drzejms-buond 24.09.07, 17:05 jestem ciekaw niezwykle jak sie przedstawia , procentowo, udział w forumowych dyskusjach różnica np między czerwcem a wrześniem b.r. bo z moich obserwacji wynika ze rozmietło towarzystwo okrutnie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mylink Re: statystyki forumowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:40 nie stać ich na te statystyki - bo jak pamiętam pisali, że "czego od nas chcecie.. i tak macie to forum za darmo.." a teraz to darmowe forum jest forum umierającym.. i nie żal mi go od czasu zmian mniej na nim przebywam, a jak widzę po wpisach - nie tylko ja.. za to więc należy im się moje podziękowanie: dziękuję za zmiany, okazały się dla mnie korzystne, dały mi czas poprzez odejście od komputera.. Link Zgłoś
user0001 Re: statystyki forumowe 27.09.07, 14:56 Według mnie takie statystyki miałby sens tylko wtedy gdyby można było porównać je ze statystykami za ten sam okres wcześniejszego roku... Warto byłoby także sprawdzić jak korelują się one z danymi o pogodzie ;-) Link Zgłoś