Dodaj do ulubionych

Uzależnienie od Forum

18.07.03, 23:42
No właśnie. Czy można się uzależnić? BO ja zaczynam takie coś odczuwać?
Szczególnie jak toczy się zażarta dyskusja, postów do danego wątku w oczach
przybywa,aż chce się czytać i odpowiadać na bieżąco.

Pozrawiam
Kasia

PS. Swoją droga, pierwszy raz jestem na Forum o forum :)
Obserwuj wątek
    • owca Re: Uzależnienie od Forum 18.07.03, 23:46

wiesz, uciekaj jak najszybciej... ja po kilku miesiącach
      'używania' na odwyk już musze iść :-(
      to wciąga... nie żarty
    • Gość: hydrogen Re: Uzależnienie od Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 21:05
      Zgadzam się. Najgożej jeśli bierzesz udział w kilku dyskusjach na kilku forach.
      Jak skończysz jeden wątek trzeba odpisywać na drugi potem trzeci a potem z
      powrotem na pierwszy. Niezły kołowrotek! Zanim się człowiek obejrzy mija kilka
      godzin.
      Pozdr
      • Gość: niech Re: Uzależnienie od Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 21:40
        Mam ten sam problem ze spaniem. Zanim sie obejrze mija kilka godzin.
        • edzioszka Re: Uzależnienie od Forum 19.07.03, 21:45
          nie wiem czemu chorobcia ale nie na żarty to wciąga...;)
    • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:02
      forum to choroba, na kto´ra nie ma lekarstwa.

PS jesli sex, jest sola, to ja jestem beczka
      • miltonia Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:07
        Buggi juz tak sie nie reklamuj, bo Ci skrzynke zaspamuja.
        • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:15
          skrzynke czego? piwa? Nie pijam, bo podniebienbie moje zbyt gorzkim go
          oddajduje. Predzej beczke mi zaspamuja. Beczke pelna kiszonej kapusty, bo
          chyba nie sól mialas na mysli Miltonio?
          • miltonia Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:20
            Jak najbardziej sol. A jak skrzynke piwa mozna zaspamowac, zastanawiam sie?
            • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:30
              Jesli sól jest sexem, a w beczce jest sól to summa summarum w beczce mamy sex.
              Aha. A i le tego sexu sie tam miesci i czy on kiszony jest? Moze malosolny,
              czyli malosexisty, pamietajac caly czas, ze sex jest sola. Malosexisty sex? To
              sól w oku. Bede miala nad czym dumac tego wieczoru, a jutro posole sobie zupe.
              • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:33
                buggi napisała:

> Jesli sól jest sexem, a w beczce jest sól to summa summarum w beczce mamy
                sex.

A! i jeszcze zachodzi pytanie, czy sex w beczce nie jest w jakims stopniu
                perwersyjny?
    • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:32
      nie mozna sie uzaleznic. ciesze sie ze akurat bylam obok i moglam doradzic. bo
      rzadko bywam.
      • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:34
        za rzadko Anielo, tak rzadko, ze juz Cie wspominac mialam. i wlosy Ci troche
        podrosly. No na tyle, by skromny mysi ogonek zaplesc sie dal.
        • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:37
          aha mysi ogonek bedzie akurat w moim kaciku pod miotla gdzie przesiaduje cicho
          jak myszka.
        • miltonia Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:38
          Buggi, cos krecisz z ta sola i seksem.
          I witamy sporadyczna bywalczynie eorum.
          • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:40
            to ja moze przyczepie sie tej literowki zeby odwrocic uwage od wlasnej
            obecnosci.
            • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:44
              a co to jest eorum? I nie czekajac na odpowiedz szybko tlumacze, ze na zadnych
              eroticach nie bywam. Bylam raz, ze sie przyznam, jako wolny sluchacz jedynie i
              o malo zawalu,spazmatycznym smiechem poprzedzonego,nie dostalam A wszystko to
              przez pewnego nieszczesnika, który....noooo niewazne.
              • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:46
                aha zdaje sie Miltonia uderzylas we wlasciwy stol i na Buggi czapka zagorzala
                • miltonia Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:50
                  Oj najwyrazniej, najwyrazniej. I bawila sie na tej Erotyce, jak malo gdzie. A
                  teraz chce nam, naiwnym wmowic, ze tam nie bywa.
                  Ps. Buggi, a nie widzialas ta owym wrazym forum czasami Normalsa, bo lubi sie
                  nieborak tam zapuscic.
            • miltonia Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:46
              Czy to Twoj sprawdzony sposob na odwracanie uwagi? I wlasciwie dlaczego chcesz
              odwrocic uwage od swojej osoby?
              • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:47
                a nie wiem. robie to odruchowo, od takiego o.
                • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:50
                  czapek w lato nie nosze Anielo, jeno gustowne kapelusiki z woalka. Te nie
                  goreja przeciez.
                  • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:52
                    aha i za tą woalką in koguto bywasz wiadomogdzie. znaczy my z Miltonia wiemy w
                    kazdym razie.
                    • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:54
                      nie, tam gdzie Wy wiecie, a ja nadal nie jedynie w burce odwage mam sie
                      zapuscic
                  • miltonia Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:52
                    A pod ta woalka, to dopiero gore.
                    • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:56
                      yhy rozpalone lico od tych wypiekow ma
                    • buggi Re: Uzależnienie od Forum 20.07.03, 23:56
                      gore? Uszy mi jedynie pod woalka goreja. Ktos mnie znowu za plecami obgaduje.
                      Przyjaciele jacy.
                      • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 23:56
                        falszywi. są najblizsi.
                        • independent-girl Re: Uzależnienie od Forum 22.07.03, 07:56
                          No i zeszliscie z tematu, ale widze przynajmniej, ze nie ja jedna uzaleznilam
                          sie od tego cudu jakim jest Forum, a teraz wybaczcie...spiesze sie na
                          autobus :P do Krakowa tym razem :P

Pozdrawiam i sygnaturkę zmieniam...choć z sexem i solą była fajna i prowadziła
                          do wielu dyskusji, ale co za dużo to nie zdrowo :)

Kasia
    • Gość: lou Re: Uzależnienie od Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 17:27
      czytam forum od jakiegoś miesiąca i wciągnęło mnie na dobre, poprostu nie ma
      dnia abym tu nie zajrzała , wątki o serialach klan , m jak miłość czy moda na
      sukces były pisane tak śmiesznie że czytając je śmiałam się jak nigdy! jest to
      super sprawa można się wygadać na mnóstwo tematów! przy okazji gratuluję
      filmowcowi za wątek o borewiczu , ustanowił chyba rekord ilości forumowiczów!
      • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 19:04
        wiecej mial postow niz wątki o odliczaniu?
        • mmpm Re: Uzależnienie od Forum 24.07.03, 19:31
          Czytaj uważnie Anielu. Nie postów, ale wpisujących.
          • Gość: aniela Re: Uzależnienie od Forum IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 19:31
            eh, uciales tak dobrze zapowiadajacą się konwersacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka