Gość: Niech IP: 217.197.165.* 28.03.03, 13:16 "Wolałam tak, jak było wcześniej" - mama Muminka (T. Jansson "Lato Muminków") Przemyslalem to. Chyba jestes zbyt okrutny. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:24 Nie mogłem się powstrzymać. Wczoraj czytałem dziecku jak morze zalało dom muminków. I Tata Muminek wyciął dziurę w podłodze. Jedli śniadanie na piętrze i mama to powiedziała. Muminki są bardzo fajne. Link Zgłoś
gregus Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:26 tebe napisał: >> Muminki są bardzo fajne. i takie mięciutkie... tak jak te, no... kobiałki Link Zgłoś
basia! Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:28 gregus napisał: > tebe napisał: > > >> Muminki są bardzo fajne. > > i takie mięciutkie... tak jak te, no... kobiałki o ,ja też wolę wolskiego poczytać Link Zgłoś
tebe Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:29 Wolskiego? Dziecko Hobbita nawet nie chciało. Muminki to w kółko. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Sygnaturka Tebe IP: 217.197.165.* 28.03.03, 13:30 Chciales dziecku Hobbita czytac? To lepiej od razu chwycic za pas... Link Zgłoś
gregus Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:32 Gość portalu: Niech napisał(a): To lepiej od razu chwycic za pas... za pas to można wziąźć nogi Link Zgłoś
tebe Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:34 Czytałem nawet kawałek. Sam chciał bo widział gdzieś reklamę Władcy Pierścieni. Teraz już nie chce. Link Zgłoś
gregus Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:30 basia! napisała: > > o ,ja też wolę wolskiego poczytać a którego konkretnie? bo jednego czytałem, Marcin mu było Link Zgłoś
basia! Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:33 gregus napisał: > basia! napisała: > > > > > o ,ja też wolę wolskiego poczytać > > a którego konkretnie? bo jednego czytałem, Marcin mu było mój też ma Marcin na imię,Matriarchat zacytowałeś Link Zgłoś
gregus Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:38 basia! napisała: > mój też ma Marcin na imię,Matriarchat zacytowałeś popatrz, popatrz - nie czytałem a cytuję, zdolny jestem nie ma co! (do wszystkiego) Link Zgłoś
basia! Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:41 gregus napisał: > basia! napisała: > > > mój też ma Marcin na imię,Matriarchat zacytowałeś > > popatrz, popatrz - nie czytałem a cytuję, zdolny jestem nie ma co! (do > wszystkiego) tak ,czy siak musiało Ci się o uszy obić ,np w radio ,chyba że naprawdę taki zdolny jesteś...czemu nie zaprzeczam Link Zgłoś
gregus Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:44 basia! napisała: > > tak ,czy siak musiało Ci się o uszy obić ,np w radio ,chyba że naprawdę taki > zdolny jesteś...czemu nie zaprzeczam z Wolskiego to "agenta dołu" czytałem, a resztę w radiowej Trójce przyswoiłem Link Zgłoś
basia! Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 13:48 gregus napisał: > > z Wolskiego to "agenta dołu" czytałem, a resztę w radiowej Trójce przyswoiłem agenta dołu musiałam czytać ,coć teraz nie pamiętam dokładnie.Swietne jest takie opowiadanko "biuro matrymonialne" znane mi tylko z papierowego wydania, w radio tego nie słyszałam. Link Zgłoś
mika_p Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 22:59 O, Tebe, to ty jesteś e-tata :) Nie wiedziałam :) Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Sygnaturka Tebe IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 23:00 e-mika? to Ty pijasz z plastikowych kubkow? ;) Link Zgłoś
mika_p Re: Sygnaturka Tebe 28.03.03, 23:47 To zależy co i z kim pijam :) Kawę na plaży z najlepszej gazetowej porcelany. Piwo z puszki. Wino ze szklanicy. Szampanskoje z gwinta. Herbatę z kubeczka. Źródlaną wodę z garści. I tak dalej. Ale fakt, jestem e-mamą. Też. Oprócz wielu innych. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Sygnaturka Tebe IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 23:51 nie z e--macierzynstwa zarzut czynilam ale z Twojej TU obecnosci :))) Link Zgłoś
niech Fakt... 28.03.03, 23:53 ..pijana w trzy dupy. Tylko skad je wziela? Przeciez nie ma ani jednej. Ukradla? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Sygnaturka Tebe IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 00:00 wlasnie z powodów jak wyzej. Link Zgłoś
niech [...] 29.03.03, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
mika_p Re: Sygnaturka Tebe 29.03.03, 00:33 To to był zarzut ? Wysoki Sądzie, w takim razie ja proszę i nalegam o odczytanie aktu oskarżenia w całości, a nie tylko streszczenia, bo nie kumam ni huhu. Link Zgłoś
niech Re: Sygnaturka Tebe 29.03.03, 00:34 Dzieki bo juz nie moge sie opanowac. Wezcie to robactwo ode mne. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Sygnaturka Tebe IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 00:34 a nenie wzoem piłata umyje ręce od wydawania sądów. to bylo uzewnetrznione zdziwienie tylko :) Link Zgłoś
mika_p Re: Sygnaturka Tebe 29.03.03, 00:48 Ależ, odpowiedz mi proszę (moduł trzepotanie rzęsami ON), cóż cię tak zdziwiło. Bo ja chyba nic o kubkach nie teges wcześniej ? <moduł trzepotanie rzęsami OFF) Link Zgłoś
Gość: anela Re: Sygnaturka Tebe IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 00:50 a nene widzac jakim gestem wystudiowanym i idealnie wypracowanym odchylasz palec maly popijajac z sardynskiej porcelany zdziwilam sie ze weszlas w takie miejsce, w ktore nikt o zdrowych zmyslach nie chodzi nocą ani nawet za dnia. i mysle ze tu zamiast porcelany i sreber jest plastik i papier. Link Zgłoś
niech [...] 29.03.03, 00:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś