kropka 08.08.03, 18:40 działa z forum, bez ponownego logowania :) Mam nadzieję, że to nie przeoczenie i tak już zostanie... pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis! Link Zgłoś Obserwuj wątek
kropka Re: Poczta na nowym forum 08.08.03, 18:44 Raczej chwalmy Adama, bo nasz spokój w jego łapkach Link Zgłoś
basia Re: Poczta na nowym forum 08.08.03, 18:47 A,to już będę wiedziała do kogo reklamacje składać (w razie co) Link Zgłoś
tebe Re: Poczta na nowym forum 08.08.03, 18:43 Docelowo tak ma być ze wszystkim. Raz się zalogujesz i możesz obejść zalogowana wszystko co jest logowane. Kropko, jedźmy już na ten ikend. Link Zgłoś
kropka Re: Poczta na nowym forum 08.08.03, 18:46 Przecie nie marudzę, nie wrzeszczę, nie ciskam piorunami... Miła jestem, to czemu mnie wyganiasz? No dobra. Ostatni papieros i jedziem na ikend :) Link Zgłoś
rubeus Re: Poczta na nowym forum 08.08.03, 18:47 ale nadal nie dzialaja ustawienia z "mojego forum" co do pokazywania wszystkich watkow... a tym pamietaniem logowania - wracamy na stare smiecie :)))) staremu :)))) Link Zgłoś
miltonia Re: Poczta na nowym forum 08.08.03, 18:57 kropka napisała: > działa z forum, bez ponownego logowania :) > Mam nadzieję, że to nie przeoczenie i tak już zostanie... > pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis! U mnie jeszcze tak dzialac nie zaczela. A interes z nowego forum to mam taki, ze przyjaciele sie zaczernili. Link Zgłoś
rubeus Re: Poczta na nowym forum 08.08.03, 19:42 miltoniu - widocznie (nie)dziala wyrywkowo - u mnie wsio ok... Link Zgłoś