Gość: misiaczek IP: *.crowley.pl 10.10.06, 00:40 czy agora ma taki deficyt w budżecie?? na dzień dobry oficerowie potem animal planet a teraz jeszcze aster city dajcie spokój! Link Zgłoś Obserwuj wątek
nnike Re: za dużo tych pop-upów na raz! 10.10.06, 01:04 ZABIERAĆ TE REKLAMY Z FORÓW, ALE JUŻ, DZIADY JEDNE!!!! Link Zgłoś
jabbur Re: za dużo tych pop-upów na raz! 10.10.06, 08:22 Dziadkiem jeszcze nie jestem (na szczęście) :-) Polecam Firefoxa albo Operę, jako domyślną przeglądarkę. Link Zgłoś
nnike Re: za dużo tych pop-upów na raz! 10.10.06, 08:31 jabbur napisał: > Dziadkiem jeszcze nie jestem (na szczęście) :-) > Polecam Firefoxa albo Operę, jako domyślną przeglądarkę. A myślisz że jakiej przeglądarki używam? I czy nie mam przypadkiem zaznaczonego "blokuj wyskakujące okienka"? Mam. Ale one nadal wyskakują! Cp radzisz? Link Zgłoś
Gość: luk Re: za dużo tych pop-upów na raz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:35 wyskakuja, bo masz wlaczony javascript Link Zgłoś
kalinowski11 Re: za dużo tych pop-upów na raz! 10.10.06, 13:34 Firefox i adblock plus... zero reklam :) Jak nieraz odpalę IE to normalnie fajerwerki i karnawał :) Link Zgłoś
nnike Re: za dużo tych pop-upów na raz! 10.10.06, 14:17 Możesz coś więcej o adblock plus? Mam Firefoxa i jave też, ale ją muszę mieć. Jak sobie z tym szajsem poradzić? Link Zgłoś
kalinowski11 Re: za dużo tych pop-upów na raz! 10.10.06, 16:25 nnike napisała: > Możesz coś więcej o adblock plus? Mam Firefoxa i jave też, ale ją muszę mieć. > Jak sobie z tym szajsem poradzić? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=41214241&a=41215867 Pozdrawiam :) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: za dużo tych pop-upów na raz! IP: *.tpnet.pl 10.10.06, 20:03 nnike napisała: > Możesz coś więcej o adblock plus? Adblock (jak coś to dodaj witrynę do zaufanych): adblock.ethereal.net/Adblock_v.5/adblock-05-dev.xpi Adblock Updater: releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/adblock_filterset.g_updater/adblock_filterset.g_updater-0.3.0.4-fx+fl+mz+ns.xpi Skrócony link, na wszelki...: tiny.pl/rq47 I nie ma reklam. :-] Link Zgłoś
nnike T-800 10.10.06, 23:43 Hmm... Pyta mnie, czy na pewno chcę zainstalować dodatkowe oprogramowanie. A ja nie jestem pewna ;) A jeśli zablokuje mi też flasha? Wiesz... ja jestem samoukiem ;) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: T-800 IP: *.tpnet.pl 11.10.06, 11:47 Bez obaw. "Oprogramownie" to zbyt szumna nazwa. ;-) Wtyczkę, w razie czego, w każdej chwili można wyrzucić (menu Narzędzia -> Rozszerzenia). Link Zgłoś
nnike Re: T-800 11.10.06, 13:22 Dodałam adblocka z "pobierz więcej rozszerzeń", zresetowałam konputer i... pokazała mi się reklama Kronuga... I co teraz? Link Zgłoś
nnike Re: T-800 11.10.06, 13:50 Ciiiii.... *To działa!* :D Kawa widocznie ostatnim tchnieniem się pokazała ;) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: T-800 IP: *.tpnet.pl 11.10.06, 18:38 nnike napisała: > Dodałam adblocka z "pobierz więcej rozszerzeń", zresetowałam konputer i... Wystarczyło zrestartować przeglądarkę. ;-] > pokazała mi się reklama Kronuga... I co teraz? Teraz Adblock Updater. Ale widzę, że już działa? Link Zgłoś
nnike Re: T-800 12.10.06, 00:09 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Teraz Adblock Updater. Ale widzę, że już działa? Po północy śpi ;) Zrobiłam tak: adres updatera wpisałam w opcjach rozszerzeń i dałam "done". Tak miało być? Bo sam od siebie żadnych uaktualnień nie znalazł. Link Zgłoś
nnike Re: T-800 12.10.06, 00:17 Kurka wodna, jaki Ty jesteś mądry :)) Nosz, działaaa!! Dziękuję ;) www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Marylin.gif Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: za dużo tych pop-upów na raz! IP: *.tpnet.pl 10.10.06, 20:03 kalinowski11 napisał: > Jak nieraz odpalę IE to normalnie > fajerwerki i karnawał :) He, he, he! :-))) Link Zgłoś
Gość: zyg zyg Re: za dużo tych pop-upów na raz! IP: *.chello.pl 11.10.06, 10:26 normalnie nie powiem co mysle o gazecie w zwiazku z ta agresja reklamowa, bo by mnie wycieli. kochana gazeto. w d..pe sobie wsadz te reklamy! a jak nie jestes w stanie szanowac swojego internetowego czytelnika, to internetowy czytelnik sobie ciebie wsadzi w d..pe Link Zgłoś
neder będzie jeszcze więcej... 11.10.06, 10:38 "portal Agory chce uzyskać silny dwucyfrowy udział w polskim rynku reklamy internetowej" To z wczorajszej Wyborczej. Więc lepiej zaopatrzcie się w tego Adblocka. pzdr Link Zgłoś
nnike Re: będzie jeszcze więcej... 11.10.06, 11:22 neder napisała: > "portal Agory chce uzyskać silny dwucyfrowy udział w polskim rynku reklamy > internetowej" > > To z wczorajszej Wyborczej. Z takimi dziadowski serwerami?!!! Co chwilę jest akcja wylogowywania, niech sobie reklamodawcy poczytają to forum. Dla ich wiadomości następna: *dzisiaj też wylogowuje co chwilę*. Link Zgłoś
n_l Re: będzie jeszcze więcej... 11.10.06, 11:35 > "portal Agory chce uzyskać silny dwucyfrowy udział..." Uffff... dobrze ze nie trzycyfrowy ale np. 9,9% to też dwucyfrowy udział ;-) BTW- za wczorajszą GW:" Na razie naszą domeną są uzytkownicy w wieku ponad 25 lat. Teraz powalczymy o młodszych internautów..." O w mordkę! to bedzie jeszcze weselej na forach ;-) Link Zgłoś
neder Re: będzie jeszcze więcej... 11.10.06, 12:01 > > O w mordkę! to bedzie jeszcze weselej na forach ;-) dokładnie to samo pomyślałam ;) Link Zgłoś
n_l Re: będzie jeszcze więcej... 11.10.06, 12:05 nie tak dawno młodzież zabiła kilka fajnych grup dyskusyjnych. Na lekcjach informatyki "uczyła" się jak korzystać z Usentu :-( Link Zgłoś
six_a Re: będzie jeszcze więcej... 13.10.06, 09:52 no zaraz, to chce zwiększyć udział, ale admini doradzają blokery? znaczy robicie w balona i pracodawcę, i reklamodawców? to mi się podoba:))) jabbur, nieźle się wypromowałeś na tym banerze z 50 milionami :))) Link Zgłoś
kalinowski11 Re: będzie jeszcze więcej... 14.10.06, 09:58 six_a napisała: > no zaraz, to chce zwiększyć udział, ale admini doradzają blokery? To w niczym nie przeszkadza... i tak 80% użytkowników portalu Gazeta.pl nie wie nawet, że istnieje firefox nie wspominając o instalacji adblocka. Więc oglądają te wszystkie "mrygacze" i myślą, że tak ma być :) Pozdrawiam. Link Zgłoś
six_a Re: będzie jeszcze więcej... 14.10.06, 23:05 ciekawam, czy reklama zablokowana na kompie użytkownika jest liczona jako wyświetlona. mi tam mrygacze nie przeszkadzają, chyba że wyskakują co jedno otwarcie kolejnej strony jak jakiś upierdliwy krönung, którego po takiej kampanii kijem bym nie tknęła, choćby był kuźwa najlepszą kawą na świecie. Link Zgłoś
n_l Re: będzie jeszcze więcej... 15.10.06, 22:15 > ciekawam, czy reklama zablokowana na kompie użytkownika jest liczona jako > wyświetlona. A czy przypadkiem ilości wejść na stronę nie traktuje się jako liczby odsłon (reklamy)? Link Zgłoś