jureek 05.06.08, 14:43 Jestem pewien, że forum to będzie bardzo dobrze odwiedzane i że dobrze zarobicie na reklamodawcach. Ile gotowi jesteście zapłacić? Może być też stały udział w zyskach z reklam. Jura Link Zgłoś Obserwuj wątek
mali.sa Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 14:52 Przez starą znajomość, mógłbyś nam dać choć malutką podpowiedź.;) Link Zgłoś
jureek Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 15:12 Przez starą znajomość mogę Ci odpalić trochę z tego, co zarobię, jeśli powiesz, do kogo mam się zwrócić z tym pomysłem :) No i jedyna podpowiedż, że takiego forum w polskim internecie nie ma, bylibyście pierwsi. Jura Link Zgłoś
siwa Do mnie :) 05.06.08, 15:42 Ale na jakieś straszne zyski bym na Twoim miejscu nie liczyła. Chyba, że wolisz od razu do naszej sprzedaży. Link Zgłoś
brezly Re: Do mnie :) 05.06.08, 16:23 > Chyba, że wolisz od razu do naszej sprzedaży. Bedziesz, Jura, blyskal, migal, uciekal przed mysza, mial przezroczyste brzegi i schowana gwiazdke, spowlanial dzialanie wszystkich progamow, beda cie przeklinali, blokowali, beda na twoj temat watki zakladali, Siwa sie bedzie bic za ciebie w swojepiersi, piszac ze sama cie nie lubi ale jestes konieczny, bedzie cie Gemius podliczal (jak kto nie blokuje, u Kaznowskiego na blogu beda mowili ze co prawda nikt cie nie lubi, ale klienci chca cie wlasnie takiego, bedziesz sie do lepszych statystyk przyczynial, ze juz radio wyprzedzilim, ze my na siodmym miejscu i w ogole. Naprawde tego chcesz? :-))) Link Zgłoś
jureek Re: Do mnie :) 05.06.08, 16:31 Mojego forum nie trzeba będzie reklamować. Ono samo z siebie przerośnie Kraj, Świat i Wydarzenia razem wzięte. Jura P.S. Dopasowałem się już (językowo przynajmniej) do kapitalizmu? Link Zgłoś
brezly Re: Do mnie :) 05.06.08, 17:08 jureek napisał: > P.S. Dopasowałem się już (językowo przynajmniej) do kapitalizmu? W ogole :-( Gdzie "proaktywny", "dedykowany", "zwiekszanie wartosci" Podszkol sie tu w jezyku: www.internetstandard.pl/news/153521.html Bedziesz wiedzial jak wazna jest rola "dlugiego ogona" to cie zaczna sluchac :-) Link Zgłoś
jureek Re: Do mnie :) 05.06.08, 17:23 brezly napisał: > W ogole :-( Gdzie "proaktywny", "dedykowany", "zwiekszanie wartosci" > Podszkol sie tu w jezyku: > www.internetstandard.pl/news/153521.html O, ja pi...lę! Jura Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Do mnie :) 05.06.08, 17:34 jureek napisał: > brezly napisał: > > > W ogole :-( Gdzie "proaktywny", "dedykowany", "zwiekszanie wartosci" > > Podszkol sie tu w jezyku: > > www.internetstandard.pl/news/153521.html > > O, ja pi...lę! > Jura ================================ Jesteś kulturowo nie przystosowany do dzisiejszych czasów. Link Zgłoś
jureek Re: Do mnie :) 05.06.08, 16:29 To nie tylko Mali.sie ale i Tobie będę musiał coś odpalić? Ok, nie ma sprawy, byle na zakąskę coś jeszcze zostało. W takim razie spodziewaj się maila w najbliższych dniach. Pozdrawiam Jura Link Zgłoś
bertrada Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 17:31 To dlaczego sam nie założysz takiego forum? To brzmi trochę jak z tym sprzedawaniem sposobów na wygraną w totolotka. ;D Link Zgłoś
jureek Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 17:40 Zbyt wiele musiałbym zainwestować w infrastrukturę techniczną i promocję. Ja, jako mężczyzna pracujący, nie mam na to czasu, a Gazeta ma już i infrastrukturę, i promocję. Jura Link Zgłoś
bertrada Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 17:47 Problemem polskich przedsiębiorców nie jest brak pieniędzy tylko brak umiejętności znajdowania źródeł finansowania. Na przykład fundusze inwestycyjne. Jest ich tyle, że praktycznie nie ma takiej możliwości, żeby nie można się było podpiąć po któryś. Nie mówiąc już o kredytach bankowych. Jak przedstawisz sensowny businessplan, z którego wyniknie czarno na białym, że inwestycja rychło się zwróci i zacznie na siebie krocie zarabiać, to też nie ma możliwości, żeby ci kredytu nie przyznali. A co do pracy, to po co ci ona jak możesz za niedługo zostać najbogatszym Polakiem. ;P Link Zgłoś
jureek Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 17:56 Znam siebie lepiej i wiem, że nie jestem typem przedsiębiorcy. To trzeba mieć we krwi. Jura Link Zgłoś
bertrada Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 18:02 To znajdź sobie jakiegoś operatywnego wspólnika. ;D Link Zgłoś
jureek Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 18:19 bertrada napisała: > To znajdź sobie jakiegoś operatywnego wspólnika. ;D Więc właśnie próbuję wejść w spółkę z Agorą (czyli częściowo z samym sobą, bo parę akcji mam). Jura Link Zgłoś
bertrada Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 18:28 No to w takim razie trzeba zastukać od razu do prezesa a nie pytać na forum. Podejrzewam, że nikt z zarządu nie bawi się w forumowanie. ;P Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Sprzedam pomysł na forum 05.06.08, 21:31 bertrada napisała: > No to w takim razie trzeba zastukać od razu do prezesa a nie pytać na forum. > Podejrzewam, że nikt z zarządu nie bawi się w forumowanie. ;P To prawda,ale muszę jeszcze się jutro dopytam na zarządzie ;] Link Zgłoś
james_bond007 Re: Sprzedam pomysł na forum 06.06.08, 19:38 Jesli twój pomysł jest na takim poziomie, jak twoje inne pomysły na "usprawnienie" forum tutaj prezentowane - to lepiej dla użytkowników, aby odpowiedzieli ci, że nie są zainteresowani. Link Zgłoś
genoveva Re: Sprzedam pomysł na forum 06.06.08, 22:54 Fajnie, że wiesz lepiej, co jest dla mnie dobre, jako dla użytkowniczki forum. Może masz dla mnie jakieś cenne wskazówki w pozaforumowych dziedzinach ?:> Link Zgłoś
genoveva Re: Sprzedam pomysł na forum 06.06.08, 23:41 Dzięki, stukrotne dzięki Ci za to, że nie napisałeś 'myj zęby' ;> Link Zgłoś
james_bond007 Re: Sprzedam pomysł na forum 07.06.08, 19:09 genoveva napisała: > Fajnie, że wiesz lepiej, co jest dla mnie dobre, jako dla użytkowniczki forum. Skoro tak twierdzisz, to się z tobą zgodzę. Najpierw spróbuj jednak poczytać, co jureek na tym forum i na fom wypisuje. > Może masz dla mnie jakieś cenne wskazówki w pozaforumowych dziedzinach ?:> Owszem, miałbym. Ale to kosztuje. Link Zgłoś
jureek Re: zebrałem się i wysłałem 07.06.08, 14:59 chciałem czekać do poniedziałku, ale widziałem dzisiaj Siwą na forum, no to napisałem. Jura Link Zgłoś