axel40 09.08.07, 14:23 1.Czy to jest ostateczny wygląd forum,czy też będą jeszcze jakieś zmiany. 2.Kto zatwierdził projekt zmian forum. 3.Kto ten projekt wykonał. Pozdrawiam też grzecznie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
aankaa Re: Grzeczne pytanie 09.08.07, 23:45 czy / kiedy wróci "stare" ? ja rozumiem, admini pracują, zarabiają, muszą się wykazać ... ... ale żeby AŻ TAK ??? człek wraca po urlopie i gubi się na samym wejściu :( Link Zgłoś
nuova Re: Grzeczne pytanie 09.08.07, 23:51 aankaomałpagazetakropkapeel, jak posiedzisz na f, kilka (-naście ?) h, to nawet wyda Ci sie do strawienia. Mnie jeszcze przeszkadza kierownica po prawej, ale to sie podobno da zmienić (tyle, ze w FF, a jak to wyglada w IE7 czy Operze - tego niestety nie wiem) Link Zgłoś
mieux Re: Grzeczne pytanie 10.08.07, 18:46 1. Tyle na dobry początek. Jak zauważył jan.kran "Forumowicz służy do czytania bannerów reklamowych". Tebe spróbuje Ciebie przekonać, że do tego też można się przyzwyczaić i polubić. 2. Ktoś, kto wziął za to pieniądze, a nie miał czasu sprawdzić jak to działa. 3. Zapewne studenci, którzy już piszą programy, a jeszcze nie kojarzą, że program ma się do czegoś nadawać. Albo tłuki komputerowe, które nie zauważają, że użytkownicy mogą mieć jakieś wymagania estetyczne, ergonomiczne itp. i że forum to miejsce, w którym forumowicz ma się dobrze czuć, aby prowadzić wartościową dyskusję, a nie tylko mieć możliwość wklepywania liter. Te tłuki nie skojarzyły najprostszej rzeczy: w wielu lokalach można to samo zjeść i wypić, jednak klienci wybierają ten, który im odpowiada klimatem, który spełnia ich potrzeby nie tylko gastronomiczne. Podobnie jest z forum. Sama możliwość prowadzenia dyskusji to za mało, by dyskutować. Właśnie wykonawcy tego projektu klimat wycięli. A był doskonały. Pozdrawiam Cię grzecznie, Axel, tu na wygnaniu. Zmiany na forach traktuję jak wygnanie i będę na razie tu koczować. Link Zgłoś