Dodaj do ulubionych

City Magazine stro 39

05.05.03, 23:57
Nie wiem czy we wszystkich mutacjach City to będzie ta sama strona. Chodzi
mianowicie o reklamę CafeGazeta.

Kim jest pami w trzecim rzędzie od góry, pierwsze okienko?

:-)
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 09:06
      ja co prawda gustuje w aktiviscie chociazby dlatego ze nie jest (jeszcze)
      agorowy, ale gdybys opisal ja wlasnymi slowami to moze wspolnie dopasowalibysmy
      do kogos ten portret pamieciowy stworzony napredce
    • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 10:04
      W warszawskim wydaniu w tym miejscu jest moje zdjecie. Ale ja nie jestem
      kobieta. W kazdym razie nic o tym nie wiem.
      • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:02
        pami jest rodzaju nijakiego. a Ty?
        • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:09
          Tylko jakosc jest mi bliska.
          • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:13
            o jakość miałam zapytac w nastepnej kolejnosci. zaraz po rodzaju. skonczyly mi
            sie pytania z tego zestawu.
            • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:15
              Nie szukaj nastepnego. Nie oczekuje wygranej.
              • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:19
                to chyba remis. wynik najsprawiedliwszy, dlatego ulubiony.
                • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:25
                  I tu mialbym dla ciebie zla wiadomosc, ale chyba listonosz zaspal.
                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:31
                    to dobra wiadomosc.

• karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:34
                      Odnajdujesz dobre strony zlych zdarzen. To praktyczna cecha.
                      • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:38
                        i szczescie w nieszczesciu. ale z braku nieszczescia nie odnajduje nic.
                        • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 11:46
                          Widac niedaleko pada szczescie od jabloni.
                          • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:01
                            jesli idzie o tę jablon, to nieszczescie raczej z niej zerwano.
                            • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:40
                              porównując Wasze anonse - stwierdzam że pasujecie do siebie nawzajem jak ulał...
                              • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:45
                                Istnieja powody, dla ktorych wolalbym tego nie przeczytac. Dobrze ze przezornie
                                zamknalem oczy przed kliknieciem w powyzszy post.
                                • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:50
                                  karol-k napisała:

> Istnieja powody, dla ktorych wolalbym tego nie przeczytac. Dobrze ze przezornie
                                  >
                                  > zamknalem oczy przed kliknieciem w powyzszy post.

hm...
                                  zastanawiające... : "i chciałbym, i bojęsię??"
                                  ;)
                              • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:49
                                aha grzesiu, nie myslalam ze masz az tak zle o mnie zdanie.
                                • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:52
                                  aniela_ napisała:

> aha grzesiu, nie myslalam ze masz az tak zle o mnie zdanie.

zdanie mam o Tobie bardzo dobre - ale "zgodność charakterów" jest wyraźna, i nawet ja nic na to nie poradzę...
                                  ;)
                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:53
                                    musiałbys byc daltonistą do tego slepym zeby czarnego charakteru od bialego nie
                                    odroznic.
                                    • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:55
                                      aniela_ napisała:

> musiałbys byc daltonistą do tego slepym zeby czarnego charakteru od bialego nie
                                      >
                                      > odroznic.

to jest tak zwane "dopełnienie"
                                      ;)
                                      • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:56
                                        No to moze zglosi sie ktos z brakami. Ja sie sam dopelniam.
                                        • basia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:58
                                          karol-k napisała:

> No to moze zglosi sie ktos z brakami. Ja sie sam dopelniam.

brak barmana?
                                      • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 12:57
                                        tak. pustego próżnym dopełnienie. zaczynasz mnie pomalu obrazac, jak mi sie
                                        zdaje.
                                        • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 13:06
                                          aniela_ napisała:

> tak. pustego próżnym dopełnienie. zaczynasz mnie pomalu obrazac, jak mi sie
                                          > zdaje.

nie było to moim zamiarem...
                                          nie będę więc nikogo swatał tutaj na siłę... (chociaż mnie próbowano przypisać jakieś intecje względem pewmnej osoby z tego forum i wcale się ztego powodu nie obraziłem)
                                          ;)
                                          • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 13:09
                                            to nie bylo stosowne porownanie. i ja tez za wpychanie mnie w ramiona gitmana
                                            urazy nie zywię przeciez ;)
                                            • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 14:53
                                              aniela_ napisała:

... i ja tez za wpychanie mnie w ramiona gitmana
                                              urazy nie zywię przeciez ;)

czyli jednak miałem trochę racji...
                                              ;)
                                              • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:06
                                                A o czym mowicie?
                                                • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:15
                                                  miltonia napisała:

> A o czym mowicie?

tak do końca nie jestem pewien, gdyż wątki i posty zaczynają mi się mieszać... ale mam wytłumaczenie dlaczego mi się zaczynają mieszac:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=618&w=5903829
                                                  ;)
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:20
                                                    rozeszlam sie. na prawo i lewo. robota zapaliła mnie w rekę przez chwile.
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:21
                                                    aniela_ napisała:

> rozeszlam sie. na prawo i lewo. robota zapaliła mnie w rekę przez chwile.

może Ci to pomoże zapomnieć o [...]
                                                    ;)
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:24
                                                    drogi grzesku. mialam Cie dotad za najlepszego forumowego kolege. i nie psuj
                                                    tego :)
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:28
                                                    aniela_ napisała:

> drogi grzesku. mialam Cie dotad za najlepszego forumowego kolege. i nie psuj
                                                    > tego :)

nie zepsuję! - przyrzekam! (słowo zawodowca)
                                                    ;)
                                                  • mmpm Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:47
                                                    aniela_ napisała:

> drogi grzesku. mialam Cie dotad za najlepszego forumowego kolege.

Nie wierz jej. Każdemu to powtarza. ;-)))
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:50
                                                    mmpm napisał:

> Nie wierz jej. Każdemu to powtarza. ;-)))

warto jest mieć wielu kolegów...
                                                    ;)
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:59
                                                    mmpm aha mam juz jeden noz w plecach i nie ma tam miejsca na nastepne :P
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:01
                                                    aniela_ napisała:

> mmpm aha mam juz jeden noz w plecach i nie ma tam miejsca na nastepne :P

mam nadzieję że to nie ja wbiłem ów nóż... (lub przynajmniej nie masz takiego odczucia że to ja...)
                                                    ;)
                                                  • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:03
                                                    Wspolczul bym ci, Grzesku-K, ale po pierwsze jest mi obce to uczucie, a po
                                                    drugie pewnie nie domyslilbys sie z jakiego powodu.
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:09
                                                    karol-k napisała:

> Wspolczul bym ci, Grzesku-K, ale po pierwsze jest mi obce to uczucie, a po
                                                    > drugie pewnie nie domyslilbys sie z jakiego powodu.

Szanowny Karolu-K (zbieżność nazwisk przypadkowa) - nie domyślam się, ale pewnie chcesz mi to wyłuszczyć jako niewspółczujący, zimny jak głaz, wszystkowiedzący Kolega po forum...
                                                    ;)
                                                  • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:12
                                                    No coz, pisalem juz. Na zdjeciu jestem ja, a ja jestem mezczyzna.
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:16
                                                    karol-k napisała:

> No coz, pisalem juz. Na zdjeciu jestem ja, a ja jestem mezczyzna.

a co ty sobie pomyślałeś? że ja mam jakieś zamiary wględem Ciebie? no, niech cie wyobraźnia nie ponosi...
                                                    ;)
                                                  • karol-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:23
                                                    Nie. Nie to mialem na mysli. Mialem na mysli to ze warszawska redakcja CM
                                                    opublikowala pewnie inna reklame niz lodzka. Albo na odwrot. Ot i tyle...
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:30
                                                    karol-k napisała:

> Nie. Nie to mialem na mysli. Mialem na mysli to ze warszawska redakcja CM
                                                    > opublikowala pewnie inna reklame niz lodzka. Albo na odwrot. Ot i tyle...

nie widziałem reklamy w "City Magazine", ba - nie widziałem nawet owego czasopisma... a owe reklamy znalazłem gdzie indziej... - po prostu: dla chcącego... itd.
                                                    ;)
                                                  • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:24
                                                    Ugasic plonaca reke przyszlas? Czy moze dla ukojenia bolu?
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:34
                                                    sama sie wypalila (robota) w rekach. a ten kubel zimnej wody to raczej dla
                                                    grzeska przynioslam ;)
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:37
                                                    aniela_ napisała:

> sama sie wypalila (robota) w rekach. a ten kubel zimnej wody to raczej dla
                                                    > grzeska przynioslam ;)

dobrze że nie wrzątku... (chyba jednak nie pogniewałaś się na mnie tak bardzo...)
                                                    ;)
                                                  • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:37
                                                    Czyzbys dzis zamierzala studzic zapaly?
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:43
                                                    zapal w sensie innym niz nadany przez Ciebie, Miltonio :)

Grzes: nene, ale na krawedzi balansujesz :)
                                                  • grzesiek-k Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:48
                                                    aniela_ napisała:

> Grzes: nene, ale na krawedzi balansujesz :)

lubię adrenalinę...
                                                    ;)
                                                  • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 15:49
                                                    Krawedz? Nie zauwazylam, moze dlatego ze nie wszystko czytalam jeszcze. Czyzby
                                                    Grzes tam sie udal, a moze ja?
                                                  • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:01
                                                    Prostuje, przeczytalam, krawedz widze wyraznie. Te od balansowania.
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:01
                                                    nene grzes pocztowki znad krawedzi sle a adrenaliną co mu uszami kapie posadzkę
                                                    brudzi.
                                                    a dzis to nie ma akurat nic ciekawego do czytania, albowiem forum dziala i
                                                    nawet czarownik nie ma problemow
                                                  • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:08
                                                    Czarownika w ogole nie widac, moze ma problem zasadniczy - brak netu.
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:10
                                                    brfak netu rozwiązałby wiele jego problemow z zle dzialającym netem. czego mu
                                                    zyczę.
                                                  • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:14
                                                    No nie wiem, czy mu dobrze zyczysz. Lepirj miec problemy w necie (z netem), niz
                                                    w realu (realne).
                                                  • aniela_ Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:16
                                                    aha ale odciecie od netu redukuje mu liczbe globalną problemow o te netowe
                                                    wlasnie. to pobozne zyczenie bylo wiec.
                                                  • miltonia Re: City Magazine stro 39 06.05.03, 16:17
                                                    Globalne sa mniej wazne niz indywidualne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka