sloggi 28.03.03, 20:43 Może tak wreszcie posprzątanoby forum Warszawa? No chyba, że Agora zaczęła wspierać homofobię? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niech Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 20:47 Milo mi ze sie wreszcie obudziles. Jakos polakozercy ci nie przeszkadzali, inni debile tez. Czyzby prywata? Link Zgłoś
sloggi Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA 28.03.03, 20:59 Zagladam na Warszawę bardzo rzadko. A pytasz czy prywata? - też. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 21:00 To nie zagladaj - problem z glowy. A i o prywate nikt nie posadzi. Link Zgłoś
Gość: Niech PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 21:02 Jak mi sie dobierali do tylka (hmmm... nie za bardzo wiem jak inaczej to napredce okreslic) - nie wyplakiwalem sie przed adminami. Zawsze dyskretnie mozesz kliknac w "skasujcie ten watek". To dziala - sprawdzilem Link Zgłoś
gregus Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA 28.03.03, 22:12 sloggi napisał: > Czy jest jakiś admin dyżurny? Crtl+Alt+Delete Link Zgłoś
basia! Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA 28.03.03, 22:21 gregus napisał: > sloggi napisał: > > > Czy jest jakiś admin dyżurny? > > Crtl+Alt+Delete o przepraszam ,to mój patent na ignora ,rzucony anieli Link Zgłoś
sloggi Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA 28.03.03, 22:12 sloggi napisał: > Czy jest jakiś admin dyżurny? Link Zgłoś
Gość: ainela Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:15 ja mam dyzur ale pilam na dyzurze wiec nie moge podjac zadnych czynnosci w obawie przed konsekwencjami. Link Zgłoś
basia! Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA 28.03.03, 22:21 Gość portalu: ainela napisał(a): > ja mam dyzur ale pilam na dyzurze wiec nie moge podjac zadnych czynnosci w > obawie przed konsekwencjami. kurcze,czy tu wszyscy piją? eee.ja też Link Zgłoś
Gość: aniela Re: POSPRZĄTAĆ FORUM WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:22 nie je nie pije a chodzi i bije. tak umie tylko zegar z kukulką Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Kto polewa ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 00:37 phi...sam se nalej Link Zgłoś