Dodaj do ulubionych

Czy na Forum Kuchnia

12.09.06, 16:13
można by dodać link do forum Almanach Kulinarny (są tam sprawdzone przepisy)
i do forum Kulinaria?
Myślę, że przeszkadzać nie będą a wzbogacą Forum Kuchnia i być może pomogą
szukającym przepisów lub ksiażek
Obserwuj wątek
    • jabbur Re: Czy na Forum Kuchnia 12.09.06, 17:12
      Sprawdzimy ile jest prywatnych forów kulinarnych, może się uda z
      tego coś większego zrobić, niż tylko dodanie linków.
      • mwookash Tylko, proszę, nie róbcie jakiejś 12.09.06, 17:15
        strasznej rewolucji :)
        --
        • ba_nita Re: No i widzisz coś narobił?Już mają "pomysła".n/ 13.09.06, 11:34

• em_es imho to beznadziejny pomysł 16.09.06, 16:20
        jeśli pozostanie tak jak jest, bez linków na samym forum Kuchnia - komu one
        przeszkadzały? jak ktoś nie wie, że te fora istnieją, to wcale na nie nie trafi,
        a szkoda
    • mwookash To chyba nie jest najlepszy pomysł 16.09.06, 14:22
      Jako użytkownikowi jest mi teraz trudniej korzystać
      IMHO lepiej by było gdyby linki były w nagłówku Forum Kuchnia gdyż jest ono
      jakby forum matką i stamtąd przechodzi się na fora podrzędne
      Wcale nie byłoby ich IMHO za dużo - tyle ile na Forum o forum :)
      • mwookash PS Tak jak jest może zostać 16.09.06, 14:26
        bo to też pomaga ale dodajcie jeszcze te linki na FK to naprawdę ułatwia
        korzystanie
      • ols Re: To chyba nie jest najlepszy pomysł 18.09.06, 13:25
        Na FoF to akurat jest za dużo linków w nagłówku. Na całym forum stopniowo odchodzimy od takiego sztywnego linkowania for nagłówkami -> w miarę powstawania kolejnych, coraz trudniej opanować sieć wzajemnych połączeń (powinny zawsze linkować parami, uzupełniające sie fora na tym samym poziome też właściwie możnaby linkować pomiędzy sobą etc.).
        Taki układ: forum.gazeta.pl/forum/0,53940,3621211.html jest elastyczniejszy i stosujemy go już prawie wszędzie.
        • mwookash Nie nos dla tabakiery... 18.09.06, 13:36
          To chyba mimo wszystko nie przeszkadza aby linki były i tu i tu. Zwłaszcza, że
          zabraliście je bez uprzedzenia. Kuchnia to kuchnia, przy całym otwarciu na nowe
          nie lubi rewolucji i lubi być funkcjonalna, usprawnień w kuchni nigdy dość
          • ols Re: Nie nos dla tabakiery... 19.09.06, 13:56
            Linki wróciły. Mam nadzieję, że obecny układ Wam odpowiada.
            • mwookash Jest lepiej ale w sumie chyba 19.09.06, 16:03
              nie zrozumieliście o co mi chodziło.
              A chodziło o to aby ożywić fora prywatne w tym jedno moje - Kulinaria. W ten
              sposób i tak nie są widoczne dla kogoś wchodzącego na Forum Kuchnia. A mogły by
              pomagać i żyć bo już dziś było pytanie o ksiązkę kulinarną. Szkoda, bo i tak w
              nagłówku jest miejsce na przynajmniej dwa linki. Dodanie linka do "Fora
              prywatne" praktycznie nie zmienia sytuacji, w sumie może tego linku nie być,
              IMHO
            • mwookash Zresztą fora Wina i Jedzonka są ukryte 20.09.06, 13:39
              więc zostają tylko trzy prywatne które akurat by się zmieściły w nagłówku FK
              IMHO
    • mwookash Podnosimy kwestię niedokończonej rewolucji. nt. 18.09.06, 09:50

• ba_nita Re: To coście zrobili w tej chwili jest zwyczajnie 19.09.06, 10:43
        do doopy. Czy to jest aż tak trudne do zrozumienia?
      • brynia2 Było dobrze, a teraz jest gorzej :(((((((((((( 19.09.06, 13:02
        Jabburze i Olsie, po co ta "rewolucja" w Kuchni?
        Czy korzystający z Forum Kuchnia prosili o takie zmiany? Pytam, bo może jestem
        niezorientowana, chociaż baaaardzo często tu zaglądam i udzielam się :(
        Konkretna odpowiedź by się przydała, więc proszę o takową.

• ofira co prawda... 19.09.06, 11:11
      FK tylko czytam, ale chciałam się przyłączyć do protestu. taki układ linków jak ten sprzed kilku dni był znacznie lepszy. przechodziło się bezpośrednio ze strony głównej forum do forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=77 i było cacy.
      rozumiem sens takiego (nowego) układu w przypadku forum kultura (film, książki itd.), ale forum kuchnia powinno zostać po staremu.
      • Gość: leda10 podpisuję się pod prośbą o przywrócenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:56
        poprzedniego ukladu.
        • Gość: alrada Re: podpisuję się pod prośbą o przywrócenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:14
          Ja równiez podpisuję się pod prośba o przywrócenie dawnego układu na forum
          kuchnia. Obecny jest dla mnie nieczytaleny i nieporęczny. Nawet nie potrafię
          odszukać tego co dawniej trwało moment.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka