basia 09.07.03, 09:55 Macie jednak geniuszy w tej gazecie.Biuro matrymonialne jeszcze otwórzcie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
aniela Re: randki? 09.07.03, 10:29 znaczy nie wszyscy udaja sie na forum celem randkowania (mam oczywiscie siebie na mysli kiedy mowie o randec na forum) Link Zgłoś
mmpm Re: randki? 09.07.03, 10:30 aniela napisała: > (mam oczywiscie siebie > na mysli kiedy mowie o randec na forum) Aha, a z kim ostatnio byłaś na forumowej randce? Link Zgłoś
basia Re: randki? 09.07.03, 10:36 randki na forum organizują(jeżeli już w ogóle mowa o randkach) forumowicze.Randki na cafegazeta redaktorzy.Redaktorzy? Link Zgłoś
aniela Re: randki? 09.07.03, 10:47 Mmpm aha nie prowadze takiejs zczegolowej ewidencji Basia: zajrzalam i wyglada na to ze randkowicze sami sobie radza z doborem i organizacją. i co wazniejsze mozna sprawdzic jakie kto ma dlonie, detalicznie i naocznie za pomocą jpga. to wyzszosc tamtej uslugi nad forum. a. otwarta na nowe Link Zgłoś
basia Re: randki? 09.07.03, 11:04 Ceniłam sobie gw za mniejszą ilość obrazków a większą tekstu. Link Zgłoś
mmpm Re: randki? 09.07.03, 11:05 Aniela, skoro organizują redaktorzy - to może znajdziesz tam gdzieś Adama? ;-) Link Zgłoś
aniela Re: randki? 09.07.03, 11:32 Basia: ilosc obrazkow pozostala ta sama (nawet ikonka sie nie zmienila) Mmpm aha Adam nie ma cazsu a pierdoly. pf Link Zgłoś
tebe Re: randki? 09.07.03, 11:27 Witam Siem czepiasz. To jest internet. Ludzie się chcą poznawać na różne sposoby. Jak było Cafe, nie do końca wiedzieli o co chodzi. Teraz lepiej wiedzą. -- T Link Zgłoś
basia Re: randki? 09.07.03, 11:44 Witam, To jest portal Gw w internecie. Ps.Ja naprzykład poznaję ludzi,po tym co piszą. Ps2.Wcale nie o cafę przecież na randce chodzi.Wyrzućcie tą filiżankę ,bo mydli oczy.Może wystarczy latarka,żeby oświecić tych co błądzą. Link Zgłoś
tebe Re: randki? 09.07.03, 11:56 To jest portal Gazeta.pl, którego częścią jest serwis Gazety Wyborczej ale też np. gazety Dziecko i serwisy zupełnie niegazetowe jak Forum czy Katalog czy Usenet czy Czat... Filiżanka zostaje, bo jest Cafe. Salon też ma randki. Wiesz co to Salon? Jak ludzie chcą sie poznawać po tekstach to nie oglądają tych ze zdjęciami i nie dają zdjęć. Link Zgłoś
basia Re: randki? 09.07.03, 12:11 Nie wiem jaki Salon masz na myśli. Bravo Gazeta.pl!chciałoby się krzyknąć.Mam nadzieję,że do tego nie dojdzie. Swoją drogą to ciekawa teza,że ludzie korzystają z internetu żeby się poznawać.Na pewno też,ale czy tylko po to jest internet? Link Zgłoś
tebe Re: randki? 09.07.03, 12:26 Bravo nie, ale otwartym trzeba być. Salon.com, polecam. Nie trzeba płacić, czasem wystarczy popatrzeć na reklamę dłużej. Internet nie jest "po coś" a w szczególności, nie jest " nie po coś". Umożliwia ludziom komunikację i dostęp do informacji. I tyle. Link Zgłoś
basia Re: randki? 09.07.03, 12:34 > Internet nie jest "po coś" a w szczególności, nie jest " nie po coś". Umożliwia > ludziom komunikację i dostęp do informacji. I tyle. Pod taką definicją mogę się podpisać. Ps.do Salonu zajrzę i potem skomentuję,jeżeli pozwolisz.Chociaż uprzedzam ,że najeżam się zwykle na porównania "tam też jest" (z naciskiem na też) Link Zgłoś
aniela Re: randki? 09.07.03, 12:37 basia napisała: > > Internet nie jest "po coś" a w szczególności, nie jest " nie po coś". > Umożliwia > > ludziom komunikację i dostęp do informacji. I tyle. > > Pod taką definicją mogę się podpisać. ale to bedzie plagiat przeciez. a. na starzy etyki (netyki też. z naciskiem na też) Link Zgłoś
basia Re: randki? 09.07.03, 14:02 Byłam w salonie.Rzeczywiście obrazuje on dokładnie definicję o internecie z Twojego ostatniego postu,ale czy można oba portale zestawiać ze sobą dla porównania? mi się wydaje ,że nie,ale pewnie się nie znam(jestem szarym użytkownikiem tylko) Link Zgłoś
aniela Re: randki? 09.07.03, 12:12 czy moglibyscie stworzyc usluge pozwalajaca na poznawanie sie po owocach? ikonka mogloby byc jablko adama np. (a propos jablka, czy nie uwazacie ze Adam sie przepracowuje?) z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby, pozostaje z powazaniem Wasz uzytkownik Link Zgłoś