mirmilek 03.08.09, 10:28 wzyszukiwarka chyba nie dziala. Caly czas wyskakuje wiadomosc "sprobuj jeszcze raz". Wiadomo juz, kiedy zacznie dzialac? Link Zgłoś Obserwuj wątek
darlenka51 Re: problem z wyszukiwarka 03.08.09, 21:55 oj chyba poważna awaria skoro nadal nie działa. Link Zgłoś
sueellen Re: problem z wyszukiwarka 04.08.09, 00:24 Poprawka - przedwczoraj. Cholera jak późno! Link Zgłoś
Gość: babjaga Re: problem z wyszukiwarka IP: 94.254.183.* 05.08.09, 22:06 Nie działa, wczoraj chwile działała :( i tak w kółeczko Link Zgłoś
jan-w Re: problem z wyszukiwarka 05.08.09, 22:38 Jak nie działa jak działa? Wczoraj krótko nie działała. Link Zgłoś
gerda11 Re: problem z wyszukiwarka 05.08.09, 22:55 Wystąpił błąd wyszukiwania. Spróbuj ponownie za chwilę. Wciąż można przeczytać w/w zdanie Link Zgłoś
jan-w Re: problem z wyszukiwarka 06.08.09, 00:12 U mnie działa: fotoforum.gazeta.pl/photo/1/hj/oc/cfcw/nID5ocKJFODw3RAYnB.jpg Ciasteczka zjadła? cache wyczyściła? Link Zgłoś
jenisiej Facet, zmień płytę 06.08.09, 04:31 jan-w napisał: > U mnie działa: Ty, zgadnij, co mnie to obchodzi, że u Ciebie działa? U MNIE MA DZIAŁAĆ!!! > Ciasteczka zjadła? cache wyczyściła? Odczep się od cudzych komputerów razem z ich ciasteczkami i cache'ami! To jest chyba jedyny portal na świecie, który bezwstydnie przyznaje się do totalnej indolencji w kwestii wykorzystania tych przydatnych narzędzi i próbuje zrzucać odpowiedzialność na użytkowników. Żałosne. Link Zgłoś
Gość: poi Re: Facet, zmień płytę IP: *.aster.pl 06.08.09, 04:58 jenisiej napisał: > jan-w napisał: > > > U mnie działa: > > Ty, zgadnij, co mnie to obchodzi, że u Ciebie działa? U MNIE MA > DZIAŁAĆ!!! moze chlopak chce, zebyscie podsylali mu hasla do wyszukiwania? pewnie niesmialy jest i nie wie jak zapytac. ;-) Link Zgłoś