Dodaj do ulubionych

odpowiedzi administracji

09.07.09, 07:25
czy administracja zawiesila czynnosci mailowe? od 26 czerwca nie dostalem
odpowiedzi na dosc proste pytanie. nastepne dwa bez odpowiedzi z 6 i 7 lipca.
bardziej interesuja mnie te swiezsze. czy moze nadal macie problem ze
skojarzeniem uzytkownikow "tylko.tu" i "poi"? :-))
Obserwuj wątek
    • giwi Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 08:17
      Szybkość odpowiedzi administracji jest odwrotnie proporcjonalna do ilości wysyłanych do niej maili. :-)
      ps. Nie użytkowników tylko użytkownika, bo jest jeden wielonickowy.
      • tylko.tu Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 08:40
        jesli cie to interesuje, to ilosc wszystkich maili od 17 czerwca wlacznie z tymi wymienionymi powyzej rowna sie 4, ale to jest mniej istotne. maile wysyla sie w pewnym celu. jesli np. uzytkownik nie wie dlaczego jego post zostal usuniety, to jest kierowany na poczte ( forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html ). chyba nie po to, zeby mu potem nie odpowiadac, zgadza sie?

re ps. widzisz jak madrala jestes, a administracja bidulka ma z tym chyba problem. :-)

• giwi Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 09:08
          Twoje są usuwane za spamowanie. Wcinasz się we wszystkie niemal wątki z postami nie na temat. Pewnie chodzi o ten powitalny, gdzieś widziałam na FoM twój post. Jeśli nie wiesz do czego służy wątek powitalny to poczytaj jakieś poradniki savoir vivre.
          • tylko.tu Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 11:13
            mnie sie nie chce tlumaczyc po raz n-ty dlaczego pisze glownie tutaj, a nie
            gdzies indziej. odnosnie powitalnego, jesli go nie przeczytalas, to nie wciskaj
            mi tu poradnikow. tym bardziej jesli go czytalas. dla mnie savoir vivre to m.in.
            odpowiadanie na pytanie, ktore ktos kulturalnie zadal. zatem zauwaz najpierw
            belke we wlasnym oku. natomiast poradnik mozesz zaproponowac administracji, w
            prezencie ode mnie. moze w koncu odpowiedza.
            • dzieneusz Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 12:08
              spróbuj jeszcze raz napisać maila (forum@agora.pl).
              • tylko.tu Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 12:44
                pewnie sprobuje, ale wiedziony doswiadczeniem innych (np. forum.gazeta.pl/forum/w,10003,97172904,97177555,Re_Statystyki.html , co prawda adres jest inny, ale odbiorca zgola ten sam) nie wiem czy jest sens. tak przy okazji... to raptem dwa dni wstecz. czy wy gubicie maile?

• bartoszcze Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 13:38
                dzieneusz napisał:

> forum@agora.pl).

No na ten to na pewno nie dotrze:-D
                • tylko.tu Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 15:26
                  zwrotow nie bylo. tak jak odpowiedzi.
            • giwi Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 12:35
              Właśnie watek czytałam i pamiętam co tam pisałeś. Wklepałeś dwa posty od czapy, jak zwykle, i te dwa ci skasowali.
              • tylko.tu Re: odpowiedzi administracji 09.07.09, 12:47
                jelsi mnie pamiec nie myli, to posty byly trzy z czego jeden zniknal.

ps. jak tam poszukiwania belki? :-)
                • tylko.tu add. 09.07.09, 15:31
                  faktycznie zniknely dwa z czterech. byl jeszcze jeden o niedzialajacym adresie
                  nowego admina na @agora.pl, co swoja droga jest chyba nietypowe. az dziw bierze,
                  ze nie wyrzucili wszystkich, bo sa podobnego "ciezaru gatunkowego".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka