wadera3 Re: śmiechacz 23.07.06, 16:59 ooo..... pojawia sie przelotem (czy przepływem) i szczerzy kły... Odpowiedz Link
mary.austin Re: śmiechacz 23.07.06, 19:10 Pojawiasz się i znikasz, i znikasz... ♫♪♪♫♫♪♫♫♪♫♫ Wojtek, nie daruję Ci tym razem;D Odpowiedz Link
mary.austin Re: śmiechacz 24.07.06, 09:34 Poprzednim razem nie było. Ale pono nic dwa razy się nie zdarza, zatem teraz być powinno. Odpowiedz Link
marcotills Re: śmiechacz 24.07.06, 16:46 mary.austin napisała: Pojawiasz się i znikasz, i znikasz... ♫♪♪♫♫♪ ;♫♫♪♫♫ Wojtek, nie daruję Ci tym razem;D -- za karę śmierć przez "golgotki" -- wybacz Dorotko ale nie chciałem byś odwiedzała mnie w szpitalu, to jest tak smutne miejsce, a znając Twoją wrażliwość... Nasza herbaciarnia jest zamknięta do końca lipca, więc zapraszam Cię na sushi Też blisko tam mamy... Dryndnę do Cię natentychmiast Ahoj! Odpowiedz Link
marcotills korekta śmiechowa... 24.07.06, 17:17 napisałem "golgotki" - winno być: "gilgotki" oczywiście... Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: korekta śmiechowa... 28.07.06, 13:21 nopaczpani, nikt nie zauważył... Odpowiedz Link
wadera3 Re: korekta śmiechowa... 28.07.06, 13:40 drzejms-buond napisał: > nopaczpani, nikt nie zauważył... zauważył, ale nikomu sie nie chciało wytykać...na ten u pał Odpowiedz Link