Gość: xxwieczna IP: 217.153.205.* 19.11.08, 15:10 Od 2 dni forum nie chodzi na Mozilli. Komunikat o przerwie technicznej się pojawia. A na znienawidzonym IE wszystko ok i nie ma przerwy technicznej. Co to oznacza? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nessie-jp Re: co jest na mozilli? 19.11.08, 15:21 Prawdopodobnie standardowa odpowiedź admińska padnie, czyli: - wykasować ciastka - wykasować historię przeglądanych stron - sprawdzić wersję przeglądarki (może się pogubiła przy niedawnej aktualizacji)? Link Zgłoś
siwa Re: co jest na mozilli? 19.11.08, 15:40 U mnie to samo. (za poradę cukierniczą dziękujemy ;) Link Zgłoś
drzejms-buond Re: co jest na mozilli? 19.11.08, 16:32 no jak u siwej to samo, to już koniec świata 8-x) fotoforum.gazeta.pl/5,6,31,drzejms-buond.html Link Zgłoś
siwa Re: co jest na mozilli? 20.11.08, 11:50 Sprawdz, czy te zdublowane, to nie te gdzie masz uprawnienia admińskie? Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: co jest na mozilli? 20.11.08, 08:35 Ja już czwarty dzień mam taki komunikat i na Mozilli, i na IE. Na forum i na pocztę wchodzę przez czapeczkę na internetowym wydaniu gazety, klikając w forum lub w pocztę. W www.gazeta.pl nie warto klikać, bo... komunikat o przerwie technicznej;) Podobno 17-nastego zostało zgłoszone do technologii, jak dotąd nic się nie zmieniło. Link Zgłoś
siwa Re: co jest na mozilli? 20.11.08, 08:49 Żeby technologia naprawiła musi nam się udać błąd powtórzyć. Jak do tej pory się nie udało. Link Zgłoś
Gość: . Re: co jest na mozilli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 11:01 siwa napisała: > Żeby technologia naprawiła musi nam się udać błąd powtórzyć. > Jak do tej pory się nie udało. w starym dowcipie zeby powtorzyc blad trzeba bylo podlaczyc ekspres do kawy w miejsce koncentratora:) Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: co jest na mozilli? 20.11.08, 12:59 Jeśli błąd był u mnie, to już go nie ma. Sam się naprawił(?). Mogę wejść na www.gazeta.pl a jeszcze rano nie mogłam. Dzięki;) Link Zgłoś
siwa Re: co jest na mozilli? 20.11.08, 13:05 Może coś się aktualizowało (wtyczki, przeglądarka, nasze serwery) Link Zgłoś
nessie-jp Re: co jest na mozilli? 20.11.08, 18:53 Wygasła ci ważność strony w buforze i przeglądarka wreszcie raczyła ściągnąć prawidłową wersję :) Do tej pory zamiast strony właściwej ładowała z bufora (cache) raz ściągnięty komunikat o błędzie. Leniwy ten lisek i tyle. Link Zgłoś