Dodaj do ulubionych

propozycje sond

IP: *.man.rsk.pl 27.04.03, 13:54

Proponuje sonde, ktora moze pomoc okreslic proporcje miedzy czytajacymi a
komentujacymi artykuly:

"Czy komentujesz wiadomosci?"
- Bardzo czesto
- W miare czesto
- Rzadko lub w ogole

A wy jakie sondy proponujecie?

pzdr
Obserwuj wątek
    • theseus Re: propozycje sond 27.04.03, 15:12
      Gość portalu: yomi napisał(a):

>
      > >
      > A wy jakie sondy proponujecie?
      >
      > pzdr

Jesli ci to nie przeszkadza to ja optuję za marsjańską ;-)
      • miltonia Re: propozycje sond 27.04.03, 17:08
        A ja aerodynamiczna.
    • Gość: gitman Re: propozycje sond IP: debian:* / 192.168.9.* 28.04.03, 15:57
      to ja mam ciekawsza sonde:
      "Czy czytasz artykul przed jego komentowaniem?"
      - Bardzo czesto
      - W miare czesto
      - Rzadko lub w ogole

• miltonia Re: propozycje sond 28.04.03, 16:09
        He, he, dobre i prawdziwe. Waham sie miedzy "b" a "c".
        • mmpm Re: propozycje sond 28.04.03, 16:38
          Zdecydowanie c. Z naciskiem na w ogóle.
          • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 17:24
            aha ponieważ czytałam wasze posty nawet nie beed ich komentowac. z akcentem na
            mmpma ;)
            • mmpm Re: propozycje sond 28.04.03, 17:45
              Zaakcentuj mnie jeszcze mocniej. ;-)
              • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 17:49
                a nene to by wygladalo na KLUB. sado-macho klub konkretnie ;) musi Ci
                umiarkowanie zadoscuczynic ;)
                • mmpm Re: propozycje sond 28.04.03, 17:56
                  E no, uważasz, że ten wątek nie jest dość merytoryczny?
                  • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 17:57
                    nene rzecz w tym ze nuzą mi sie niemerytoryczne wątki. pogadalabym raczej o
                    serwerach i takichtamt ;)
                    • mmpm Re: propozycje sond 28.04.03, 18:07
                      To zapytaj może kiedy Ci ostatecznie zechcą amputować warkocz. I domagaj sie
                      stanowczej oraz jednoznacznej odpowiedzi!
                      • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 18:09
                        Niech nie pyta!!!!!! Ja tez warkoczyk mam i przyznam...lubię go...wolałabym
                        sie nim cieszyć do ostatniej chwili i stracić go znienacka
                        • mmpm Re: propozycje sond 28.04.03, 18:10
                          A zawartość całej skrzynki diabli (admini?) wtedy wezmą...
                          • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 18:12
                            aha diabli kazali mi sie zbroic. w cierpliwosc. nie znam wiec ani dnia ani
                            godziny. Beata tez nie zna ;)
                            • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 18:14
                              I tak wolę:-)
                          • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 18:13
                            mmpm napisał:

> A zawartość całej skrzynki diabli (admini?) wtedy wezmą...

Hi, hiiiiiiiiii - skrzynkę mam pustą od zawsze! :-) Niech biorą!
                            • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 18:17
                              aha zeby jasnosc byla. odcinam sie od przyzwolenia Beaty (trzymam tam albumy
                              ze zdjeciami)
                              • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 18:18
                                To ty je lepiej przenieś w bezpieczne miejsce...tak ci radzę z dobrego serca
                                • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 18:20
                                  a nene lubie smak ryzyka ;)
                                  • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 18:22
                                    No! żebyś potem nie płakała...chociaż to dobrze na oczy robi;-)
                                    • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 18:26
                                      ale na makijaz zle :)
                                      nene spodziewam sie pomocnych paru brzytew z kilku stron podawanych.
                                      • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 18:32
                                        A te brzytwy, to one coś zrobią oprócz tego, że do chwytania będą? Tzn. zrobią
                                        coś dla albumów twoich?
                                        • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 19:24
                                          aha. to sie nazywa postepowanie ws odtwarzania akt ;)
                                          • banita_ Re: propozycje sond 28.04.03, 19:28
                                            Trzeba zapuscic sonde moze jakis admin sie znajdzie he he
                                          • mmpm Re: propozycje sond 28.04.03, 19:30
                                            Jeśli się nie odtworzą, to bedzie płacz i zgrzytanie zębów. ;-)
                                            • Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 19:31
                                              no chyba poznasz mnie w biedzie mmpm?
                                          • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 19:31
                                            Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha. to sie nazywa postepowanie ws odtwarzania akt ;)

Hmmm, chyba nie rozumiem...ale jeśli tobie pasuje, to mnie nie przeszkadza:-)
                                            • Gość: ainela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 19:33
                                              chodzi o to ze mi taki dajmynato mmpm w trymiga nowe przysle ;)
                                              • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 19:36
                                                Gość portalu: ainela napisał(a):

> chodzi o to ze mi taki dajmynato mmpm w trymiga nowe przysle ;)

Aaaaaaaaaa, i wszystko jasne! Jak zechcesz to i ja dajmynato mogę ci coś
                                                podesłać...:-)
                                                • ojejj Re: propozycje sond 28.04.03, 20:28
                                                  zrobcie sobie sonde analna,
                                                  kto, komu i z jaka czestotliwoscia wlazi w doope.

chociaz wyniki sa dosc oczywiste.

• Gość: aniela Re: propozycje sond IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 20:29
                                                  aha Beata, udzielam akredytacji TWoim golebiom pocztowym :))
                                                  • beata_ Re: propozycje sond 28.04.03, 20:43
                                                    Dzięki, jak bedzie trza, to gwiżdż - przylecą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka