miał taką osobę...
                                • Gość: Niech Re: Marian - chooj ci w doope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 15:05
                                  Debil. Krystaliczny. Moja osoba - moja osoba - moja osoba. Ile razy mam
                                  powtorzyc?
                                  PS. Ty, pochwal sie jeszcze rodzicami. Napisz tez swoj PESEL. Nie zapomnij o
                                  tej bliznie po wyrostku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka