iberia.pl 14.08.07, 19:11 ze wywala co chwile ekranem:wywolywana strona web jest niedostepna? Qzwa ile mozna? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nuova Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 19:13 masz FF ? Mnie sie tak dzieje na FF WRRRRRRRRRR Link Zgłoś
iberia.pl Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 19:14 mnie sie tak dzialo na forum Katowice,forum Praca, Auto-moto , wsciec sie mozna. Link Zgłoś
nuova Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 19:18 pytałam o przeglądarkę :) Link Zgłoś
iberia.pl Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 19:35 explorer, w tej materii do mnie to prosze DUZYMI LITERAMI pisac :-D Link Zgłoś
nuova Re: pszam! 14.08.07, 19:41 no patrz: przez te ich cyry, wysłało mi podwójnie, choć pojawił się komunikat, ze nie ma połączenia z serwerem. cuda na kiju ;PP Link Zgłoś
t-800 Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 19:50 Też tak mam. Myślałem, że to coś u mnie (że łącze zapchane czy coś). Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 19:53 Dołączam do grona rozłączanych :) Przeglądarka Firefox, łącze internetowe zasadniczo sprawne. Tylko gazeta.pl fochy sobie stroi. Myślałam, że mnie nie lubi, bo ciągle mam za złe za małe literki i za mały kontrast :))) Link Zgłoś
nuova Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 20:04 >Tylko gazeta.pl fochy sobie stroi. nooo u mnie jeszcze jadna jakaś wyszukana na goglach ww wygasła, ale generalnie GW stanowi 99,9999% przypadków :/ Link Zgłoś
nuova Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 20:05 nuova napisała: > >Tylko gazeta.pl fochy sobie stroi. > > nooo u mnie jeszcze jedna jakaś wyszukana na goglach www wygasła, ale generalnie > GW stanowi 99,9999% przypadków :/ > Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.08.07, 20:49 nessie-jp napisała: > Myślałam, że mnie nie lubi, bo ciągle mam za złe za małe literki i za mały > kontrast :))) Kontrast ewidentnie za mały, ale administracja niewiele sobie z tego robi. Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 21:30 > Kontrast ewidentnie za mały, ale administracja niewiele sobie z tego > robi. No, ale są użytkownicy, którym się tak podoba Link Zgłoś
nuova Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 21:48 Coś tak czuję po kosciach, że dłuuuuuuuuuuuuuugo poczekamy na lepsze ! :(( Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.08.07, 22:30 Zmiana paru kolorów (normalny czarny zamiast szarych i jeszcze szarszych, normalny niebieski) i proszę bardzo: img66.imageshack.us/img66/4655/beznazwy1mn2.gif Tylko nad tym fioletem jeszcze bym popracował, bo mi się nie podoba. Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 14.08.07, 22:32 Och, wystarczyło, żeby NIE wpisywali wcale żadnych nazw kolorów łączy i już byłoby łatwiej z tym żyć Link Zgłoś
nuova Mam tego serdecznie dość!!!! 14.08.07, 20:54 Czy moglibyscie poprawić jakośc korzystania z f gw?? Dziękuję! Link Zgłoś
mara.salvatrucha Nowe mechanizmy forum 15.08.07, 01:10 Według niepotwierdzonych informacji wraz uruchomieniem nowego mechanizmu forum została zaimplementowana dodatkowa funkcjonalność polegająca na tym, że osobnikom uznanym za trolli i spamerów, wpisanym na specjalną listę, serwer zwalnia transfer i czas ładowania stron forum, aby pisali mniej niemądrych rzeczy ;-) Link Zgłoś
koziorozka wykop 15.08.07, 11:28 Dołączam do grona rozłączanych :) Przeglądarka Firefox, łącze Chello, ale tylko gazeta.pl się za pierwszym razem nie ładuje. Po "błąd" daję enter i jest OK. Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 15.08.07, 19:59 Dołączam się do grona ludzi notorycznie wywalanych przez forum gazety. Średnio co trzecią stronę muszę przeładowywać, bo się nie wgrywa. Początkowo miałam podejrzenia, że to coś z moim łączem, ale wszystko inne chodzi bez zarzutu. Serwer się przeciążył, nie lubicie mnie czy co? A, problem niezależny od tego czy jestem zalogowana, czy nie. Link Zgłoś
jan.kran Re: Czy znowu macie panowie problem techniczny? 15.08.07, 20:24 Podobne problemy. IE. Ocipiec mozna. Calusy dla sysadminow. Link Zgłoś
iberia.pl do wuja pana!!!!!!!! 15.08.07, 22:31 KIEDY sie skoncze te problemy??????Chyba zapomnieliscie, ze bez nas forumowiczow to forum zdechnie!!!!qzwa wasza mac. Link Zgłoś