nauczycielka_przedszkola Re: Chyba psot? :-))) [n/t] 08.08.07, 21:10 Psotna papuga wlazla mi na klawiature kiedy pisalam i nogą wyslala post hahaha,sprawdza notorycznie jadalnosc klawiszy,soryyyy. Administratorze prosze usunąc ten post :-) Pozdrawiam Link Zgłoś
nuova Re: Chyba psot? :-))) [n/t] 08.08.07, 21:12 hehe, admini chyba nie słuchaja naszych prósb, wiec wątpię, zeby skasowali, gdy o to prosisz ;P Link Zgłoś
beata_ Re: Chyba psot? :-))) [n/t] 08.08.07, 21:34 Nie-no, coś Ty! :-)) Dla rozładowania atmosfery się "przyczepiłam", sympatyczne te psoty i mnie często wychodzą bez papuziego wspomagania :-) Link Zgłoś
nuova Re: Nie widze wszytskich psotow 08.08.07, 21:09 ...a mozesz specyzować? Bo npa jeśli jakieś posty załozyli 'nieprzyjaciele', to mając ich wpisanych w opcji 'nieprzyjaciele' (czy jakoś tak), to chcąc niechcąc nie zobaczysz tych postów :) Link Zgłoś
Gość: musia Re: Nie widze wszytskich psotow IP: *.chello.pl 09.08.07, 16:35 Ja też mam taki problem.Wogole nowe posty mi nie wskakują.Dopiero jak dam"odśwież"to wlatują te nowe.Dodatkowo nie wiem dlaczego po zmianie foróm na nowe mam problemy z wylogowaniem i nie wiem dlaczego.Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś