blue_lantern 14.09.05, 09:56 Jak w temacie. Dodam, że interesuje mnie autko w miarę rodzinne - minimum 4 drzwiowe, koniecznie wspomaganie kierownicy. Szukam czegoś taniego w eksploatacji - najlepiej astry albo golfa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszwilk Opel Astra 1,6 kombi 15.09.05, 11:09 Mogę zaproponować opla jw z 1997 roku za 12 tysięcy. Kolor granatowy metalik, klimatyzacja, wspomaganie kierownicy, ABS, blokada skrzyni biegów, relingi, hak, komplet opon zimowych, przebieg 130 tys.km. Samochód do obejrzenia w Warszawie na Woli. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkomar1 Re: Samochód do 12 tys. kupię - Siedlce 15.09.05, 13:35 witam. mam do sprzedania samochód opel astra Biłgoraj - Lublin 5 dzwi,hatchback, rok prod. 1992, 1,8 kat,stan bdb, z instalacja gazową, wspomaganiem kierownicy, ABS, centralny zamek, elektryczne szyby, kata;izator, rtadiomagnetofon, regulacja świateł, elektryczna antena. kolor czrny metalik, spala ok 9 litry gazu na 100 km. ma nowe amortyzatory, wymieniony olej dokładnie wczoraj,polecam cena 9,8 tys. do uzgodnienia. prosze o kontakt na 2 adresy ten w gazecie i ten na onecie Odpowiedz Link Zgłoś