mwookash 12.09.06, 16:13 można by dodać link do forum Almanach Kulinarny (są tam sprawdzone przepisy) i do forum Kulinaria? Myślę, że przeszkadzać nie będą a wzbogacą Forum Kuchnia i być może pomogą szukającym przepisów lub ksiażek Link Zgłoś Obserwuj wątek
jabbur Re: Czy na Forum Kuchnia 12.09.06, 17:12 Sprawdzimy ile jest prywatnych forów kulinarnych, może się uda z tego coś większego zrobić, niż tylko dodanie linków. Link Zgłoś
em_es imho to beznadziejny pomysł 16.09.06, 16:20 jeśli pozostanie tak jak jest, bez linków na samym forum Kuchnia - komu one przeszkadzały? jak ktoś nie wie, że te fora istnieją, to wcale na nie nie trafi, a szkoda Link Zgłoś
mwookash To chyba nie jest najlepszy pomysł 16.09.06, 14:22 Jako użytkownikowi jest mi teraz trudniej korzystać IMHO lepiej by było gdyby linki były w nagłówku Forum Kuchnia gdyż jest ono jakby forum matką i stamtąd przechodzi się na fora podrzędne Wcale nie byłoby ich IMHO za dużo - tyle ile na Forum o forum :) Link Zgłoś
mwookash PS Tak jak jest może zostać 16.09.06, 14:26 bo to też pomaga ale dodajcie jeszcze te linki na FK to naprawdę ułatwia korzystanie Link Zgłoś
ols Re: To chyba nie jest najlepszy pomysł 18.09.06, 13:25 Na FoF to akurat jest za dużo linków w nagłówku. Na całym forum stopniowo odchodzimy od takiego sztywnego linkowania for nagłówkami -> w miarę powstawania kolejnych, coraz trudniej opanować sieć wzajemnych połączeń (powinny zawsze linkować parami, uzupełniające sie fora na tym samym poziome też właściwie możnaby linkować pomiędzy sobą etc.). Taki układ: forum.gazeta.pl/forum/0,53940,3621211.html jest elastyczniejszy i stosujemy go już prawie wszędzie. Link Zgłoś
mwookash Nie nos dla tabakiery... 18.09.06, 13:36 To chyba mimo wszystko nie przeszkadza aby linki były i tu i tu. Zwłaszcza, że zabraliście je bez uprzedzenia. Kuchnia to kuchnia, przy całym otwarciu na nowe nie lubi rewolucji i lubi być funkcjonalna, usprawnień w kuchni nigdy dość Link Zgłoś
ols Re: Nie nos dla tabakiery... 19.09.06, 13:56 Linki wróciły. Mam nadzieję, że obecny układ Wam odpowiada. Link Zgłoś
mwookash Jest lepiej ale w sumie chyba 19.09.06, 16:03 nie zrozumieliście o co mi chodziło. A chodziło o to aby ożywić fora prywatne w tym jedno moje - Kulinaria. W ten sposób i tak nie są widoczne dla kogoś wchodzącego na Forum Kuchnia. A mogły by pomagać i żyć bo już dziś było pytanie o ksiązkę kulinarną. Szkoda, bo i tak w nagłówku jest miejsce na przynajmniej dwa linki. Dodanie linka do "Fora prywatne" praktycznie nie zmienia sytuacji, w sumie może tego linku nie być, IMHO Link Zgłoś
mwookash Zresztą fora Wina i Jedzonka są ukryte 20.09.06, 13:39 więc zostają tylko trzy prywatne które akurat by się zmieściły w nagłówku FK IMHO Link Zgłoś
ba_nita Re: To coście zrobili w tej chwili jest zwyczajnie 19.09.06, 10:43 do doopy. Czy to jest aż tak trudne do zrozumienia? Link Zgłoś
brynia2 Było dobrze, a teraz jest gorzej :(((((((((((( 19.09.06, 13:02 Jabburze i Olsie, po co ta "rewolucja" w Kuchni? Czy korzystający z Forum Kuchnia prosili o takie zmiany? Pytam, bo może jestem niezorientowana, chociaż baaaardzo często tu zaglądam i udzielam się :( Konkretna odpowiedź by się przydała, więc proszę o takową. Link Zgłoś
ofira co prawda... 19.09.06, 11:11 FK tylko czytam, ale chciałam się przyłączyć do protestu. taki układ linków jak ten sprzed kilku dni był znacznie lepszy. przechodziło się bezpośrednio ze strony głównej forum do forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=77 i było cacy. rozumiem sens takiego (nowego) układu w przypadku forum kultura (film, książki itd.), ale forum kuchnia powinno zostać po staremu. Link Zgłoś
Gość: leda10 podpisuję się pod prośbą o przywrócenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:56 poprzedniego ukladu. Link Zgłoś
Gość: alrada Re: podpisuję się pod prośbą o przywrócenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:14 Ja równiez podpisuję się pod prośba o przywrócenie dawnego układu na forum kuchnia. Obecny jest dla mnie nieczytaleny i nieporęczny. Nawet nie potrafię odszukać tego co dawniej trwało moment. Link Zgłoś