Dodaj do ulubionych

Mozilla Firefox!

13.04.14, 19:09
Pokażmy zarządowi Mozilli że my, normalni ludzie jako większość, nie pozwolimy na to aby mniejszość dewiancka terroryzowała normalne zdrowe społeczeństwo i narzucała nam swoje chore urojenia! Polecam odinstalować przeglądarkę Mozilli, niech wiedzą że to normalne społeczeństwo decyduje o definicji małżeństwa i rodziny a nie grupa wykolejonych popaprańców dysponująca dużą kasą i wpływami. Jeżeli chcemy to możemy coś zrobić!
citizengo.org/pl/6389-bojkot-firefoxa-mozilla-przeciwna-malzenstwu-i-wolnosci-sumienia
Obserwuj wątek
    • mar1mar1 Re: Mozilla Firefox! 13.04.14, 19:16
      Aha i nie zapomnijcie podpisać petycji na w/w stronie :)
      • Gość: mędrzec Syjonu Re: Mozilla Firefox! IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.14, 19:25
        nie wspieram i mam doodbytnioczo eskimosów i ich pariasów, wal się
        • enieznajoma Re: Mozilla Firefox! 13.04.14, 23:38
          od lat jestem wierna innej przeglądarce:)
    • e-ftalo Re: Mozilla Firefox! 13.04.14, 23:38
      No proszę,jaki krzyk homosiów i innych odmieńców mniejszości. Bo jak to może być żeby twórca najlepszej przeglądarki miał swoje prywatne zdanie w sprawie zupełnie niezwiązanej z działalnością jego firmy? W tym momencie występuję on jako prezes,czy jako zwykły obywatel?Sądzę że to drugie.
      Bo małżeństwo znaczy coś innego niż związek partnerski.A każdy programista odróżnia definicje różnych pojęć i dlatego powiedział prawdę,zgodnie z logiką.

A poza tym,powiedzcie mi ,co ja niby miałbym używać na miejsce firefoxa?Zasobożerną kobyłę Chrome? Przekombinowaną operę?Czy jakieś IE -podobne twory? Śmieszna kampania wąskiej grupki osób
      • mar1mar1 Re: Mozilla Firefox! 14.04.14, 00:01
        Opera, jak najbardziej.
        Firefox może się schować!
        • Gość: 2014 Totalitaryzm wraca! IP: *.opera-mini.net 14.04.14, 00:42

No tak, Firefox może się schować, bo ważniejsze jest kryterium ideologiczne! Totalitaryzm wraca? ;-))
    • Gość: 2014 Kto i kogo terroryzuje? IP: *.opera-mini.net 14.04.14, 00:38
      No tak, o wyborze przeglądarki decydować mają od dzisiaj wielebni pokroju mar1mar1! ;-))
      PS. I kto tu kogo terroryzuje?
      • Gość: a w dup... Re: Kto i kogo terroryzuje? IP: *.free.aero2.net.pl 14.04.14, 01:09
        mar1mar1 niech się PRZEGLĄDNIE W LUSTRZE, to może zzobaczy obłąkany wzrok!!!!

P.S. Nie bronie tu liska, bo i tak jest u mnie na aero jest za wolna!!!
        • e-ftalo Re: Kto i kogo terroryzuje? 14.04.14, 10:57
          pozwolę się wtrącić ,bo sam używam aero,co ma przeglądarka do szybkości internetu? Do firefoxa można pobrać dodatki quickjava oraz addblock. Pierwszym wyłączasz komponenty pożerające transfer,takie jak flash,java,javascript(a z nim dziesiątki dodatków),a nawet wszystkie obrazki.
          A adblockiem same reklamy,które też dużo ciągną.
          Firefox jest przeglądarką na każdy sprzęt i system operacyjny,choć nie powiem ma u mnie nr 2 ,bo ja mam extremalnie słaby sprzęt i muszę używać przeglądarki k-meleon,ale niektóre strony oparte na HTML5 wymagają użycia firefoxa
          • Gość: Wie lepiej ;-)) Re: Kto i kogo terroryzuje? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.04.14, 22:43
            A mar1mar1 i tak wie lepiej! ;-))
          • Gość: Fox Ambona to jest to! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.04.14, 22:47
            Czy słyszałeś kiedykolwiek, aby ktoś, kto stoi na ambonie, nie miał racji?
          • kuternogatbg Re: Kto i kogo terroryzuje? 14.04.14, 23:06
            Tak samo uważam co e-ftalo. Niestety teraz strony nie "ważą" tyle co kiedyś, napisane prostym html. Do tego firmy na stronie dorzucają reklamy które zapychają pamięć wirtualną. To wystarczy żeby starszy komputer miał że tak powiem niezłego zwisa:) Bogaty będzie ten co znajdzie sposób na sposób reklamy w necie która zainteresuje a jednocześnie nie będzie tak obciążać komputerów.
            A co do kolegi zakładającego wątek wyrażę swoje zdanie:
            Lubię pedałować ale na rowerze :)
            Lubię też pierogi ruskie mam nadzieje że ty też je lubisz, jeśli nie to jesteś "pierogofobem" a to mi się nie podoba
          • s0pran0 Re: Kto i kogo terroryzuje? 15.04.14, 23:12
            Odnośnie reklam w Internecie. Czy znacie kogoś albo kogoś kto zna kogoś kto kupił coś po kliknięciu w reklamę? Wycinam wszystkie Adblock-iem. Do pracy używam Firefoxa ze względu na aplikacje pisanie pod niego a dla rozrywki Comodo Dragon fajna przeglądareczka na podbudowie Chrome tylko szybciej działa.
    • Gość: Polecacz :-)) Polecam odinstalować przeglądarkę Mozilli;-)) IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.04.14, 23:52
      mar1mar1 pisze:
      "Polecam odinstalować przeglądarkę Mozilli, niech wiedzą że to normalne społeczeństwo decyduje o definicji małżeństwa i rodziny a nie grupa wykolejonych popaprańców dysponująca dużą kasą i wpływami. Jeżeli chcemy to możemy coś zrobić!"
      Co sądzicie o owym "poleceniu"?
      • Gość: benek Re: Polecam odinstalować przeglądarkę Mozilli;-)) IP: *.wdm.pl 15.04.14, 11:43
        polecenie żywcem wzięte z historycznych plenarnych posiedzeń PZPR ( polecono zbadać sprawę dlaczego pomidory "prywaciarzy" są tańsze i lepsze od tych z PGR - cytat z jednego z "posiedzeń" gomółki- wyjaśnienie dla młodszych - gomółka to był taki jarek tylko w latach 60- potrafił przez 5 godzin udowadniać wyższość kapusty kiszonej nad cytryną ...) , z parteitagów PIS , no i oczywiście car putin też poleca - np jeżdzić tylko rosyjskimi samochodami , z tym poleceniem trzeba "zrobić" to samo co z poleceniami ww - jak kto głupi niech słucha , jak nie- niech pomyśli i zrobi co chce ....
        • Gość: @benek Re: Polecam odinstalować przeglądarkę Mozilli;-)) IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.04.14, 16:54
          To, że jesteś idiotą benek to wiadomo od dawna ale po co bez przerwy się z tym obnosisz. Twoi rodzice powinni zwrócić się do podstawówki, którą pewnie ukończyłeś z trudem by oddali składki na komitet rodzicielski bo szkoła nie przyłożyła się do twojej edukacji.
    • Gość: firemaniak Re: Mozilla Firefox! IP: *.centertel.pl 15.04.14, 16:43
      Należy zacząć od instalacji rozumu.
      • Gość: MorzeMarmara Re: Mozilla Firefox! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.04.14, 01:39
        Niewątpliwie masz rację!
        Ciekawe tylko, czy do mar1mar1 to dotarło? I czy do niego w ogóle coś dociera, oprócz "Gościa Niedzielnego? :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka